Фан Клуб: Германија

• Креатор на темата Креатор на темата staki
  • Време на започнување Време на започнување
Клосе е геј, требаше да подадит ама сакат да го стигнит на Герд Милер и само дават голој.

Клосе не е нормален, си гази дечкото. Честито.

Clinical consistency from Klose.
A moment of magic from Mesut.
A lethal combination.

Секоја чест уште ми е премногу криво што не го земаа светсково со ваква игра и ништо не може да ме убеди дека не го заслужија... But that's football :jaj:

Не да сме најдобар тим во светот моментално:)... али уатевр многу глупо изигравме против Шпанија и не сме прваци.

Секоја чест уште ми е премногу криво што не го земаа светсково со ваква игра и ништо не може да ме убеди дека не го заслужија... But that's football :jaj:

Прекрасна акција за голот на Месут.Прекрасен гол.
:tv:

Боби[Мкд];3822996 напиша:
Оф леле оди уби се и ти и линков од 24 фудбал...

Брат и јас навивам за Германија, ама видовме сите со свои очи...се пееше ооо Туркије, се свиреше на германската химна, се исвиркуваа германските играчи посебно Озил...Берлин е турски изгледа. Мора да се стори нешто или отиде јабана Германија, ќе се прекрстат во Германистан.

Брат и јас навивам за Германија, ама видовме сите со свои очи...се пееше ооо Туркије, се свиреше на германската химна, се исвиркуваа германските играчи посебно Озил...Берлин е турски изгледа. Мора да се стори нешто или отиде јабана Германија, ќе се прекрстат во Германистан.
Абе нормално дека Турците ќе ја подржуваат Турција, си допатувале од цела Немачка и ги имаше во солиден број, можит до 30 илјади и како идиоти и орангутани скокаа, свиреа на химната на државата во која живеат и на Озил. Знајме и ние како е тоа, имаме бетер од нив тука. Ама Германските навивачи беа клеси, јака кореографија и навивање додека мајмуниве голи се слакаа.

Оти отиде јабана Германија? Во Германија има 2 милиони Турци и уште милион луѓе со било какви турски корени. 3 милиони се под 3% од вкупното население.

Е сега може тоа свирењето беше и од политички причини бидејќи не се баш моментално пријателски растроени Германија и Турција, Ердоган притиска за образование на мајчин јазик на Турците, но нема, ќе си учат на Германски.

Да речиш Македонија отиде јабана, отиде, ама постов не ти го разбирам.

Моментот е на крајот...Auf Wiedersehen!!!

Одбраната на Нојер :vozbud: Нема боље ко ќе излезе еден на еден,како само знае да се постави.Секоја чест!!!

Нојер многу ме потсетува на Шмајхел, и во изглед и конструкција, и во бранење, ѕвер!!! Ако прима и голови од корнер :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom