11 октомври Прилеп "Тuning Styling и Oldtimer" манифестација

B O J A N

F.O.R.D
Член од
21 јуни 2010
Мислења
39
Поени од реакции
2
Непријавен може да се дојде или мора да се пријавам (зошто не ми е сигурно доаѓањето).

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Непријавен може да се дојде или мора да се пријавам (зошто не ми е сигурно доаѓањето).
За тунинг, или за oldtimer?
Во секој случај колку што знам можиш да дојдиш. Е сега далиќе ти ја стават на изложба или не, ќе зависи од колата.

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Инфо од прва рака :

пријавување на самото место на настанот од 9 сато сабајлето па натаму. на самото место се означува возилото со бројка,се земаат податоци од кого е возилото,марка на возилото и во која категорија (олд тајмер,sound quality,styling...) сака да се натпреварува. Пријавувањето е бесплатно!

До сега најавени се доста возила од цела Македонија. не сака никој да ветува дека ќе се види нешто од типот на Ламборџини,Вајпери и слично,за да не испадни на крајот дека некој ветувал едно,а на крајот излегло друго. Организаторите до сега ги поканија скоро сите сопственици на убави за око коли од цела Македонија.

Вторник здравје само времето да биди Ок ,другото сметам дека ќе биде добро изорганизирано.

И бај д веј,јас че пуштам музика :)

Член од
18 септември 2009
Мислења
7
Поени од реакции
0
Организаторите се надеваат и се најавени одприлика многу возила.....припремите че започнат од недела така да се да биди спремно за вторник.......и како шо викаме да се погоди времево......:)

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Можно е во вторник да се извозам до Прилеп со Махиндрата, ако завршам со некои обврски викендов. Шансите се поголеми да идам ако е добро времето...

Член од
12 март 2009
Мислења
144
Поени од реакции
7
ако бидам слободен ке дојдам со каприто

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Јас одам во вторник, а ако успееме да се организираме ќе има 2-3 Вилиси само од Кавадарци. Најмногу зависи какво ќе биде времето и дали ќе има шлеп служби затоа што сите се без кров. Има уште неколку луѓе кои ги известив и чекам одговор, ако се заинтересирани ќе има добри возила од градот.

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
ако може на мапа да се објасни каде ке биде за тие што не сме од прилеп

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
ако може на мапа да се објасни каде ке биде за тие што не сме од прилеп
Иди на гугл мапс, во центарот на градот, главниот булевар и ќе видиш бележана е на мапата комерцијална банка... епа на тој дел од булеварот, пред банката... ќе биде затворено за сообраќај.
Не знам како да ја постирам мапата, затоа вака...

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Џишнат, ќе се прошеташ ли утре до Прилеп?

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Имам намера... мада се зависи од тоа какво ќе биде времето и дали ќе ме спрегнат да работам нешто подома...

Ќе се слушниме по телефон, па ќе се најдиме :)

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
поради здравствени причини не успеав да дојдам, очекувам слики

Kajgana Shop

На врв Bottom