Еден Ландо го шиша.

Како го кажа ова еден Ландо, демек за Мазепин или Строл збориме, у реду е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еден Ландо го шиша.
Јако беше, ботас му покажа прст и овој го потапша по главаИначе Ботас многу слаба трка, се гледа дека веќе излегол потенцијалот од него, исто и од Рикиардо, толку време возење тапа болид го направи своето, не е тој што беше. Еден Ландо го шиша.
Може и обратно да ја вртиме. Среќа за Макс што Хамилтон излета![]()
Да не си грешно видел ?! Ликот се шлапа у ѕид сам, си го зачука носот, искочи на стаза со штета фрчеа искри на сите страни и овие се учукаа.Јас колку шо видов тој откако го одработи питстопот со замена на спојлер и гуми се врати осми а после тоа беше сударот за ред флаг кога повторно сите влегоа
Работата е што сите се фаќаат за среќата што ја имал Хамилтон после излетувањето и паѓањето на 9то место, по негова грешка нормално. Али никој не го гледа како несреќен момент самото тоа паѓање од 2ро на 9то местоА реално, мислам дека ќе имаше јака борба со Макс што ќе беше интересно, тоа што го бараме повеќето, али тоа е што е.
Несреќен момент за него лично како тркач мислев. Да паднеш 7 позиции, несреќен момент е, како год да се десило тоа, по твоја или по туѓа грешка сеедно.Грешка не е несреќен момент. Несреќен момент е му пукнала гума или му се сјебала нешто колата, нешто на што нема контрола. Извртување на кривина не е несреќен момент.
Како го кажа ова еден Ландо, демек за Мазепин или Строл збориме, у реду е.
Ако има дефиниција за вгаз праено човечко битие тогаш дефинитивно е Хамилтон.
Можеш и како Дан Билзериан да се родиш, но ова е некое невозможно ниво.
Огромен респект за Ландо, ептен ми се допаѓа како вози. Млад е има уште многу пред него. Ама исто ми се допаѓа како никој не го прокоментира тимското радио т.е. наредбата Рикиардо да застане за он да помине. Што ли ќе се случеше ако ова се десеше за Хамилтон или Леклерк?Не бидете серковци, критикувајте
![]()