11 октомври Прилеп "Тuning Styling и Oldtimer" манифестација

Непријавен може да се дојде или мора да се пријавам (зошто не ми е сигурно доаѓањето).

Непријавен може да се дојде или мора да се пријавам (зошто не ми е сигурно доаѓањето).
За тунинг, или за oldtimer?
Во секој случај колку што знам можиш да дојдиш. Е сега далиќе ти ја стават на изложба или не, ќе зависи од колата.

Инфо од прва рака :

пријавување на самото место на настанот од 9 сато сабајлето па натаму. на самото место се означува возилото со бројка,се земаат податоци од кого е возилото,марка на возилото и во која категорија (олд тајмер,sound quality,styling...) сака да се натпреварува. Пријавувањето е бесплатно!

До сега најавени се доста возила од цела Македонија. не сака никој да ветува дека ќе се види нешто од типот на Ламборџини,Вајпери и слично,за да не испадни на крајот дека некој ветувал едно,а на крајот излегло друго. Организаторите до сега ги поканија скоро сите сопственици на убави за око коли од цела Македонија.

Вторник здравје само времето да биди Ок ,другото сметам дека ќе биде добро изорганизирано.

И бај д веј,јас че пуштам музика :)

Организаторите се надеваат и се најавени одприлика многу возила.....припремите че започнат од недела така да се да биди спремно за вторник.......и како шо викаме да се погоди времево......:)

Можно е во вторник да се извозам до Прилеп со Махиндрата, ако завршам со некои обврски викендов. Шансите се поголеми да идам ако е добро времето...

ако бидам слободен ке дојдам со каприто

Јас одам во вторник, а ако успееме да се организираме ќе има 2-3 Вилиси само од Кавадарци. Најмногу зависи какво ќе биде времето и дали ќе има шлеп служби затоа што сите се без кров. Има уште неколку луѓе кои ги известив и чекам одговор, ако се заинтересирани ќе има добри возила од градот.

ако може на мапа да се објасни каде ке биде за тие што не сме од прилеп

ако може на мапа да се објасни каде ке биде за тие што не сме од прилеп
Иди на гугл мапс, во центарот на градот, главниот булевар и ќе видиш бележана е на мапата комерцијална банка... епа на тој дел од булеварот, пред банката... ќе биде затворено за сообраќај.
Не знам како да ја постирам мапата, затоа вака...

Имам намера... мада се зависи од тоа какво ќе биде времето и дали ќе ме спрегнат да работам нешто подома...

Ќе се слушниме по телефон, па ќе се најдиме :)

поради здравствени причини не успеав да дојдам, очекувам слики

img3003rb.jpg

img3011dk.jpg

img3012s.jpg

img3017bq.jpg

img3018h.jpg

img3019db.jpg

img3024u.jpg

img3025gj.jpg

img3028e.jpg

--- надополнето: Oct 11, 2011 3:13 PM ---
Има уште ама немам време сега да прикачувам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom