Попис 2021

• Креатор на темата Креатор на темата Ireal
  • Време на започнување Време на започнување
Кај се наоѓаш кажи еден ластик да ти акнам, не си човек ни да те тепа ни да те ебе......а рипаш како прле пред магаре.
Ти си друже дефиниција на сендвич. Да го браниш Жмицковси е полошо него Груевски.....Или жмицко те има кастрирано па ти ги чува јајцата во тегличка па затоа мораш да се бламираш на форумов или си толку глуп па те излажале дека од лепач на плакати ќе те унапредат у вратар....трето нема.

Влае, во Баду бар сум позади шанк до 16, дојди кога сакаш.
Не мораше да кажеш кај си...се зезам, не скокај толку. Може нешто разбираш ама за политика си дрво.
Автоматски споено мислење:

Ти си друже дефиниција на сендвич. Да го браниш Жмицковси е полошо него Груевски.....Или жмицко те има кастрирано па ти ги чува јајцата во тегличка па затоа мораш да се бламираш на форумов или си толку глуп па те излажале дека од лепач на плакати ќе те унапредат у вратат.....трето нема.
Не го бранам ја него...он е поглуп од пола форум, а Заев од цел. Арно ама тие ти се опциите.
Плакати да лепиш, посебно кога хунта е на власт е благородна работа...пробај некад.

I partizanite gi smetale za teroristi. Mnogu e bitno od koja strana gledas.
Tuku onaka koga vekje spomna, UCK bese teroristicka ili...
Факт е дека делувале терористички, нема што да ги сметам јас или не, дефиницијата вика така. Инаку да сметам дека било правилно оти било користено против окупатор (независно што тој се декларирал како власт во тоа време бил окупатор) и дека требало да биде уште поагресивно.

Тероризмот — незаконско користење на сила и насилство од страна на поединци или групи кои имаат директна врска со странските сили или пак, чии активности ги преминуваат националните граници, насочени против лица или објекти со цел да ги заплаши или да го принуди населениетo или било кој сегмент од општеството во остварување на своите политички или општествени цели.

УЧК е друга приказна и во сосема друго време, шипците не беа под окупација па да им требаат терористички акции за да бараат права.

Sto pati e kazano, bivsi kurvi, spiuni i komunjari nema.
Tuku nejse, napisi nesto za Gruevski pozitivno i prati. Kako muvi na lajno ke se zalepat i ke ti objasnuvaat kolku dobro za republikata napravile. Nastrana toa sto nego blagodarenie na niv go zameni Zaev, a posledicite od toa gi gledame bukvalno sekoj den. Vo prosek eden zaeb na den, ne retko dva. Bitno dobra rabota napravile i da bidi rabotata potragicna ubedeni se vo toa. I aj sega trgni mu NZS.
Знам дека е ова така, и гледаш од време на време не можам да одолеам а да не им згазам на нерв, иначе јас сум бот, штабски пацер, тенедераш и т.н. :D
Автоматски споено мислење:

Не ги мешај работите, пишувај ДПМНЕ.
ВМРО си била терористичка организација и своевремено функционирала успешно.
Се мењаат работите....што било вчера утре може да не биде.

Последно уредено:
Не можам да најдам линк од Мицковски на сител.
Еве гледај....што не е ок тука?
Па ти кажав во претходните постови, се повикуваат само на пандемијата и ги занемаруваат другите нерегуларности. Мицко рече дека ако сите попишувачи се вакцинирани пописот може да се одржи. И сеа за овој глупак ли да гласам? Што сака да дозволи Албанците нелегално да станат цирка 30%?

Па ти кажав во претходните постови, се повикуваат само на пандемијата и ги занемаруваат другите нерегуларности. Мицко рече дека ако сите попишувачи се вакцинирани пописот може да се одржи. И сеа за овој глупак ли да гласам? Што сака да дозволи Албанците нелегално да станат цирка 30%?
Тоа се фори, знае дека не може да се вакцинираат и затоа го користи како аргумент. Ако гласаше за ВМРО ќе имаше отпечаток од прст, вака сега го имаш ова сценарио.
Многу е лошо кога го слушаш тоа што сакаш даа го слушаш, тука нема дијалог, затоа остани ми со здравје.

Ти си друже дефиниција на сендвич. Да го браниш Жмицковси е полошо него Груевски.....Или жмицко те има кастрирано па ти ги чува јајцата во тегличка па затоа мораш да се бламираш на форумов или си толку глуп па те излажале дека од лепач на плакати ќе те унапредат у вратар....трето нема.

