Emma
Supergirl.
- Член од
- 7 јуни 2006
- Мислења
- 3.045
- Поени од реакции
- 157
1. Носење фотографии од другар(к)ите во новчаник. Побогу, никогаш нема да можам да го сфатам ова. Ја разбирам луѓе да имаат од деца, внуци и остало, али па ко ќе ми рече некој, чек другарка ми да ти ја покажам, смеа ме фаќа. Ништо лошо али, поентата е...?
2. Висење/лигавење на таблоата со матурантите. После цело лето, поминато, девојчињана уште одат и свршаваат пред излозите, ебаго. Па тоа сликањето на типот со мобилен телефон, па и вриштењето и групното гушкање одма после тоа...
3. Која ебана раса е кучето на Боки 13?
4. Готовите дневници. :icon_conf Ало, недела не пројде, вие имате списоци и запишувате. Ријалити чек. Остајте не` уше некој ден, аман, ве молам? :icon_conf
5. Егоизмот на народов ни. Два тона сигурно има, гарантирам. :Z
6. Елвир и Иван и Јован и Тони и Ламбе.
7. ХајФајв профили со минимум 5 дела на Коелјо во Омилени книги.
8. "Знаеш дека сакаш...! Дојди, и земи...! Бла бла бла... Бла, блааааа, бла бла, бла! БЛА! Мадона!". Бљак!
9. Ореви. У торта бе! :icon_conf
10. Вештица из Србије.
2. Висење/лигавење на таблоата со матурантите. После цело лето, поминато, девојчињана уште одат и свршаваат пред излозите, ебаго. Па тоа сликањето на типот со мобилен телефон, па и вриштењето и групното гушкање одма после тоа...
3. Која ебана раса е кучето на Боки 13?
4. Готовите дневници. :icon_conf Ало, недела не пројде, вие имате списоци и запишувате. Ријалити чек. Остајте не` уше некој ден, аман, ве молам? :icon_conf
5. Егоизмот на народов ни. Два тона сигурно има, гарантирам. :Z
6. Елвир и Иван и Јован и Тони и Ламбе.
7. ХајФајв профили со минимум 5 дела на Коелјо во Омилени книги.
8. "Знаеш дека сакаш...! Дојди, и земи...! Бла бла бла... Бла, блааааа, бла бла, бла! БЛА! Мадона!". Бљак!
9. Ореви. У торта бе! :icon_conf
10. Вештица из Србије.