Внимание!!!! Мажи, утре е 8-ми март!!!!1

• Креатор на темата Креатор на темата pozdrav eden topol
  • Време на започнување Време на започнување
Фала на оние кои убаво честитаа,ама оние кои мислат дека е во ред тоа што го пишаа,треба да се засрамат од себе затоа што жена ги родила,а они го ругаат празникот.

...а вам забрането ви е да не дружите? :D

...најкул жена срцка таа, „Бетмен_ка“ за 8ми Март !

...да се потсетиме на прослава на 8ми Март 2019 год. во Прилеп! :vozbud:

...инаку марамите со монистра за чочек се од Али експрес (за форца инфо), си купив и јас во три бои за домашна употреба за belly dance!
Искрено, ова е голем дел од она што не чини во врска со женскиот пол. Не страдале жени низ светот за да се дреме по кафани, денов е за ќурки ко овие што се качиле на маси утреден ако се почувствуваат загрозени од некој копук, да се спротистават.

Честит 8 март!

Последно уредено:
Фала на оние кои убаво честитаа,ама оние кои мислат дека е во ред тоа што го пишаа,треба да се засрамат од себе затоа што жена ги родила,а они го ругаат празникот.
А се прашував јас кој ми фали од специјалната група на членови...

Тажен 8 март и од мене :oeoeoe: Не ми дадоа 500 ден на работа :mad:

Нека ви е несреќен денот и така да биде до крајот на годината. Оти ако сте среќни нема да сакате да протестирате.

Отров!
Автоматски споено мислење:

Штета што во Македонија не се организира марш како на пример во Хрватска што се одржува секоја година
на 8 март...марш со транспаренти, марш со кореографии, марш на кој се повикуваат сите на прослава на тој ден на женската борба.
Во Македонија секоја година се организира марш или некаква дешавка, обавезно. Нешто си пропуштила. :)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom