Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Opsto za rabotata, zarabotuvackataso stoperki... dozivuvanja,mesta za najkvalitetni,drugi podocnezni kontakti,motel ili kabina,cena, i drugi iskustva,toa te interesira.
Зависи колку ти се вози. За македонска фирма ако возиш турбо од 1000-1300 евра.Opsto za rabotata, zarabotuvackata
Зависи секој различно плаќа. 60 евра дневница или може 300-500 евра од тура. Никогаш чисти не ти остануваат.
Никаква работа е ова, немаш социјален живот, сам си купуваш храна, спиеш, готвиш и јадеш во камион, се бањаш по мотели или бензински, се на се има подобри работни места каде може да ја извадиш таа плата ако имаш БГ пасош.
За млади џабе изгубено време.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ne se slozuvam so ova. Imam rodnina vozese za firmi, pred 3 godini zema negov kamion, sea ima 2 kamioni i uste eden vozac. Poarno da se raboti nesto otkolku doma da se sedi. Imam drug primer covekot imase samo 3 kamioni pred 15 godini, sea ima 50 kamioni negovi i uste 150 vozaci so nivni kamioni.Зависи секој различно плаќа. 60 евра дневница или може 300-500 евра од тура. Никогаш чисти не ти остануваат.
Никаква работа е ова, немаш социјален живот, сам си купуваш храна, спиеш, готвиш и јадеш во камион, се бањаш по мотели или бензински, се на се има подобри работни места каде може да ја извадиш таа плата ако имаш БГ пасош.
За млади џабе изгубено време.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk