„Општеството“на кајгана форумчево

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Есен, есента ја заборави. :) Според тебе најмалку треба да пишуваме во пролет, бидеки тогаш е време за излет и планинарење а најмногу треба да се пишува во есен бидејки тогаш ништо не се прави :)
Есен е решението... :)
Не заебавај и ти бе :D. Згрешив. Два пати имам пролет напишано. Треба есен место пролет кај тоа со планинарењето :)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203

Fasty

Артист
Член од
1 август 2011
Мислења
182
Поени од реакции
47
Добро е се пригаќа повеќе него грст навреди
топ твое мислење .. супер се сложувам
не ми чини ништо ..
ако ова што го пишав те прај среќен тогаш супер !
Поздрав

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Fasty тебе стега ли те главата??....педесет теми во еден ден, секоја чест гледам многу добро уживаш во летото, можам да замислам сега е Fasty е на плажа со коктел во раката и лаптопот пред тебе и на кајгана отвараш теми бидејки не ти се допаѓале темите на кајгана, не си ти со сите дали од оваа климата надвор те променила или климата на кајгана те променила важно не си со сите, прераскажани лектири за втора година добар си сигурно некој ќе се замара да ти раскажува лектири по форум......

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.443
Дај му на дете Google, Wikipedia и интернет форум и веднаш ќе го открие својот огромен интелектуален капацитет.
Само, штета што не е така. Господ да го поживее копчето за банирање.

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Дај му на дете Google, Wikipedia и интернет форум и веднаш ќе го открие својот огромен интелектуален капацитет.
Само, штета што не е така. Господ да го поживее копчето за банирање.
АМИН....

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
(Здраво повторно овде е фасти на најчитаниот форум во Македонија :) .
ФАСТИ ПРВИЧНО НАПРАВИ ПРОФИЛ ОВДЕ ЗА ДА НАЈДЕ ПРЕРАСКАЖАНИ ЛЕКТИРИ ЗА ВТОРА ГОДИНА па ај да помагате!! ..(за оние кој тврдеа нешто друго)..него ај да се префрлиме на „онлине опшеството“ Пријателчиња,дали е до времето незнам.Редно е „филозофот“ ..да ги критикува „физилофите“.) - Воопшто незнам која ти е целта на воведниов дел. Ми звучи ко воведот од оние македонски приказни на А1 што одеа.

(Луѓе што поѓаволите?!Ве гледам отварате некој теми : Зашто русите прдат повеќе од американците... на овие ова им сметало се политика ебаго.) - Форумов е за да се отвараат теми и да се дискутира. Незнам ти за која цел си тука ама очигледно не ја знаеш улогата на форумите.

(Не викам дека не е убаво сето тоа можда и фактот што за некој 2-3 можда и една година истекува тој некој си рок за да го вратат грците и бугарите земјиштето можда тоа влијае врз вас ама лето е бе луѓе.) -Озбилен си? Навистина веруваш во ова? И што има врска ова со онлајн општеството?

(Убаво си рекла гавазова ! танги врели и коктели скапи парфеми еј лето гори светот горат поднеби ..хахах и така натаму..) -Споменувањето на Гавазова на ваква тема е повеќе од непотребно.

(разбираш..наместо за тоа кој каде оди на одмор кој се плановите за промена на охридското крајбрежје они ми зборат за руси..) -Можеби некој бил на одмор. Можеби некој неможе да отиде на одмор. КОЈ СИ ТИ ДА СУДИШ ЗА НЕЧИЈ ПРИВАТЕН ЖИВОТ БЕ ЧОВЕКУ?

(ЗНАЕТЕ ВИКАМЕ -КОЈ ТАШАК СМЕ НИЕ ЗА РУСИТЕ ЦЕЛА ДРЖАВА НАША ЗА НИВ Е ЕДНА НАСЕЛБА.) -O RLY?

(Големината не е во границите туку е во срцето и историјата..они баш се засегнати за овие мистични простори кај што во шутка и на кале ИМАШ БРАТЕ СВАДБИ НА ПЕРАЛНИ ОРГАНЗИРАНИ..секоја вечер ќецање на сред улица дупење ненормално ич не им чуе што немаат пари пак си поминуваат лудо и одкачено секоја вечер !(да не сум македонец радо би да играм со нив) - Иди пресели се во Шутка, не ти брани никој. Весели се по цели денови еби кого сакаш на улица кога сакаш никој не ти брани. И да Русите ептен ги здоболе за Шутка и за кале. Гледам неможеш место да најдеш на кале од што е преполно со Руси.

