(Здраво повторно овде е фасти на најчитаниот форум во Македонија
.
ФАСТИ ПРВИЧНО НАПРАВИ ПРОФИЛ ОВДЕ ЗА ДА НАЈДЕ ПРЕРАСКАЖАНИ ЛЕКТИРИ ЗА ВТОРА ГОДИНА па ај да помагате!! ..(за оние кој тврдеа нешто друго)..него ај да се префрлиме на „онлине опшеството“ Пријателчиња,дали е до времето незнам.Редно е „филозофот“ ..да ги критикува „физилофите“.) -
Воопшто незнам која ти е целта на воведниов дел. Ми звучи ко воведот од оние македонски приказни на А1 што одеа.
(Луѓе што поѓаволите?!Ве гледам отварате некој теми : Зашто русите прдат повеќе од американците... на овие ова им сметало се политика ебаго.) -
Форумов е за да се отвараат теми и да се дискутира. Незнам ти за која цел си тука ама очигледно не ја знаеш улогата на форумите.
(Не викам дека не е убаво сето тоа можда и фактот што за некој 2-3 можда и една година истекува тој некој си рок за да го вратат грците и бугарите земјиштето можда тоа влијае врз вас ама лето е бе луѓе.) -
Озбилен си? Навистина веруваш во ова? И што има врска ова со онлајн општеството?
(Убаво си рекла гавазова ! танги врели и коктели скапи парфеми еј лето гори светот горат поднеби ..хахах и така натаму..) -
Споменувањето на Гавазова на ваква тема е повеќе од непотребно.
(разбираш..наместо за тоа кој каде оди на одмор кој се плановите за промена на охридското крајбрежје они ми зборат за
руси..) -
Можеби некој бил на одмор. Можеби некој неможе да отиде на одмор. КОЈ СИ ТИ ДА СУДИШ ЗА НЕЧИЈ ПРИВАТЕН ЖИВОТ БЕ ЧОВЕКУ?
(ЗНАЕТЕ ВИКАМЕ -КОЈ ТАШАК СМЕ НИЕ ЗА РУСИТЕ ЦЕЛА ДРЖАВА НАША ЗА НИВ Е ЕДНА НАСЕЛБА.) -
O RLY?
(Големината не е во границите туку е во срцето и историјата..они баш се засегнати за овие мистични простори кај што во шутка и на кале ИМАШ БРАТЕ СВАДБИ НА ПЕРАЛНИ ОРГАНЗИРАНИ..секоја вечер ќецање на сред улица дупење ненормално ич не им чуе што немаат пари пак си поминуваат лудо и одкачено секоја вечер !(да не сум македонец радо би да играм со нив) -
Иди пресели се во Шутка, не ти брани никој. Весели се по цели денови еби кого сакаш на улица кога сакаш никој не ти брани. И да Русите ептен ги здоболе за Шутка и за кале. Гледам неможеш место да најдеш на кале од што е преполно со Руси.
Ај сеа пут под нозе и правац у Шутка. Не губи време на форумов. Остај не нас будалите да пишуваме на кајгана.