Попис 2021

• Креатор на темата Креатор на темата Ireal
  • Време на започнување Време на започнување
Да бе. Како не ни текна. Он можел, ама не сакал да биде власт. Дека животна желба на секој политичар е да биде опозиција. Баш ти има смисла муабетов.
Биди сигурен, можел ако сакал....проблемот е у тоа што ќе го пцуевме сега него наместо муртинецот.

Биди сигурен, можел ако сакал....проблемот е у тоа што ќе го пцуевме сега него наместо муртинецот.
Ти верувам. Ако ги земеш предвид потезите што ги прави, нема друго објаснување. Мерак му е да е опозиција.

Не си во право, јас сум за ВМРО, сум бил од сам почеток, сме истрпиле и удари како фамилија на почетокот кога луѓе се кријеа и плашеа од комуњарата, имаше моменти кога немаа каде да формираат лоакен комитет, кај татко ми на продавница го формираа локалниот месен комитет, и сакам да се врати на власт па макар и вакво какво што е ама мора бе брат поодлучно, не со криење и со финти, пример нема попис и крај, не ебам, ни мегународна заедница ни куров ми. А не овој другиов што се преставува од ВМРО (кој го знае и дали е, може лаже) го потече со тоа 300 евра казна ако не се потпишел, па кој ќе го штител и не знам што, се плаши да бојкотира еден попис а ми сере за протести кој не беа ни протести туку беа маршови по свирипичино.
По се изгледа доведени сме у ситуација да мора да се тактизира. Затоа ги собираше потписите, да има некаков аргумент....ќе видиме што ќе испадне.
Автоматски споено мислење:

Ти верувам. Ако ги земеш предвид потезите што ги прави, нема друго објаснување. Мерак му е да е опозиција.
33 како циган се пазари на канта пазар, кој може како него?
Народов не го ебе 2%....тоа е тоа што не го земаш у предвид.

По се изгледа доведени сме у ситуација да мора да се тактизира. Затоа ги собираше потписите, да има некаков аргумент....ќе видиме што ќе испадне.
Абе ти па. По толку напори за да остане опозиција, ќе биде трагично не му се оствари планот.

:pos: :pos: :pos:
Седи бе не знаев дека за Путин правиме муабет. Можеч ама нејќел :vozbud::vozbud:

:pos: :pos: :pos:
Седи бе не знаев дека за Путин правиме муабет. Можеч ама нејќел :vozbud::vozbud:
Има успех а има и начин на кој е дојдено до успехот, што многу го забораваат, па така успехот многу пати значи неуспех.

Абе ти па. По толку напори за да остане опозиција, ќе биде трагично не му се оствари планот.
Кажав и порано, за овој народ со вакви мислења јас да сум на негово место пепел би направил. Е после да има за што да се критикува :)

33 како циган се пазари на канта пазар, кој може како него?
Народов не го ебе 2%....тоа е тоа што не го земаш у предвид.
Е тек замисли како му е на ХМ. Во опозиција. Еден "циган (шо) се пазари на канта пазар" и кој "Народов не го ебе 2%" го "шамара" од сабајле.

Кажав и порано, за овој народ со вакви мислења јас да сум на негово место пепел би направил. Е после да има за што да се критикува :)

Па добар пепел ви направи од партија.

Е тек замисли како му е на ХМ. Во опозиција. Еден "циган (шо) се пазари на канта пазар" и кој "Народов не го ебе 2%" го "шамара" од сабајле.

Па добар пепел ви направи од партија.
:facepalm:
оди прошетај се, сонце е надвор....тешки теми се овие за тебе.

За еден месец нема да замре короната. Апасиев убаво објасни зашто треба да се бојкотира, неможе белите мечки од швицарска со албанско и по некоја случајност македонско државјанство ти да ми ги броиш. Утре у Албанија попис пак ќе ги бројат?? Глупости нигде у свет не се попишува дијаспора али изглеа на муртинецот толку длабоко му го бутнале у уста што више у желудник му влага па прифаќа се. А оној другиот што се бања со гел уместо со шампон уместо да повика на бојкот и он клекнал отворил уста, и него да му капне.

ниту ќе ги вакцинират, ниту ќе ги тестират попишувачите... А 2 месеци не излезе некој да каже ЗОШТО мора ТЕРЕНСКИ попис ????
За да земат хонорар партиските војници ???

И што е тоа што не може да се утврди БЕЗ попишувач ????

Услови поставуваат поголеми играчи, наше е да изиграме како треба. .
Груевски изигра ко што треба?

ниту ќе ги вакцинират, ниту ќе ги тестират попишувачите...
Ќе ги вакцинираат и тоа приоритетно, наместо некои на кои навистина им треба.
Само за да може Мицковски да работи на раат со хидро бизнисот.

Хрватите одувек биле глупи.
Нема некој таму ко Али Ахмети со желби за удоволување?

Заев, нека не те лаже Мицковски (него хидро-бизнисот му е у глава), не е главниот проблем у пандемијата. И три пути да ги вакцинираш јадницине, дома не ги примаме со оваа методологија.

Последно уредено:
Груевски изигра ко што треба?
Не би коментирал тука, а и само ќе шпекулираме. Од гледна точка на тоа како испаднало за него мислам дека горе доле добро.
И покрај се, може да се пофали дека добро ја изиграл улогата у која е ставен :)
Од 2006 до 2016 не задолжи 2 милијарди од кои една е за ск2014....овие за 4 год 4 милијарди.

Ти дефинитивно си трол, само сто пати пософистициран од Борат. Нема шанси некој ова сериозно да го напише.

Очајнички потег е целокупната стратегија за спас на државата да се базира врз свеста на народот. Преголеми очекувања и оптимизам е тоа. Посебно ако до вчера овој народ беше ословуван со стадо, сега од тоа стадо некој да очекува дека е во состојба да носи рационални одлуки и тоа без пастир, онака, оставено само на волците да се брани...
Гледајте го само синхронизираното делување од другата страна, кај албанците. Имаат зацртана агенда и ја имплементираат до точка. Веројатно се состануваат и прават brainstorming на идеи што следно да вметнат во нивните барања. Тоа веројатно се нарекува градење на долгорочна национална стратегија која што ние ја немаме. За тоа ваљда треба нешто што се нарекува национална свест.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom