Монопол!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
вечер ке ви пратам на ред девил и на фејмоус...сега немам време многу.

Би сакал да играм монопол онлајн :(
Има една игра за на пц(т.е. повеќе верзии се) и ја имам, ама со компјутер играм и досадно е.... работата е со другар(к)и да играш и онака ќе се радуваш дека си го победил а со компјутерот глупо е. Можам само тастатурата да ја сокршам за да му вратам,

Еееј, обожавам Монопол. Само што тешко наоѓам друштво, луѓево тапа се:) Обожавам воопшто друштвени игри имам и Ризико и Клуедо... Ги знам на памет улиците, која е најдобра, која колку пари е, колку се плаќа... Монопол рулз!:kesa:

ептен сакам монопол, и растур правам :) само што одамна не сум играла, си отиде другар ми у германија и сега никој не сака да игра со мене (им собирам све на сите):mist:

Може да се собереме за некоја партија 8 души е во правилото максимум. Е проблемот ќе биде со банкнотите 1/4 ми од нив ми е изгубена*

ПС. И за клуедо важи истото (не фуснотата :pos:)

*за тие што имаат америчката верзија може да доадат троа од финансиите

Незнам дали има за онлајн играње ако има да се стаиме:)

Епа Била дај линк да сметнам и че се договориме да изиграме.Многу сакам монопол.Порано одев на спијање кај братучедми само за Монопол цела вечер да играме:)

Mislam deka imam videno negde Monopol online ama tapa e taka... feelingot e u zivo, so parite, pa mrdas coece edno drugo:) I ako se sobirate za Monopol, vikajte :)

Најдолго монопол сум играл 6-7 сата.
Банкар = Лопов :)

eeee koga ke se soberevme vo malo po celi denovi sme igrale monopol. toa bea vreminja :)

Ја сакам таа игра, ама кога губам се нервирам.. lol

Ако постои такво нешто... да ги бркнеме админиве да кренат Кајгана монопол сервер? Да се игра такво нешто? :)

А.. еко не постои, да направиме :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom