Попис 2021

• Креатор на темата Креатор на темата Ireal
  • Време на започнување Време на започнување
Не би коментирал тука, а и само ќе шпекулираме. Од гледна точка на тоа како испаднало за него мислам дека горе доле добро.
И покрај се, може да се пофали дека добро ја изиграл улогата у која е ставен :)
Од 2006 до 2016 не задолжи 2 милијарди од кои една е за ск2014....овие за 4 год 4 милијарди.
се е договорено.... го тужат и за шамари во центар, каде што пред тоа сдсм упадна и исто искрши стакла ( промена на имиња на улици)
Ако немаше ДИЛ, досега Груки од Пешта ќе ја ничкосаше во Стразбур правнонеписмената пресуда за Тенк... едино ме чуди зошто тој секретарот и ех министерката не тужат ?? ај против неа има и други тужби, ама против секретарот колку знам нема, а тој може да ја обори...

се е договорено.... го тужат и за шамари во центар, каде што пред тоа сдсм упадна и исто искрши стакла ( промена на имиња на улици)
Ако немаше ДИЛ, досега Груки од Пешта ќе ја ничкосаше во Стразбур правнонеписмената пресуда за Тенк... едино ме чуди зошто тој секретарот и ех министерката не тужат ?? ај против неа има и други тужби, ама против секретарот колку знам нема, а тој може да ја обори...
Дилови нон стоп има, само што тие се прекршуваат цело време. Никој не е будала да си довери живот у таква црпка како 33, размисли малку.

Дилови нон стоп има, само што тие се прекршуваат цело време. Никој не е будала да си довери живот у таква црпка како 33, размисли малку.
па зошто нема тужби во Стразбур од вмровчињата??, ете добија и обични кримоси џипси бој , не биле правилно сослушувани, доби и судијата тужен за глупоста АКМИС ( демек судството е лотарија, важно било кој шшто суди) а и дузини други..
И не само тоа, јасно е дека и 27април и дивље се креирани од надвор, ама никој не смее тука да рчка и обелоденува ништо...

i
Ти си друже дефиниција на сендвич. Да го браниш Жмицковси е полошо него Груевски.....Или жмицко те има кастрирано па ти ги чува јајцата во тегличка па затоа мораш да се бламираш на форумов или си толку глуп па те излажале дека од лепач на плакати ќе те унапредат у вратар....трето нема.

Clenov ima 3000+ mislenja u politika samo od koga izgubi vmro. Veten mu bese nekoj tender (spogodba, sitna para za nabavka materijali u provincija sto e zalno da se narece tender) od shurata vmrovec i sega e u sloboden pad, edvaj ceka nekoj da pise nesto u politika za da go citira kolku site se glupi sto ne glasale za vmro. Bukvalno na sekoj post replicira.

Ne vredi plakjanjeto server za negovite postovi. Rastrojstvo e toa, deluzija. So sekoe ignoriranje mu pomagate vo zakrepnuvanje.

Ме боли курот од кого ти се повраќа, се замислуваш како некој репер за нешто....ебате струмичкиот буљаш.
Убаво ти кажуваат, стварно си оток. Многу погрешен пристап имаш. Пристапот ти е во стилот: "глуп си ко кур, гласај за ВМРО, да ти ебам мајката". И после очекуваш од тие што си ги извреѓал да гласаат за ВМРО. Само одбивност ствараш, ништо друго.

На форумов имаш улога на боксерска вреќа. Ни знаеш да аргументираш, ни па имаш допир со случувањата околу тебе. Слушнато недослушнато, читнато недосфатено. Да те забележат комуњари од партија како делуваш на форумов, хонорар ќе ти исплаќаат секој месец само да продолжиш вака како досега.

Читајќи ги твоите постови и анализи на форумов, добивам чувство како да седам на совозачко седиште во такси.

Убаво ти кажуваат, стварно си оток. Многу погрешен пристап имаш. Пристапот ти е во стилот: "глуп си ко кур, гласај за ВМРО, да ти ебам мајката". И после очекуваш од тие што си ги извреѓал да гласаат за ВМРО. Само одбивност ствараш, ништо друго.

На форумов имаш улога на боксерска вреќа. Ни знаеш да аргументираш, ни па имаш допир со случувањата околу тебе. Слушнато недослушнато, читнато недосфатено. Да те забележат комуњари од партија како делуваш на форумов, хонорар ќе ти исплаќаат секој месец само да продолжиш вака како досега.

