DonRistovski
Peace Disturber
- Член од
- 1 септември 2009
- Мислења
- 3.572
- Поени од реакции
- 4.560
That's what she saidМе разочара.
That's what she saidМе разочара.
Рибарите со полна торба уловени риби најчесто завршуваат сами без да успеат да го достигнат врвот во животот а тоа е создавање на семејство. Што не значи дека и оние што се во брак и имаат семејство ќе престанат да заведуваат понатаму во животот. Сакам да кажам дека заведувањето трае цел живот и не се работи само за заведување на личности за сексуален однос туку и заведување односно придобивање на луѓето заради разни цели. Заведувањето е уметност и се учи цел живот.Ribarot slusajte gi, posebno toj so polna torba uloveni ribi.
Ооо јас сум била тема?По приказнава делува како да била на состанок со хомосексуалец. Ниеден нормален маж не преферира другари пре дунда.
Ја по муабетов заклучив дека ти бираш хомосексуалци кои сонуваат за другарите пре некое мушко што ти посветува внимание.Ооо јас сум била тема?![]()
Би сакала да имам толку слободно време за да видам порано.
Викаш? Заклучокот од искуство или? Мала шала.
Не можам во минута секогаш да одговорам на сѐ, а не сум ни должна сѐ да објаснувам.
Ама, ако веќе морам, не преферирам да сум само во едно катче од светот на партнерот, само за спална небаре сум швалерка што ја крие. Треба да се видиме кој како изгледа и се однесува во различни светла и ситуации, на крајот на краиштата бираме потенцијален животен сопатник.
Ако тоа ти ги задоволува апетитите за фантазирање за животи на луѓе кои не ги ни познаваш, нека биде така во твојот мал свет. Секое добро.Ја по муабетов заклучив дека ти бираш хомосексуалци кои сонуваат за другарите пре некое мушко што ти посветува внимание.
Продолжи со фантазирање за животи за коишто нишо не знаеш и заобиколи ме. Ти благодарам на добрата намера.Јас само ти кажувам да најдеш некој што те сака и цени место да бркаш хомичи.
ај подарок како подарок, но целата таа невротичност у барање, па дали ќе му се допадне, тука нешто смрди.Дај Боже да сте среќни и да ти е човекот на некои, за нас, непоимливи нивоа на постоење, ама стварно, подарок за другар е бајаги буљашки момент.![]()
И подарок како подарок е буљашки, не се деца на роденден во мекдоналдс. Може е странец некој, они такви си се- атерџии.ај подарок како подарок, но целата таа невротичност у барање, па дали ќе му се допадне, тука нешто смрди.
How do you know if you are playing "the wrong game"?How do you know if you are playing "the right game"?
Прегледај го приврзокот 404994