Тактики за заведување

• Креатор на темата Креатор на темата Хоуп
  • Време на започнување Време на започнување
Taktiki na zaveduvanje vo kratki crti.
Pravilo broj eden
Site pretpostavuvam go imate gledano filnot Koga jagninjata ke stivnat . Ima tamu edna mudra misla na Hanibal.
Pravilo broj dva.
Ne slusajte koga ribata vi kazva kako da ja ulovis. Ribarot slusajte gi, posebno toj so polna torba uloveni ribi.

Ribarot slusajte gi, posebno toj so polna torba uloveni ribi.
Рибарите со полна торба уловени риби најчесто завршуваат сами без да успеат да го достигнат врвот во животот а тоа е создавање на семејство. Што не значи дека и оние што се во брак и имаат семејство ќе престанат да заведуваат понатаму во животот. Сакам да кажам дека заведувањето трае цел живот и не се работи само за заведување на личности за сексуален однос туку и заведување односно придобивање на луѓето заради разни цели. Заведувањето е уметност и се учи цел живот.
Автоматски споено мислење:

Правило бр.3 ИСПРАЌАЊЕ НА МЕШАНИ СИГНАЛИ.

Последно уредено:
Еве тактики за заведување Papa Franku и Pink Guy

По приказнава делува како да била на состанок со хомосексуалец. Ниеден нормален маж не преферира другари пре дунда.
Ооо јас сум била тема? :facepalm: :D Би сакала да имам толку слободно време за да видам порано.
Викаш? Заклучокот од искуство или? Мала шала.

Не можам во минута секогаш да одговорам на сѐ, а не сум ни должна сѐ да објаснувам.

Ама, ако веќе морам, не преферирам да сум само во едно катче од светот на партнерот, само за спална небаре сум швалерка што ја крие. Треба да се видиме кој како изгледа и се однесува во различни светла и ситуации, на крајот на краиштата бираме потенцијален животен сопатник.

Ооо јас сум била тема? :facepalm: :D Би сакала да имам толку слободно време за да видам порано.
Викаш? Заклучокот од искуство или? Мала шала.

Не можам во минута секогаш да одговорам на сѐ, а не сум ни должна сѐ да објаснувам.

Ама, ако веќе морам, не преферирам да сум само во едно катче од светот на партнерот, само за спална небаре сум швалерка што ја крие. Треба да се видиме кој како изгледа и се однесува во различни светла и ситуации, на крајот на краиштата бираме потенцијален животен сопатник.

Ја по муабетов заклучив дека ти бираш хомосексуалци кои сонуваат за другарите пре некое мушко што ти посветува внимание.

Ја по муабетов заклучив дека ти бираш хомосексуалци кои сонуваат за другарите пре некое мушко што ти посветува внимание.

Ако тоа ти ги задоволува апетитите за фантазирање за животи на луѓе кои не ги ни познаваш, нека биде така во твојот мал свет. Секое добро.

Внимание имам повеќе одошто мислиш и не е единствено зависно од ерекција , но нека биде како што си замислил, твој свет твои правила.

Јас само ти кажувам да најдеш некој што те сака и цени место да бркаш хомичи.
Продолжи со фантазирање за животи за коишто нишо не знаеш и заобиколи ме. Ти благодарам на добрата намера.

Дај Боже да сте среќни и да ти е човекот на некои, за нас, непоимливи нивоа на постоење, ама стварно, подарок за другар е бајаги буљашки момент. :icon_lol:

Дај Боже да сте среќни и да ти е човекот на некои, за нас, непоимливи нивоа на постоење, ама стварно, подарок за другар е бајаги буљашки момент. :icon_lol:

ај подарок како подарок, но целата таа невротичност у барање, па дали ќе му се допадне, тука нешто смрди.

Продужите со сценаријава ве молам. Боље него да мислите дека сме среќни и да нѐ урочите и да има повод за несвидлк ко што би рекол Цацко. Мило ми е што ви е забавно. Сречен ден.

ај подарок како подарок, но целата таа невротичност у барање, па дали ќе му се допадне, тука нешто смрди.

И подарок како подарок е буљашки, не се деца на роденден во мекдоналдс. Може е странец некој, они такви си се- атерџии.
Али ако е наш, тоа што смрди се мудата на другарот. :icon_lol:

Колку само глуп заклучок дека бил геј ако побарал совет за подарок на другар. Ова македончево кур го боли за подароци, нит знае за другар што да купи, за девојка па ич да не збориме, па затоа вака чудно им е кога некој ќе побара помош од некого за избор на роденденски подарок. Овие двајца што мрсат муда погоре гарант последен пат биле на роденден у трето одделение. Големи се шансите со празни раце да отиднале на истиот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom