За PSYtisfaction... од колегите :-)

• Креатор на темата Креатор на темата Batistuta
  • Време на започнување Време на започнување
:pos::pos::pos:uste da traese podolgo,turbofolkerkata Iva

eve vidi sto ti se vika dobri kolegi:pos2: :pos2: :pos2:

Колеги, што да кажам. Нова етапа од мојот живот почнува, па некои работи мора да се сменат, а јас заклучив дека со турбофолкот промената би била најочигледна. :pos: Плус, коњак и клаберска музика не иде... :pos:

Во секој случај мило ми е што имате разбирање и што сеуште не сум добила забрана за влез у кафани или биртии од било кој вид.
Ај, па може коа ќе завршам факултет пак ќе се вратам на клаберството. :pos:

Него, песнава сте ја утнале бе... Ја таман почнав да ги откажувам цигарите, они „као никотин“... Ништо, сеа мора пак да почнам да пушам. :pos:

Новиот почеток на Ива.seir:

Водка и Џин, то је сада ин, много лова, брза кола, рибе око столаааа. hehe:

Ја сум разбрал дека на ТФ цуци, им се пуштале повише момци.

Праф клабер у никој случај не се пушта на женска среде журка, постои голема веројатност да си ја уптопасти вечерта поради неприкладна женска. А и праф клабер мрази некоја да му се пушта додека он ужива на тренс-флор.

У кафана приказната е сосема поинаква! ТФолкер едвај чека да искочи у кафана па на масата до неговата да има женско друштво, па он да ги части коњак н ‘шит. Па одбраната лепотица (3 кила креч од секоја ќе напраат пристојно да изгледа) ќе се качи на негвиот стол и ќе меша. А бре ИДИЛА.

- Во случајот на Ифка, поради карактерните особини и доблестите кои ги има, во секој случај ќе остане во синдикатот. И понатаму ќе биде наша гордост.

Најстар синдикалец Тончи.

Тачно Тончи, правите клабери не се пуштаат на цура на журка, а нејќат да им се пуштаат цури. :)

А Ифка ќе остане у синдикат, само што ќе биде едина ТФолкерка, а сите останати клабери, освен Гижо металец, али кај да е ќе го преусмериме на транс, пошо сите транс артисти прво почнале да свират метал во некој бенд па се преусмериле на транс додавајќи у музиката и звуци од гитара. :) :)

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: не сте здравииии

А значи песнава е за зависност од турбо фолк....ааааааааааааааааа, видиш сеа сватив тоа....

п.с. Луди сте бе...нема што

hohohohohohohohohohohohoОткачени!!!hohohohohoho

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom