За мажите: што ако таа е невина?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би/сте оделе до крај?

• Вкупно гласачи
    186

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Запознавате интересна девојка која многу ви се допаѓа, муабетот ви оди, си потпивнувате алкохол и некако доаѓа до сочен бакнеж. Врти-сучи, доаѓа ситуација за секс, но таа тивко (но попалено) ви кажува дека е невина. Дали сте се нашле во таква ситуација и дали би оделе до крај?

Би одел до крај, мислам ако сака она првиот пат да се „скине“ со мене. :pos:
Па од кога ќе се „скине“ секој ден ќе ми бара... :pos:

Ако девојката е спремна и желна, зошто да не. Се додека не се предомисли.

Не, девојка што тукушто сум ја запознал (башка потпивната) да сака секс, а да е невина - би ја одбил. Би ми било „шубе“.

би одел до крај без никакво размислување,ако она сака јас не би размислувал.

koj maz nema da se pali na nevina devojka.....sekoj bi odel do kraj.........osven on e uste povise raketa i ke se izgubi po pat............ :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

би идел до крај само ако она сака а во никој случај не би одел до крај за да си го направам мојот кејф и после да ми плаче секој ден не можам јас така ако сака она и ако е сигурна у тоа шо го сака тогаш ок но ако ми мрчи и дека демек сакала тоа да го направи ма не го правам тоа ни за жива глава со неа

Уфффффффф тешко прашање...

Ако сме веќе голи, и ми каже дека е невина... Ваљда ќе најдам докази против неа, за да престане да биде невина...

Али, тоа тешко може да се случи луѓе... Не сакам со невини...

Хеј, ја нејќам ни со неискусни што не се невини... Да имала повеќе партнери, па и повеќе години сексуално искуство...

Само тапа фудбалски клубови тренираат играчи од мали, а големите клубови купуваат веќе истренирани играчи, кои што врвот на кариерата го доживуваат во голем клуб!

Dolphin напиша:
Само тапа фудбалски клубови тренираат играчи од мали, а големите клубови купуваат веќе истренирани играчи, кои што врвот на кариерата го доживуваат во голем клуб!

Ни је тачно!

Инаку што се однесува до темата, сум бил во таква ситуација. Цурата само ми се допаѓаше и не сакав да имам ништо озбилно со неа, па затоа и го одбив - односно не продолжив понатаму со сексот.
Инаку и јас не сакам невини девојки, а уште повеќе девојки кои не се невини, а се прават 8)

StenmarC напиша:
Инаку што се однесува до темата, сум бил во таква ситуација. Цурата само ми се допаѓаше и не сакав да имам ништо озбилно со неа, па затоа и го одбив - односно не продолжив понатаму со сексот.
Е ме интересира зошто си ја одбил? Ти било страв да не се "закачи" и да не можеш да се "откачиш" од неа? Жените после сексуалниот акт многу повеќе (барем така мислам) се приврзуваат за личноста. Многу поинаку девојките гледаат на првото сексуално искуство, а мене лично не ми се допаѓа она нивното: "Првиот пат сакам да ми биде со некој кој го сакам и со никој друг" и премногу се ретки оние кои се одлучуваат на тоа ако краток прериод познаваат некого.

Јас сум слушнал и друга крајност : „Сакам првиот да ми биде некој што не го знам, и да не го видам повеќе!“

FortunE напиша:
StenmarC напиша:
Е ме интересира зошто си ја одбил? Ти било страв да не се "закачи" и да не можеш да се "откачиш" од неа? Жените после сексуалниот акт многу повеќе (барем така мислам) се приврзуваат за личноста. Многу поинаку девојките гледаат на првото сексуално искуство, а мене лично не ми се допаѓа она нивното: "Првиот пат сакам да ми биде со некој кој го сакам и со никој друг" и премногу се ретки оние кои се одлучуваат на тоа ако краток прериод познаваат некого.

Прво затоа што знаев дека ќе ја повредам. Девојката беше од Ниш. Беше дојдена тука на гости да се видиме и да го продолжиме она што се случи кога јас бев таму. Знаев дека нема да сакам да имам некоја врска со неа и затоа одбив. Ако се случеше нешто такво и мене ќе ми беше шубе, а и неа ќе и беше ептен лошо. Лошо е некој да го „зезнеш“ првиот пат. Ќе му се скрши филмот, целата убава замисла за таа работа
8)

spooky напиша:
Јас сум слушнал и друга крајност : „Сакам првиот да ми биде некој што не го знам, и да не го видам повеќе!“
А бе секакви ги има, не може крајот да им се фати :pos:

Ако цурата е за ја сум кажал, не знам да кажам не.Али ако не, нормално со сила убавина не бидува

Не ми се десило, ама ако ми се деси, културно ќе ја одбијам. Ќе и речам нека се гони у три пизде матер и нека си најде друг. :pos:
ахахах, шо знам, не би одзел невиност на женска...освен само ако премногу си ја сакам. Ептен премногу. :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom