Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 16.676
- Поени од реакции
- 21.233
Ако женска добра во кревет значи курва, тогаш јас сум жиголо.
"курва" во наводници, бе, а ова е форум:baeh:јас не разбирам... за што конкретно е темава?
Болдираното малце ми е контрадикторно. Прво викаш дека не е најважен, а после дека е одржувач на врската. Значи без него врската не би опстанала како успешна со што доаѓаме до тоа дека е најважен ... сакале или нејќеле ...
За да жена биде “курва“ во кревет... треба да имала повеќе партнери... Тоа баш од прирачник не се учијас не разбирам... за што конкретно е темава? што има врска тоа ако девојчето (партнерот) си е прибрано, мирничко и слатко во секојдневието, да е курва со самото тоа што знае како да ги задоволи најскришните тајни на ПАРТНЕРОТ, со архаичниот поим за “курва“? па темава е неправедна и понижувачка кон женскиот пол. што ви е бре вам луѓе???
курва вила ако имала повеќе партнери од машкото. тој стереотип е како норма на простиот балкан. сега па најново било и ако девојката е дива во кревет, пак била курва. па дај те, ве мола, одлучете се што треба да е цурата за да не биде “курва“? часна сестра??? глупости.
партнерот е лице со кое, покрај другите социјални бенефиции, да ги задоволиме и своите најинтимни желби, се додека тоа не е деградирачки, навредливо и понижувачки за другиот. да потсетам дека фројд тврдеше, а и денешните психијатри се согласуваат, дека најголемиот дел психички болести се јавуваат како резултат на инхибицијата на нашите сексуални фантазии и желби. додека се тие во нормала, во спротивно, и самата сексуална желба е заболување.
па курва во кревет јас го разбирам како различен поим од курва како оние позати МТВкурва = Милион и три илјади болести така само разграничувам...
Ова испаѓа кому што му треба, на тоа ќе помисли.па курва во кревет јас го разбирам како различен поим од курва како оние позати МТВ
Да и на челото и пишува СИДА, ХПВ, ХЕРПЕС хахахахха ама сте смотани бре, може да делува ко најангелското и најмирното девојче а којзнае од што да е заразено:wink:курва = Милион и три илјади болести така само разграничувам...
ама ако ги посакуваш сите работи што ти мислиш дека само курава може да ти ги направи... сме се излажале мн ... а ја неможам девојками да ја наречам курва во кревет пошто ме задоволува на најразлични нациниДа и на челото и пишува СИДА, ХПВ, ХЕРПЕС хахахахха ама сте смотани бре, може да делува ко најангелското и најмирното девојче а којзнае од што да е заразено:wink:
:pos2::pos2::pos2::pos2:Ова испаѓа кому што му треба, на тоа ќе помисли.
Во погрешна конотација ја класифицирате "курва".Малку психологија...
Тој што бара од женската да му изиграва курва во кревет е човек кој никогаш во животот не доживеал вистинска љубов.
Тој не чувствува ништо друго за таа девојка, освен потребата за секс, не потребата за водење љубов, да не мешате баби и жаби, и евентуално сака да ја прошета низ град за другите да ВИДАТ каква риба уловил.
И тука доаѓаме до закључок дека девојката не му е девојка него повремена ебачица, за случаи кога на него или на неа ке и се присака.Ни мање ни више.
Тоа е мојата психологија.
За оние похардкор егоистични традиционални мажи:
-Не сум педер, имам девојка со која идам 4 години и ниеднаш не сум ја изварал, имам 22 години.
Да не ме сватите погрешно, ептен романтика покажав во постот, ама тоа искрено го мислам.
На тоа мислев де. Ако на маж му треба искусна жена, треба да ја опушти партнеркат, да не биде толку стегната за време на сексуалниот чин.:pos2::pos2::pos2::pos2:
абе...па не е исто .. едната е професионална курва, другата има познавање од се и сешто во креветот и може да те задоволи максимално:pos2:
во тој контекст ... секогаш ги извртуваме работите како што ни одговараат...зошто и да не биде како што си пишал...кому што му треба, на тоа ќе помисли.