Читајќи ги твоите постови и анализи на форумов, добивам чувство како да седам на совозачко седиште во такси.
Што да му пишам на некој што гласал за Заев?
Ајнштајн си, продолжи така :)
И не се секирај, комуњари ме забележале....тие извреѓаните се такви, заради тие куртони сме сега овде кај што сме.

На скала од 0 до 10 колку пати е сега подобро?
10.
Сега има за кого да се гласа.
Тебе веќе те има однесено. :D
Ај вака ќе образложам твоето незнаење и неупатеност кон повисоки цели.
Наместо еден млад средношколец да иде економски студии затоа што нели, пари. Тој ќе замине на студии од некои начни факултети како што се биологија, хемија, астрологија, историја и тн.
Суштината е во тоа што човекот како единка наместо да биде свртен кон правење пари тој ќе биде свртен кон нешто што допринесува развој на целокупното општество.
Јас сум убеден дека доколку ссср не се распаднеше роверот на марс многу побргу ќе беше испратен. Тоа е резултат на тоа дека последните 30 год светот стагнира, не иде напред. Работиме но правиме газди. Загадуваме за едни обични книшки кои ги штанцаат во недоглед. За профит си ја уништивме планетата.

10.
Сега има за кого да се гласа.

Ај вака ќе образложам твоето незнаење и неупатеност кон повисоки цели.
Наместо еден млад средношколец да иде економски студии затоа што нели, пари. Тој ќе замине на студии од некои начни факултети како што се биологија, хемија, астрологија, историја и тн.
Суштината е во тоа што човекот како единка наместо да биде свртен кон правење пари тој ќе биде свртен кон нешто што допринесува развој на целокупното општество.
Јас сум убеден дека доколку ссср не се распаднеше роверот на марс многу побргу ќе беше испратен. Тоа е резултат на тоа дека последните 30 год светот стагнира, не иде напред. Работиме но правиме газди. Загадуваме за едни обични книшки кои ги штанцаат во недоглед. За профит си ја уништивме планетата.
Како бе паметен човек како тебе да го заебе 33?
Или по комуњарска линија оди се тоа?

Како бе паметен човек како тебе да го заебе 33?
Или по комуњарска линија оди се тоа?
Триестројката мораше да дојде за да си замине Груевизмот.
Веднаш после тоа се виде дека и Заеф и Груевски се бизнисмени и размислуваат капиталистички. Нашиот народ со крв плаќал секоја чинија супа шо денес ја сркаме. Епа нема да може веќе. Долгот кон народот ќе го платат и Заеф и Груевски. Ќе висат еден до еден.

FB_IMG_1616538021234.jpg

Последно уредено:
Триестројката мораше да дојде за да си замине Груевизмот.
Веднаш после тоа се виде дека и Заеф и Груевски се бизнисмени и размислуваат капиталистички. Нашиот народ со крв плаќал секоја чинија супа шо денес ја сркаме. Епа нема да може веќе. Долгот кон народот ќе го платат и Заеф и Груевски. Ќе висат еден до еден.
Сигурно, слушам си купил вила 33 блиску до двете комшивски на Бране и Љупчо.....ќе треба агенти да пратите у САД кога ќе се деси тоа.

Сигурно, слушам си купил вила 33 блиску до двете комшивски на Бране и Љупчо.....ќе треба агенти да пратите у САД кога ќе се деси тоа.
Нема многу да се забави падот на 33.
Груевски ќе се врати, затоа што тие двајца се бранители на олигахијата, капитализмот и се единствените што можат да ја одржат америка во нашата земја. САД го чуваат Груевски како адут и ќе биде вратен како спасител дента кога Левица ќе направи солидно гласачко тело.

... за дијаспората пописот се изведува електронски, седнат и си типкаш податоци, а ваму во сопствена држава каде се врши пописот, јас сум должна за време за факинг пандемија да примам попишувачи дома? псе?
зашто не би и ја како овие во дијаспора да се попишам електронски одговарајќи на 60те прашања, онака дома сама сталожено? зашто таква дискриминација, а никој не реагира, зошто тие надвор во дијаспора можат така да се самопопишат, а ние овде поинаку, а влегуваме во ист список?
...можеби требаше да го постирам ова во блам попис држава!

Сакам да кажам дека тогаш гласавме за Заев за да падни Грујо.
Da de imavte samo najdobri nameri, znaeme, sto pati imame procitano dosega sto vi bile motivite.
No sepak pak bi te prasal posto odbegna da mi odgovoris.
Dali od denesna gledna tocka i site sranja sto se desija vo megjuvreme si se poglednal vo ogledalo i ne si rekol pa makar tivko vo sebe
Poooo kolku sum bil glup.
Ete od tuka da pocnime.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom