Darling
High Value
>Females bad.
Feminism DESTROYED
Feminism DESTROYED
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Една работа е 8-ми март сосем трета работа е феминизмот. Ако зборуваме за еднакви можности јас нудам подршка меѓутоа феминизмот како поим и движење има доста измени претрпено во последниве 30 - ина години. Конкретно во западниот свет жената ги има сите права како и мажот дури можеби и повеќе.Уште неколку часа има до утрешниот празник, 8ми март ден на жената
Можеби е неправедно што жените имаат празник а мажите НЕ, можеби затоа кога на мушко ќе му спомнеш Ф од феминизам реагира исто како заб да му вадиш.. и аман немојте да ми превртувате со очи, да ме хејтате, оти не фурам феминизам само јас, тука е и вашата девојка, пријателка, мајка, баба, сосетка.....
Прашање до машките - Што мислите за овој прекрасен утрешен празник?
Дали купивте некој подарок или имате некоја подобра идеја за честитање?
Зошто на овој ден 8Ми март, машките ми делуваат како да се кријат како глувци во дупка?..(колегите кај мене на работа стално го забораваат овој датум или се прават наудрени)
Ајде да Ве видам искрено, што ќе правите утре, имате ли на кого да му го честитате овој празник, како, каде, со што!?
Една работа е 8-ми март сосем трета работа е феминизмот. Ако зборуваме за еднакви можности јас нудам подршка меѓутоа феминизмот како поим и движење има доста измени претрпено во последниве 30 - ина години. Конкретно во западниот свет жената ги има сите права како и мажот дури можеби и повеќе.
... нели беше македонски јазик писание за на форумов? или дај превод јас не разбирам што пишуваш ?>Females bad.
Feminism DESTROYED
Иронично сака да каже дека некои мислат дека ако кажат „жените се лоши“ со тоа го победиле феминизмот.... нели беше македонски јазик писание за на форумов? или дај превод јас не разбирам што пишуваш ?![]()
hahahahahah kajgo najde ludilo ej go neam videno