Монопол!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Љољ! Монопол! <3!

Кога бев мал, моите не сакаа да ми купат монопол. Така? Си купив две парчиња хамер и со сестра ми и братучедка ми направивме монопол. Со карти, со полиња, сФе!

Љољ! Монопол! <3!

Кога бев мал, моите не сакаа да ми купат монопол. Така? Си купив две парчиња хамер и со сестра ми и братучедка ми направивме монопол. Со карти, со полиња, сФе!
Леле,Тореадор ова како децана во Африка во стилот:немаме пари да си купиме.

Јас знам оваа игра еднаш на припреми на пливање ја игравме 4 дена по 3 саата.Веќе преку глава ми дојде!И оттогаш ја немам играно.

супер игра!
ЈА ИМАМ И НА ПЦ, одлично е направена, на англиски, и побрзо иде тоа банката.. ако сте заинтерани... пишете пп да се договориме за праќање!

interesna igra iako porano bese hit :) ja kupiv za rodenden samo ne znam tocno za koj odamna bese :) porano igrav mnogu mnogu, no sega skoro ic, etpen retko, moze ako se sobereme drustvo pa da poigrame :)

Аууу... Имам играно монопол. Јака игра е ама сака многу време кое да речиме дека го немам многу. Но доколку има добро друштво... можиме да поиграме!

Имам играно со братучед ми (како помалечка) и увек губев, а уствари он крадел пари :) ... мамичето.
Одамна не сум заиграла монопол...

imam igrano, igram , i se uste ke igram monopolot e stvarno zarazna igra ama po moe mislenje treba malku i mozokot da go uklucite inace koga sum na odmor so familijata igram so majka mi i toa se desi ednas da ne ideme u more a isto taka so drugarite ko ke ni tekne ke sedneme pa ke se zaboravime do sabajle inace najdolga igra sto ja imam igrano e 6 saati

Едно време играв, али сега не можам да најдам противници, никој не сака да игра со мене.. Сум имал премногу среќа... А не знаат дека среќата секогаш ги следи подобрите =))

Една од омилените групни игри ми е монополот и ризик.

Морам да се пофалам дека Sanctimonious ми даде монопол за на компјутер... Се заразив у п.м. Стварно играта е средена. Ако има заинтересирани кажувам дека тежи некои 13 МВ па аднете ме на мсн и ке ви ја пратам.

Порано многу ми беше мерак да играм,па дури седнавме со две другарки направивме еден сами! Го исцртавме се,по примерот на тој еден постар жолт монопол што беше. И ко го направивме ни помина меракот некако :))))
И после којзнае колку години,во осмо да не беше,за Нова Година добив монопол :))) модерен и тоа,со Шангај,пекинг,сите метрополи таму. И пак не играм многу.

После не знам колку време денес играв монопол.. Интересна игра.. Само многу време треба.. денес игравме околу 4 часа..

ko mmal imav nekoj srpski monopol i mi bese mn interesen . koa ke otidev u mavrovo celo vreme se igrase monopol. ama losata strana e so edna partija ni traese 8-9 saati pa taka da nema mn vreme za igranje

порано ми беше интересно, ама сеа ми здосади, не знам за шо така.ама сега некако ми е глупава оваа игра

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom