Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За мене не се никакво разочарување ги гледав нивните 4 пријателски со Исланд и Египет чисто домаќинско судење ги спаси од катастрофа.Све се базират на брутална одбрана и контри.Денес ниту ги спаси Матс олсон шо е тренер на голманите кај Швеѓаните а беше долги години во Португалија ниту шпиунските совети од Магнус Андершон ......немаат никаква техника ни среден играч.Шведска е по мене најголемо разочарување на првенството. Бетер се и од Франција и Данска, само имаа среќа да бидат во група со Швајцарија и Полска - две од најслабите 5-6 репрезентации на ЕП.
Апсолутна нула во позицион напад (само Готфридсон ако успее да измисли нешто секој 5ти напад). Комплетно базирани на одбраната и голманите да креираат можности за лесни голови во транзиција. Ама не ЕП не може далеку да се дотурка така. Секогаш ќе се најде екипа која ќе ти ја "умртви" таа игра на лесни голови. Шпанија има сличен концепт на игра, ама дури и тие се далеку подобри во позицион напад, сепак имаат доволно игра за да можат да се борат за медал. Не сум консултирал статистика, но на око, Шведска е меѓу најслабите офанзивни екипи ако ја исклучиме транзицијата. Наместо конечно битка за злато се уназадија три чекори назад на првенството на кое се домаќини.
За мене не се никакво разочарување ги гледав нивните 4 пријателски со Исланд и Египет чисто домаќинско судење ги спаси од катастрофа.Све се базират на брутална одбрана и контри.Денес ниту ги спаси Матс олсон шо е тренер на голманите кај Швеѓаните а беше долги години во Португалија ниту шпиунските совети од Магнус Андершон ......немаат никаква техника ни среден играч.