Маракана

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување
Цел ден никој не одговара ц ц ц ц.
шо е работава?

Абе дождов мене ме предомисли,поздрав до сите јуначишта што ќе идат,убо да си поминат,останува за друг пат Маракајгана најт за мене.

Се заебавте ако не се договоривте... Ја случајно налетав иако не ми беше тоа план. Тончи не го видов, значи не бил, пошто Тончи неможеш да го утнеш :)
Свиреа Даме енд френдс... момците одамна ги знам луди се тотално, а и квалитетни и професионални. Супер журка.
На крај имаше и туча... ама тоа не е толку битно :)

одлично беше народ фул, добро друштво и то. Тепачка не фатив ама се друго беше на ниво особено изборот на песните. Пак наредна сабота...

Хепа не ојдоф пошто надвор врнеше, така да не моеше да се седи у парк, а само за у Маракана некако не ми беше планот.
Планираф синдикално збирање со пиеше пиво од пластика и муабет, па после кљуб Маракана ама ништо... Останаф дома и ја сфртеф Бруд.

Хепа не ојдоф пошто надвор врнеше, така да не моеше да се седи у парк, а само за у Маракана некако не ми беше планот.
Планираф синдикално збирање со пиеше пиво од пластика и муабет, па после кљуб Маракана ама ништо... Останаф дома и ја сфртеф Бруд.
Иста шема и кај мене требаше да биде,ама пустио дожд,и да не сфтев ниедна игрица дома:pos2:

И вечер не е лошо така да кој мисли да иде јас ќе бидам таму во први борбени редови

AAaaaaa, Aleksandra u vtornik pa u cetvrtok, toa bea vreminja............

Za u sabota kazete vreme i lokacija

P.S. Ima nekoj ideno na Dame vo maloto Bravo?

ubavo e klubcheto samo da se zaangaziraat mesto celo vreme tezgari da svirat da idat bendovi so nivni pesni i da se organiziraat chesto ubavi svirki od site vidovi rok muzika.eden den pank, drug metal, tret shto ja znam i tn.

Lele vcera me izgazija veke ne se dise tamu...ke ubiev nekoj...ama Dame zver alal da mu e za zurkite

А е Земзела, ќе си седиш ко ја и колешките и колегите од работа, кај огладалата позади, и ќе си уживкаш. Ем убо се слушаш со сите што муабетиш, ем не е толку гужва, ем сфе најубо.

Имаше ли вчера јунаци што заскитаа у Маракана?
Поздрав до сите што беа:beer:
Добро се помина,иако на крај малце ме усмртија со приспивни песни.

Ej вчера бев одлично си поминав на South Park...
:oftopic: Toнчи друже не е филм да седиш позади,таму напред во борбените редови,е сега ќе се погоди малце гужвата али филингот е друг

На крај имаше и туча... ама тоа не е толку битно :)

Маракана од секогаш ми била топ местенце... кога помалку - кога повеќе асално музиче... секогаш се збира добро друштво таму.. некое пивце, па после обавезно продолжуваме со Long Island... непогрешлив рецепт за журка...

Лошо е што од пред некое време знаат да се свртат таму непријателски расположени личности ... али... :toe: имам толку многу мозочни ќелии утепано таму што... (скоро) ништо не ми пречи за журкање :)

И... дајте... Кајгана Кру ин Маракана хепенинг да напраиме... онака... неофицијално :jaj::party2::party1::pijan::cug::kajg:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom