бонусУслови за пријавување во косовските специјални единици :
1. Да те имаат промашено 2 до 3 куршуми дур си бил во ров во 2001 во Македонија
2. Да имаш направено БАРЕМ ЕДНО дете со употреба на инцест
3. Да бидеш висок под 160 cm
4. Да го имаш дркано на командант Вентили
5. Барем 10 пати да имаш свршено со употреба на членот под број 4.
6. Да знаеш да пукаш калаш во воздух ( барем еден шаржер со употреба на една рака )
7. Да имаш бодено каур ( со употреба на 30 твои луѓе ) И каурот ДОПОЛНИТЕЛНО да биде со возраст ПОД 18 ГОДИНИ...БЕЗ ПРИДРУЖБА НА ДРУГИ ЛИЦА.
ДОбродојде во специјалните сили на Косово ако го испунуеш ова
Како што се реализира, еден ден ќе се одреализираDobro se zaebavate bash interesno mi e.. samo edno neshto da ve prasam kaj bea albanicite pred 15 godini vo balkanot a kaj se sea i kaj ke bidat?
Nasiot proekt se realizira decki sakate ili ne..
Peace out hahahahahaha
Makedoncite li ke go odrealizirat?Како што се реализира, еден ден ќе се одреализира
Колку што албанците го реализираат "вашиот" проект толку и македонците ќе го одреализираатMakedoncite li ke go odrealizirat?
И мене ми е жал за вас. Ај сеа оди реализирај планови.Vie ne go realiziravte problemot so imeto ( FYROM - sea i ustavnoto ke go smenite ), so crkvata, so znameto, so identitetot - ovie se osnovni neshta za normalna drzhava
A zboruvate za Kosovo dali treba da pravat dete so incest itk? Zal mi e za vas iskreno
Ајде нека биде вистина ова .... Србија во последниве години има одличен напредок со модернизирање на армијата
Што мислиш ти само Албанци,македонци и бугари сте овде ?Не ми е јасно,што се радуваш ти на тоа дали Србија има модерно или праисториско оружје ? Србин си ?
како ке го реализирате со вашите специјалци ли ?Vie ne go realiziravte problemot so imeto ( FYROM - sea i ustavnoto ke go smenite ), so crkvata, so znameto, so identitetot - ovie se osnovni neshta za normalna drzhava
A zboruvate za Kosovo dali treba da pravat dete so incest itk? Zal mi e za vas iskreno
Оф леле колку си во заблуда бе дечко .... Русите ни даваа и ќе ни даваат најмодерно оружје и најповолни кредити .... навистина лицемерно од нивна странаАха.. . добро де не се напнувај одма,ама нешто ја нема Русија да се дигне за вас како што се дигаше за Сирија,јас вака како МАКЕДОНЕЦ и од страна може да кажам дека во вашата си историја кога ви е најтешко тогаш ве остава сами,како и сега а кога тоа ќе пројде,ви праќа хуманитарна помош на територијата која ќе ја изгубите.Искрено МНОГУ ЛИЦЕМЕРНО од нивна страна