Тактики за заведување

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.193
Поени од реакции
9.908
Правило број 2 : ИНДИРЕКТЕН ПРИСТАП ВО РАНА ФАЗА.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.404
Поени од реакции
24.121
Taktiki na zaveduvanje vo kratki crti.
Pravilo broj eden
Site pretpostavuvam go imate gledano filnot Koga jagninjata ke stivnat . Ima tamu edna mudra misla na Hanibal.
Pravilo broj dva.
Ne slusajte koga ribata vi kazva kako da ja ulovis. Ribarot slusajte gi, posebno toj so polna torba uloveni ribi.

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.193
Поени од реакции
9.908
Ribarot slusajte gi, posebno toj so polna torba uloveni ribi.
Рибарите со полна торба уловени риби најчесто завршуваат сами без да успеат да го достигнат врвот во животот а тоа е создавање на семејство. Што не значи дека и оние што се во брак и имаат семејство ќе престанат да заведуваат понатаму во животот. Сакам да кажам дека заведувањето трае цел живот и не се работи само за заведување на личности за сексуален однос туку и заведување односно придобивање на луѓето заради разни цели. Заведувањето е уметност и се учи цел живот.
Автоматски споено мислење:

Правило бр.3 ИСПРАЌАЊЕ НА МЕШАНИ СИГНАЛИ.

Последно уредено:

F.E.A.R.

The Harem King
Член од
11 јуни 2015
Мислења
873
Поени од реакции
1.392
Еве тактики за заведување Papa Franku и Pink Guy

Член од
22 август 2022
Мислења
747
Поени од реакции
2.139
По приказнава делува како да била на состанок со хомосексуалец. Ниеден нормален маж не преферира другари пре дунда.
Ооо јас сум била тема? :facepalm: :D Би сакала да имам толку слободно време за да видам порано.
Викаш? Заклучокот од искуство или? Мала шала.

Не можам во минута секогаш да одговорам на сѐ, а не сум ни должна сѐ да објаснувам.

Ама, ако веќе морам, не преферирам да сум само во едно катче од светот на партнерот, само за спална небаре сум швалерка што ја крие. Треба да се видиме кој како изгледа и се однесува во различни светла и ситуации, на крајот на краиштата бираме потенцијален животен сопатник.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.274
Поени од реакции
43.021
Ооо јас сум била тема? :facepalm: :D Би сакала да имам толку слободно време за да видам порано.
Викаш? Заклучокот од искуство или? Мала шала.

Не можам во минута секогаш да одговорам на сѐ, а не сум ни должна сѐ да објаснувам.

Ама, ако веќе морам, не преферирам да сум само во едно катче од светот на партнерот, само за спална небаре сум швалерка што ја крие. Треба да се видиме кој како изгледа и се однесува во различни светла и ситуации, на крајот на краиштата бираме потенцијален животен сопатник.
Ја по муабетов заклучив дека ти бираш хомосексуалци кои сонуваат за другарите пре некое мушко што ти посветува внимание.

Член од
22 август 2022
Мислења
747
Поени од реакции
2.139
Ја по муабетов заклучив дека ти бираш хомосексуалци кои сонуваат за другарите пре некое мушко што ти посветува внимание.
Ако тоа ти ги задоволува апетитите за фантазирање за животи на луѓе кои не ги ни познаваш, нека биде така во твојот мал свет. Секое добро.

Внимание имам повеќе одошто мислиш и не е единствено зависно од ерекција , но нека биде како што си замислил, твој свет твои правила.

Член од
22 август 2022
Мислења
747
Поени од реакции
2.139
Јас само ти кажувам да најдеш некој што те сака и цени место да бркаш хомичи.
Продолжи со фантазирање за животи за коишто нишо не знаеш и заобиколи ме. Ти благодарам на добрата намера.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.954
Поени од реакции
50.914
Дај Боже да сте среќни и да ти е човекот на некои, за нас, непоимливи нивоа на постоење, ама стварно, подарок за другар е бајаги буљашки момент. :icon_lol:

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.274
Поени од реакции
43.021
Дај Боже да сте среќни и да ти е човекот на некои, за нас, непоимливи нивоа на постоење, ама стварно, подарок за другар е бајаги буљашки момент. :icon_lol:
ај подарок како подарок, но целата таа невротичност у барање, па дали ќе му се допадне, тука нешто смрди.

Член од
22 август 2022
Мислења
747
Поени од реакции
2.139
Продужите со сценаријава ве молам. Боље него да мислите дека сме среќни и да нѐ урочите и да има повод за несвидлк ко што би рекол Цацко. Мило ми е што ви е забавно. Сречен ден.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.954
Поени од реакции
50.914
ај подарок како подарок, но целата таа невротичност у барање, па дали ќе му се допадне, тука нешто смрди.
И подарок како подарок е буљашки, не се деца на роденден во мекдоналдс. Може е странец некој, они такви си се- атерџии.
Али ако е наш, тоа што смрди се мудата на другарот. :icon_lol:

Член од
20 мај 2023
Мислења
606
Поени од реакции
2.734
Колку само глуп заклучок дека бил геј ако побарал совет за подарок на другар. Ова македончево кур го боли за подароци, нит знае за другар што да купи, за девојка па ич да не збориме, па затоа вака чудно им е кога некој ќе побара помош од некого за избор на роденденски подарок. Овие двајца што мрсат муда погоре гарант последен пат биле на роденден у трето одделение. Големи се шансите со празни раце да отиднале на истиот.

Kajgana Shop

На врв Bottom