Ај сеа пут под нозе и правац у Шутка. Не губи време на форумов. Остај не нас будалите да пишуваме на кајгана.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Здраво повторно овде е фасти на најчитаниот форум во Македонија :) .
ФАСТИ ПРВИЧНО НАПРАВИ ПРОФИЛ ОВДЕ ЗА ДА НАЈДЕ ПРЕРАСКАЖАНИ ЛЕКТИРИ ЗА ВТОРА ГОДИНА па ај да помагате!! ..(за оние кој тврдеа нешто друго)..него ај да се префрлиме на „онлине опшеството“ Пријателчиња,дали е до времето незнам.Редно е „филозофот“ ..да ги критикува „физилофите“.
Луѓе што поѓаволите?!Ве гледам отварате некој теми : Зашто русите прдат повеќе од американците... на овие ова им сметало се политика ебаго.Не викам дека не е убаво сето тоа можда и фактот што за некој 2-3 можда и една година истекува тој некој си рок за да го вратат грците и бугарите земјиштето можда тоа влијае врз вас ама лето е бе луѓе. Убаво си рекла гавазова ! танги врели и коктели скапи парфеми еј лето гори светот горат поднеби ..хахах и така натаму..разбираш..наместо за тоа кој каде оди на одмор кој се плановите за промена на охридското крајбрежје они ми зборат за руси..ЗНАЕТЕ ВИКАМЕ -КОЈ ТАШАК СМЕ НИЕ ЗА РУСИТЕ ЦЕЛА ДРЖАВА НАША ЗА НИВ Е ЕДНА НАСЕЛБА.Големината не е во границите туку е во срцето и историјата..они баш се засегнати за овие мистични простори кај што во шутка и на кале ИМАШ БРАТЕ СВАДБИ НА ПЕРАЛНИ ОРГАНЗИРАНИ..секоја вечер ќецање на сред улица дупење ненормално ич не им чуе што немаат пари пак си поминуваат лудо и одкачено секоја вечер !(да не сум македонец радо би да играм со нив)
Фасти...лепо збориш ал ич те не разумем

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Мислам дека ни Фасти сам не знае што сака да каже....

I

Iblis

Гостин
Компјутер за секое дете? Е јеби га добра беше идејата :(
(Би ставил и слика ама содржината на истата е малку дискутабилна, она знаете црнци општат за време на ритуал за иницијација, мада едниот го има "питона")

Член од
28 август 2009
Мислења
1.529
Поени од реакции
3.174
4 пати го прочитав текстот,и стварно незнам која ти е поентана (посебно со цитатите) Изглеа тебе ти е досадно,не нас..

Fasty

Артист
Член од
1 август 2011
Мислења
182
Поени од реакции
47
само лајкови делам ..
ве сакам сите
во право бевте темите ми се без везе
и јас сум клошар и се е така одвратно
и незнам да се издразам
и нафустриран сум ..
и се е така мрачно ..
Браво .. :)
ако сакате да го чуете тоа од фасти океј ..
од секого барав да каже што конретно му смета и да пушти аргумент + факт за истото .. !
ама тие зборови ќе ви ги објаснувам на 56 страни од форумов и ќе добиете фобија од мене и ќе се расправате со аргументи а не со коментар : ГОВНО СИ БРАТ..
ГОВНО си ..не викам не ..
ај еден убав топол поздрав..(ваљда не очекувате да напраам дис трака за сите вас и да ја пуштам на јутуб) ....НЕ СУМ ТОЈ ФРАЕР МОЈ МОМЦИ И ДЕВОЈКИ ..
ве сакам сите како и секогаш :love:
СЕТО ЗЛО НА СВЕТОТ БИ ГО УНИШТИЛ СО МОЈАТА ПРЕГРАТКА ДОВОЛНА ЗА 7 ДУШИ И ЗА САМИОТ ЃАВОЛ !!ИМАМ ТОЛКУ ЉУБОВ ВО СЕБЕ..ШТО НА СИТЕ НА СЕКАКОВ НАЧИН СУМ ВИ ЈА ПРУЖИЛ И ЌЕ ВИЈА ПРУЖАМ !!

Kajgana Shop

На врв Bottom