Квалификации за СВЕТСКО ПРВЕНСТВО 2022

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Ај за Вар уште не е усовршено и е веќе сезона две. Ама голлајн технологија е веќе стара технологија, срамота е на вакво натпреварување да нема.
Ваљда има некое правило да ако го има , да мора сегде да го има, а во Антигва и Барбуда секако дека ќе најдат струја за голлајн.

Ваљда има некое правило да ако го има , да мора сегде да го има, а во Антигва и Барбуда секако дека ќе најдат струја за голлајн.
Замисли на Бурунди-Зеленортска Република како би изгледало тоа. :icon_lol:

Јас сум за ВАР и за голлајн, но ми фалеа вакви работи, посебно кога не ми е гајле кој ќе победи. :D

Инаку да не беше признаен ваков гол за Србија ќе имаше наредниве денови, па и години, плачење на големо... светски завери, никој не ги сака, сами против сите...:D

Има заебани групи и ќе има интересни дуели што ќе одлучуваат директно за пласман.
Србија и Португалија
Шпанија и Шведска
Италија и Швајцарија
Групите со Хрватска, Холандија и Данска ништо не се знае.

Хрватска можно е да не се пласира гледајќи го ростерот и играта. Знаејќи дека Русија ретко кикса со малите и дека ретко има лоши квалификации ништо чудно тогаш коцкестите да заебат работа.

Англија, Германија, Франција и Белгија мислам ќе бидат први и можат да си дозволат киксови знаејќи дека другите екипи ќе губат бодови меѓусебе.

Хаха кој лош виц им го направија на Португалците. Колку што видов цела топка беше зад линијата. Ајде барем Србите одиграа добро (барем второ полувреме, прво не го гледав) па заслужија бод.

Словачка дното го допреа а Ирците го пробија. :D

За Ирска не ме чуди, освен Колман другоно е за во трета англиска лига. А и Луксембург е најзаебана од сите тие мали држави, ние убаво осетиме.

И на натпреварот Турција Холандија имаше иста дешавка, чист гол не досуди судијата кога топката ја помина гол линијата.
Автоматски споено мислење:

Бај д веј, треба вака да постапуваат сите играчи кога ќе има некоја судиска неправда, напуштам терен и чао, ајде тука имаше уште неколку секунди ама ќе беше јако да се дешаваше на сред натпревар да речиме :)

треба вака да постапуваат сите играчи кога ќе има некоја судиска неправда, напуштам терен
Сехехехекако, СЕКАКОООО :pos: Што не го напушти педерот вака теренот кога даде гол од 2 метра офсајд против Баерн?

Нема во квалификации ни ВАР ни гол лајн, не е до Србија до ФИФА е.
Ама тој решил дека е срамота за Србија што нема вар, неможеш да му докажеш дка е до ФИФА.

Мене не ми е јасно како овој Дмитровиќ договорил трансфер во Севиља, при првиот гол исто така можеше да излезе, на крај ке усереше цело друго полувреме, човек кој ја окрена утакмица Радоњиќ, тој нивниот бек пршлените му ги измести на кичма, Миленковиќ да сакаше полоша утакмица да одигра неможеше, метар и жилет играч му дава гол со глава а овој 195см...како и да е Португал прво полувреме бољи, Србија друго... на крај реален резултат нерешено.

Luxembourg izvadija nekolku igraci, imaat igrac vo Mainz koj se spekulira da bide zamena za Wijnaldum vo Liverpul.
Ne se veke repka koja ke gubi so po 7 parcinja vo mrezata, od tipot kako sto e primer San Marino, ama sepak ovaa pobeda so Irska na gosti e senzacionalno iznenaduvanje.

Сехехехекако, СЕКАКОООО :pos: Што не го напушти педерот вака теренот кога даде гол од 2 метра офсајд против Баерн?
Па сега збораме за оние на кои им е направена штета :)

Ама тој решил дека е срамота за Србија што нема вар, неможеш да му докажеш дка е до ФИФА.

Мене не ми е јасно како овој Дмитровиќ договорил трансфер во Севиља, при првиот гол исто така можеше да излезе, на крај ке усереше цело друго полувреме, човек кој ја окрена утакмица Радоњиќ, тој нивниот бек пршлените му ги измести на кичма, Миленковиќ да сакаше полоша утакмица да одигра неможеше, метар и жилет играч му дава гол со глава а овој 195см...како и да е Португал прво полувреме бољи, Србија друго... на крај реален резултат нерешено.
На Кансело, од чорапи го извади неколку пати. Топ изигра Радоња, дефинитивно беше икс фактор кај Србите у второ. Блеки беше криминал денес, кај каснеше за головите уште па на крај стартот..., али јбг се дешаваат и слаби денови.

Позитивна работа е ремиво за Србија, покажаа карактер, играа добро и имаат 4 бода од две кола што е топ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom