Тактики за заведување

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.193
Поени од реакции
9.908
Член од
12 март 2009
Мислења
20.701
Поени од реакции
16.917
poleka decki... fakt e deka na balkanot ona turskoto seuste drzi, pogotovo vo mali drzavi/gradovi kade sekoj sekogo znae. na drugi mesta ne e taka, ne samo amerika bilo kade na zapad pa i u edna azija e mnogu polesno da otpocnes razgovor ili zemes telefon ili uste polesno daj i ti broj pa da ti zvoni ona...
има и санџаклиско додворување ... јебо би те за мале паре..
а во 60/70 ти, другарот од Загреб, што имаа приколка во војниот камп, искочил еднаш со некоја Фахнида од Косово, што работела во кујната... кажуваше ништо не помаже и ударим јој 2 шљаге , после је била добра као крух, изгледа то је шќиптарски начин :cool:

Joshua_Tree

Samo na minuvanje...
Член од
21 март 2010
Мислења
1.414
Поени од реакции
4.783
Немој бе ќе ме заебеш ако ме викнеш...
Автоматски споено мислење:

Аеее...

Да а? И уште ако се трефне случајно да биде некоја твоја "сродна душа" филмови невидени... Камо среќа да беше така ама тоа е веќе реткост скоро и да не постои. Инаку темава е ТАКТИКИ ЗА ЗАВЕДУВАЊЕ не е само РОМАНТИКА.

Правилото бр.1 е дека НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАВЕДЕ БИЛО КОЈ/А
...најпогрешниот пристап на мажјаците е баш тоа препукување и глумење лудило.Но нејсе,некои женки се палат цел живот на такви.
...само што испуканата муниција неможе повторно да се употреби,па затоа после неверства,разводи и триста ујдурми :)
...или како јас милвам да цитирам една паметна мисла:"Кога ќе почнеш да го сакаш и тоа што го мразиш на партнерот,тогаш имаш полн погодок".

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.193
Поени од реакции
9.908
...најпогрешниот пристап на мажјаците е баш тоа препукување и глумење лудило.Но нејсе,некои женки се палат цел живот на такви.
...само што испуканата муниција неможе повторно да се употреби,па затоа после неверства,разводи и триста ујдурми :)
...или како јас милвам да цитирам една паметна мисла:"Кога ќе почнеш да го сакаш и тоа што го мразиш на партнерот,тогаш имаш полн погодок".
На кратко...
Во било кој пристап на заведување мора да постои некаква "игра" односно тактика. Како прво освен физички мораш најпрво психички да ја запознаеш личноста која ја заведуваш. Заведувањето за цело време е психологија се додека не се пристапи кон размена на физички контакт помеѓу две личности. Колку подолго трае заведувањето толку поголем ефект ќе има. Кај жената преовладуваат емоциите и психата а кај мажите разумот и логиката. И како што пишав погоре како правило број еден е дека: НЕ МОЖЕШ БИЛО КОЈ ДА ЗАВЕДЕШ.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.273
Поени од реакции
43.020

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
7.210
Поени од реакции
8.952
Маче, знаеш дека у Јапан на зградите одозгора прават кокошарници и ич не даваат пари за бензин?

Член од
22 август 2022
Мислења
747
Поени од реакции
2.138
Индивидуално е ама кај мене лично многу врши работа кога човекот ќе покаже дека ме слуша и дека му е важно моето мислење. На првиот состанок ме замоли да му помогнам да избереме поклон за другар му, на шопинг кога бевме, повеќе он ме прашуваше како изгледа кога ќе пробаме нешто, него ја него. :facepalm: Некогаш за нешто дискутираме, јас мислам дека не ме ни слушал, одеднаш бап одговор ќе даде. Жени, аудитивни суштества веќином.

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.572
Поени од реакции
4.560
Индивидуално е ама кај мене лично многу врши работа кога човекот ќе покаже дека ме слуша и дека му е важно моето мислење. На првиот состанок ме замоли да му помогнам да избереме поклон за другар му, на шопинг кога бевме, повеќе он ме прашуваше како изгледа кога ќе пробаме нешто, него ја него. :facepalm: Некогаш за нешто дискутираме, јас мислам дека не ме ни слушал, одеднаш бап одговор ќе даде. Жени, аудитивни суштества веќином.
Здраво ЈБТГгирл, те здогледав од онаму и решив да ти пријдам, мислам дека си прекрасна личност па би сакал да се запознаеме повеќе.
Инаку имам еден другар, роденден му е за некое време па да ми помогниш при изборот.

did it work?
sad reaccs only

Член од
22 август 2022
Мислења
747
Поени од реакции
2.138
Успева кај што треба а таков спонтан контекст како еве бирање поклон за другар само прави тоа да изгледа поприродно и реално.

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.572
Поени од реакции
4.560
Успева кај што треба а таков спонтан контекст како еве бирање поклон за другар само прави тоа да изгледа поприродно и реално.
Епа чим успеа, утре 13:00 во Излет на кафе? :cool: :smirce:

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.273
Поени од реакции
43.020
По приказнава делува како да била на состанок со хомосексуалец. Ниеден нормален маж не преферира другари пре дунда.

Kajgana Shop

На врв Bottom