Внимание!!!! Мажи, утре е 8-ми март!!!!1

• Креатор на темата Креатор на темата pozdrav eden topol
  • Време на започнување Време на започнување
...токму така, ретки се џентлмените, денес само изговори, финти, од мрза не од друго...а да се оди во кладилница или на фудбал....веднаш!
...денес дојде време жените сами да се частат, дружат и да си честитат самите 8 ми Март, гледај само какви коментари добиваш на темата, наместо да биде целата со ружи со тагирање на женски членови, честитки... ај може утре ќе се поправат, што чисто се сомневам!
...браво за калимеро, иако се честита на денот, а не пред или после, сепак вниманието е најважно! (y)
Ќе си се честат и честитаат сами коа све е резервирано по кафаните од нив.

...а вам забрането ви е да не дружите? :D

...најкул жена срцка таа, „Бетмен_ка“ за 8ми Март !

...да се потсетиме на прослава на 8ми Март 2019 год. во Прилеп! :vozbud:

...инаку марамите со монистра за чочек се од Али експрес (за форца инфо), си купив и јас во три бои за домашна употреба за belly dance!

Последно уредено:

Џабе жените ќе си честитаат меѓу себе кога тоа не се искрени честитки и желби. На тој ден е врвот на лицемерието. Преку година се навредуваат меѓу себе и да можат очите ќе си ги извадат, а на овој ден се здружени против таканаречените шовинистички свињи. :rolleyes:

Јас пак сведочев на еден настан, непријатен би кажал. Имено, колегата и купил штикли на сопругата за 8.Март, и и соопштува на месинџер, оваа го тера да и прати слика, овој ги слика штиклите и оваа пуздер го праи како можел такви грди штикли да купи, да ги врати, да ги фрли, да прави со нив што сака само да не и ги носи дома. А колегата егоња, ептен глупо му падна што и јас го читав разговорот, зашто не знаеше да прати слика на вибер. Најбољи поклон за жена дај и пари и нека купи што сака.

колегата и купил штикли на сопругата за 8.Март
Да купел дијамантски накит да видиш како ќе се израдувала :D
И со кој памет на жена штикли ѝ купува, без да ги пробам јас не ги ни сакам, а камо ли каков модел ми одбрал :D :D :D

И купив нешо благо , чоколатца, тоалет хартија, маргарин, некоја виршла... симнав цецекам линии за сателитската, исцепив дрва за у печката и целден планирам да го минам со неа пред телевизор.

:)Заборавате ли дека 8 Март се празнуваше порано, во комунистичка СФРЈ како ден на мајката, ден на мајчинството..прекрасен празник..сите дечиња во училиште возбудено и внимателно правеа честитки за своите мајки и баби, од картон, па цртаа срценца, цветчиња....колку возбуда и љубов сјаеше во тие мали очиња кога ги бакнуваа своите мајки и им ја подаруваа рачно направената честитка:)

Каде се тие мажи тука на форумов сега, што се случи???

Што е ова? Да барам дома да ми подарат за 8 март, ако не? Ама не знам што е, да не се зезнам :D

Имаш сателити на небото коишто емитуваат телевизии. И така еден сателит има отприлика 500 - 600 канали. Е сега овие телевизии се заклучени или scrambled кажано нашки. Е а цецекам линиите ги отклучуваат тие канали. Е сега за да најдеш цецекам линија којашто ги отклучува сите сателити (едно 50 сателити се фаќаат у Македонија пута 500 - 600 некаде околу колку ќе му дојде 30 000 канали) е потребно врвно познавање на хакерските услуги, време и посветеност.

Имаш сателити на небото коишто емитуваат телевизии. И така еден сателит има отприлика 500 - 600 канали. Е сега овие телевизии се заклучени или scrambled кажано нашки. Е а цецекам линиите ги отклучуваат тие канали. Е сега за да најдеш цецекам линија којашто ги отклучува сите сателити (едно 50 сателити се фаќаат у Македонија пута 500 - 600 некаде околу колку ќе му дојде 30 000 канали) е потребно врвно познавање на хакерските услуги, време и посветеност.
Многу сложено, ама ОК како подарок за 8 март :)

Многу сложено, ама ОК како подарок за 8 март :)
Па ако земеш предвид дека во Македонија едно семејство за телевизија одвојува просек 1 000 ден за 100 телевизии што ќе му дојде 12 000 годишно, јас и љубовта ќе си гледаме беспари 30 000.
Автоматски споено мислење:

:)Заборавате ли дека 8 Март се празнуваше порано, во комунистичка СФРЈ како ден на мајката, ден на мајчинството..прекрасен празник..сите дечиња во училиште возбудено и внимателно правеа честитки за своите мајки и баби, од картон, па цртаа срценца, цветчиња....колку возбуда и љубов сјаеше во тие мали очиња кога ги бакнуваа своите мајки и им ја подаруваа рачно направената честитка:)

Каде се тие мажи тука на форумов сега, што се случи???

Мажите пак си се мажи а жените жени. На денешно време се повеќе има исклучоци, па оние првите ко и да ги нема, се изгубиле некаде во транзицијата.
Сметаш дека жените на денешно време се подискриминирани од порано?

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom