Lele lele koj kejf mi go praat alal im vera ... edvaj go cekam evropskovo da dojde i da vidam kako se kacuvame na vrvot na evropskiot fudbal i da se znae koj e koj vo evropa , a za igrata mozam da kazam deka u svet momentalno igraat fudbal samo 3 reprezentacii : Germanija , Spanija i se razbira Brasil no so ovoj sostav sto go imame ako sakaat i Brasil i Spanija da gi izberat najdobrite i da gi staat u eden tim ke izgubat od Germanija zatoa sto u momentot go imame najdobriot sreden red u svet , a ako imas mnogu jak sreden red i jas da otidam da igram i jas ke davam golovi

)) BRAVO za deckive igraat perfektno , prviot gol na Klose e definicija za igra na golem sampion .
Khedira,Schweini,Ozil,Miler,Podolski = podobro zdravje

))
Stvarno od ovoj tim ocekuvam golemi dostignuvanja ,a i realno e toa da se ocekuva bidejki deckive se fantasticni .
I btw gi prati li nekoj ovde nasive vo poniskite klasi od u19 i u21 kako se tie decki me interesira , dali i tie gazat po istite stapki na koi gazea Khedira , Ozil i kompanija .
--- надополнето ---
Gomez veruvam deka ke proraboti i za toa sum siguren samo bez dobar playmaker napadot ke bide katastrofa .
Kroos ne me bendisuva mnogu mnogu ne e ni na pola od toa sto bese lani vo Leverkusen .