Грешиш, тоа ти се т.н сдсмовски вмровчиња чија задача е да создаваат антагонизам против и/или помеѓу ДПМНЕ и Левица, зависи од ситуацијата. И не само во подфорумот за политика, генерално на форумот каде има прилика. Или тоа или се натпросечно глупави, само ќе да е првото :toe:

Грешиш, тоа ти се т.н сдсмовски вмровчиња чија задача е да создаваат антагонизам против и/или помеѓу ДПМНЕ и Левица, зависи од ситуацијата. И не само во подфорумот за политика, генерално на форумот каде има прилика.
Колку си проклето и самобендисано нема никад да се видиш што си од страна. Не ве пере ништо.....1000 левици не ве перат какви идиоти сте испаднале. Ти си нус појавата на комуњарите, ни на небо ни на земја...нигде нема да се смириш :)

Тоа се фори, знае дека не може да се вакцинираат и затоа го користи како аргумент. Ако гласаше за ВМРО ќе имаше отпечаток од прст, вака сега го имаш ова сценарио.
Многу е лошо кога го слушаш тоа што сакаш даа го слушаш, тука нема дијалог, затоа остани ми со здравје.
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

абе какви фори, не е поентата да се помести пописот туку да се смени законот. Фактички со ова ДПМНЕ му дава амин дека законот е супер, само е лош тајмингот. Еве во Јуни да речеме ќе паднат бројките на 30 ден, по вас може да се оди фул форс на попис?

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

абе какви фори, не е поентата да се помести пописот туку да се смени законот. Фактички со ова ДПМНЕ му дава амин дека законот е супер, само е лош тајмингот. Еве во Јуни да речеме ќе паднат бројките на 30 ден, по вас може да се оди фул форс на попис?
Ќе се најде друго нешто до јуни....политика е ова, не ги толкувај буквално работите.

Колку си проклето и самобендисано нема никад да се видиш што си од страна. Не ве пере ништо.....1000 левици не ве перат какви идиоти сте испаднале. Ти си нус појавата на комуњарите, ни на небо ни на земја...нигде нема да се смириш :)

Препрочитај се ти и колегите сдсмовски вмровчиња каков грозен вокабулар користите, и сам заклучи кој е проклет, јас тоа шо ваквите грозни човечиња го пишуваат не се осмелувам да го изустам, а не пак напишам, затоа шо пишувањето има посебна тежина. А за тоа кој нема мир вие си знаете, таму нека ви е и од најмилите да си дочекате, шо сте правеле, тоа да ви се врати, ништо повеќе и ништо помалку.

Препрочитај се ти и колегите сдсмовски вмровчиња каков грозен вокабулар користите, и сам заклучи кој е проклет, јас тоа шо ваквите грозни човечиња го пишуваат не се осмелувам да го изустам, а не пак напишам, затоа шо пишувањето има посебна тежина. А за тоа кој нема мир вие си знаете, таму нека ви е и од најмилите да си дочекате, шо сте правеле, тоа да ви се врати, ништо повеќе и ништо помалку.
Не си ни ти цвеќе за мирисање....не се прави Мајка Тереза. Немој сега и на база на сожалување поени да прибираш. Јас иако го пишувам тоа што го пишувам никад не сум посакал на никој ништо лошо, тука на форумов.
Не функционира карма на мене, ама ако....нека биде како си пишал, нека ми се врати. :)

Ќе се најде друго нешто до јуни....политика е ова, не ги толкувај буквално работите.
Што ќе се најде, ќе го направат пописот, ќе ги задоволат бројките на учките и чао тути.
Во Јуни вие мислете стратегија откако ќе помине приказната.

Уствари тоа е поентата, да имате што да се жалите во иднина. Ќе излезе боцката на ТВ и ќе кажува: договорот со Грција, договорот со Бугарија, името, двојазичност и упс пописот и фејк процент на брачата (арно ама тогаш ќе имаш уште толку учкарски вработувања во државна на учки).

Баш ми е гајле дали попишувачите се вакцинирани. Го прифатиле ризикот уште кога се пријавиле.
Јас (народот) треба да бидам вакциниран, да не ме заразат.
А Мицко си е Мицко. Таков беше, таков е, таков ќе биде. Додека му се јајцата приклештени во менгеме, само така благо ќе се спротивставува.

Не си ни ти цвеќе за мирисање....не се прави Мајка Тереза. Немој сега и на база на сожалување поени да прибираш. Јас иако го пишувам тоа што го пишувам никад не сум посакал на никој ништо лошо.
Не функционира карма на мене, ама ако....нека биде како си пишал, нека ми се врати. :)

Не знам врз основа на шо заклучи дека јас барам сожалување, и над се од човече како тебе на кое доволна казна му е шо треба најмалку еднаш дневно во огледало да се погледне. Сите гледаат дека од 10 постови, 9 ти се со зајадливи коментари а 1 веројатно си пренел некаква вест, искрено се надевам дека ќе продолжиш вака :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom