Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Искрено, ова е голем дел од она што не чини во врска со женскиот пол. Не страдале жени низ светот за да се дреме по кафани, денов е за ќурки ко овие што се качиле на маси утреден ако се почувствуваат загрозени од некој копук, да се спротистават....а вам забрането ви е да не дружите?
...најкул жена срцка таа, „Бетмен_ка“ за 8ми Март !
...да се потсетиме на прослава на 8ми Март 2019 год. во Прилеп!
...инаку марамите со монистра за чочек се од Али експрес (за форца инфо), си купив и јас во три бои за домашна употреба за belly dance!
А се прашував јас кој ми фали од специјалната група на членови...Фала на оние кои убаво честитаа,ама оние кои мислат дека е во ред тоа што го пишаа,треба да се засрамат од себе затоа што жена ги родила,а они го ругаат празникот.
Не ми се допаѓа тоа што некои мажи се потсмеваат.А се прашував јас кој ми фали од специјалната група на членови...
Во Македонија секоја година се организира марш или некаква дешавка, обавезно. Нешто си пропуштила.Штета што во Македонија не се организира марш како на пример во Хрватска што се одржува секоја година
на 8 март...марш со транспаренти, марш со кореографии, марш на кој се повикуваат сите на прослава на тој ден на женската борба.