Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секоја чест уште ми е премногу криво што не го земаа светсково со ваква игра и ништо не може да ме убеди дека не го заслужија... But that's football :jaj:
Оф леле оди уби се и ти и линков од 24 фудбал...Видео: Кој беше домаќин на Германија - Турција?-Специјално за Боби[Mкд]![]()
Боби[Мкд];3822996 напиша:Оф леле оди уби се и ти и линков од 24 фудбал...
Абе нормално дека Турците ќе ја подржуваат Турција, си допатувале од цела Немачка и ги имаше во солиден број, можит до 30 илјади и како идиоти и орангутани скокаа, свиреа на химната на државата во која живеат и на Озил. Знајме и ние како е тоа, имаме бетер од нив тука. Ама Германските навивачи беа клеси, јака кореографија и навивање додека мајмуниве голи се слакаа.Брат и јас навивам за Германија, ама видовме сите со свои очи...се пееше ооо Туркије, се свиреше на германската химна, се исвиркуваа германските играчи посебно Озил...Берлин е турски изгледа. Мора да се стори нешто или отиде јабана Германија, ќе се прекрстат во Германистан.
Секоја чест уште ми е премногу криво што не го земаа светсково со ваква игра и ништо не може да ме убеди дека не го заслужија... But that's football :jaj: