09.05.2009 - Trance Журка- Во СУГС "Никола Карев"

• Креатор на темата Креатор на темата PsyhoOo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе шо е битно дали ќе биде добро или не?! 50 денари а биле а не биле исто ви се фаќа. :)
Може и кафе да си донесете, табла, цигарче и топ ќе си поминете. :)
:helou:

еј табла? а ти наркоман си нешо ? убаво прашав и сакам да знам до колку трае и кој ке биде диџеј.. и дали ке има нешто за пиенје за купување?

ne idete.
tapa ke bide,ozvucenieto e za nikade(znam zs svirev u karev)ne im e dosta od pari samo 50 50 50 i potoa gi nema parite.duri i nie so svirevme ni baraa pari za vlez.

еј табла? а ти наркоман си нешо ? убаво прашав и сакам да знам до колку трае и кој ке биде диџеј.. и дали ке има нешто за пиенје за купување?

Мислев на табла онаа со коцки и пулови бе :) т.е. Beckgamon :)

Он-топик: и јас слушнав дека озвучувањето било тапа на свирките, ама се надевам дека сега ќе има поасално озвучување. :)

Дечки да бидеме реални, транс журка во средно школо не штима ама ич...така да леп провод на што и да биде тоа , па макар и сакали да јадете :icon_lol: ајт

Дечки да бидеме реални, транс журка во средно школо не штима ама ич...така да леп провод на што и да биде тоа , па макар и сакали да јадете :icon_lol: ајт

имаш право :salut:

кастофонот од музичко ке го земат ди ЏЕЈ ке биде професорката по музичко ке врти некој миксови од вивалди :)

и плус види го флаерот колку е само ЛОШ. "TRANCE ZURKA"
хахаха не ме смеј па уше псај дот ком дот мк стајле хахахахаха:pos2::pos2::pos2:
ако тој што ке пушта музика е на форумов го барам да се изјасни да го потпрашам нешто да видам коклу е добар диџеј.. се кладам дека нема појма што е тоа beatmix или crossfader

ова е заебанција некоја или....:nesvest:

ја сум Ди Џеј бе! проблеми???

:pos2::pos2: учам у карев,бев на последнава метал/рок журка..добро беше,али озвучување тапа на квадрат...ако немате каде, шибајте у карев...

А од кој транс ќе се пушта на журкава?

Од најопасниот :icon_lol:

ДиЏеј некој аматер тоа сигурно. За озвучувањето што сакате. Хол е и има полно ходници и звукот си "шета" низ нив.

на винамп ке пушташ или на видоус медиа плеер ?:)

kazete be kako pomina zurkata ?:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom