Внимание!!!! Мажи, утре е 8-ми март!!!!1

• Креатор на темата Креатор на темата pozdrav eden topol
  • Време на започнување Време на започнување
Пошто кога видов темава шлајмот в уста ми се врати од то шо прочитав, решив дека ќе остам ова само тука за писмените, другите не ми ни реплицирајте, умора сум од глупоќа. Се ова во чест на утрешниот празник.
Англиски и српски прикачив. Наскоро ќе има и македонски, ќе апдејтирам за заинтересираните.
Аааааа знам ја сакаш сите мажи со вирус да не заразиш со ова документиве.

на 2.2 нишо добивме ... ај кој ве ее

на 2.2 нишо добивме ... ај кој ве ее
Да се пријавеше на време дека ти е празник на тој ден, можеби ке организиравме една групна собиранка:pos::pos::pos::pos::pos:

@kalimero456 Ти благодарам душо:backa:

Аааааа знам ја сакаш сите мажи со вирус да не заразиш со ова документиве.
Да. Активирајте антивирусот побрзо да не не види некој овие две наши мислења. :place:

За 8-ми Март не му давајте на никој, организирајте се сами и уживајте ...

За мене 8ми март е секој така што утрешниот ден ништо не ми значат како што кажав за мене секој ден ми е 8ми март за либето и зошто да оптеретувам само за утрешниот ден со треговски маркетинг и трошоци и за малер да не спомнувам, сепак искличок поради форумот де. На сите понежниот пол ви честитам 8ми март

Последно уредено:
ич не спомнувај за малер

Не фаќа малер на 8 март;)
1583609945471.png
Знаеш на сликава кој е и знаеш зошто е значајна и прогласена за најслика од NG (ти и ова не знаеш што е) у 1987? (патем ене што прави женско у позадина)
Не знаеш.
Е овој има умрено на 8 март, пошо не фаќа малер.

.но порано машките беа поголеми џентлмени кои знаеа со една црвена ружа и искрена насмевка да го честитаат денот на жената...ех, а сега ..ете и ти сакаш на моја сметка да се нашалиш:rolleyes:;)
...токму така, ретки се џентлмените, денес само изговори, финти, од мрза не од друго...а да се оди во кладилница или на фудбал....веднаш!
...денес дојде време жените сами да се частат, дружат и да си честитат самите 8 ми Март, гледај само какви коментари добиваш на темата, наместо да биде целата со ружи со тагирање на женски членови, честитки... ај може утре ќе се поправат, што чисто се сомневам!
...браво за калимеро, иако се честита на денот, а не пред или после, сепак вниманието е најважно! (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom