Кога жената е најубава?

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Негде има прочитано дека според некои истражувања бла бла жената е најубава кога ќе стане од спиење, тогаш е свежа, одморена, и дека тогаш се гледа вистинската убавина.
Погоре прочитав нешто во стилот жената е најубава кога е нашминкана. Ок не викам не, но шминката го менува ликот, поготово претераната и нападна шминка. А под тој дебел слој пудра, еден тон сенка и што ти ја знам, никој незнае што се крие. Ова ми личи како еден вид маска, другото јас на персоната „подвижна статуа“.
Сепак стојам на тоа дека жената е најубава наутро. :)

Кога ќе стане од спиење.Тогаш се гледа дали е убава,привлечна и сите тие работи.Кога ќе се нашминка тогаш тоа е само маска.

во моментите кога ја сакаш и обожаваш најмногу, без разлика дали станала од спиење или е пред спиење или е нашминкана или не е. Ко ќе се насмеј мислиш дека никогаш не била поуба и дека нема да најдиш ниедна поуба од неа :pipi:

Кога е сакана,своја,емотивно исполнета,кога ја поседува сета своја слобода на светот,а притоа припаѓа само на еден човек...кога е разбрана,почитувана,кога го вкусува мајчинството,кога е спокојна...жената е секогаш убава и уште поубава кога во нејзината убавина има кој да ужива:smir:

Кога има редовен и задоволителен секс тогај летат изгледат задоволни,срекни ,испунети и лепршави....Исто кога ке стане од спање и едноставно кога се природни бар за мене значи да ја завераш у нејзината најприродна варијанта.:smir:

жената е најубава кога сака и е сакана од својата љубов тогаш зрачи со посебна убавина бидејќи велат кога човек е среќно вљубен и во среќна љубовна врска се зголемувал хормонот на среќата а тоа хоромнот сератонин кој кога е згоелмен го оживува целот тело и затоа тогаш човекот е поубав а посебно жената а да некажам духовно исполнета затоа тогаш зрачи!

затоа тие што сте во врска машки повќе љубов кон жената така повеќе ќе уживате во нејзината убавина и она во вашата!

Пааа најубава е кога е одморена, свежа и наспана, ама не се согласувам и дека и кога ќе стане од спиење:smir:. Ма да секоја жена е секогаш убава во очите на оној што ја сака, другите и не се толку битни....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom