„За 48 часа косовските специјалци ќе тргнат во етничко чистење!“

Член од
7 мај 2005
Мислења
1.231
Поени од реакции
307
Абе заебавајте се вие :D
Треба Бога да молите да не ви дојдат Србите и да пуштат вода. Знаeме сите како го добивте Косово на тацна и колку ве бива за борба. Со целата логистичка поддршка на НАТО, со сите платеници, пак не успеавте а го завземете како што планираа Американците, пази заедно со војската на Албанија.

Демек сега сте ептен јаки кога други ве бранат и ви даваат буквално се’, па ќе одите етнички да ги чистите. Буквално одаботувате за Геманија и Америка, башибозук во класична смисла на зборот, а истото сте го правеле во турско.

Србија го изгуби Косово, сега прашањето е како да ја легализираат загубата. Иако тешко ми е да поверувам, може ќе има “јунак“ утре што официјално ќе го даде, ништо веќе не ме чуди.

Член од
25 февруари 2010
Мислења
1.158
Поени од реакции
879
не ни доаѓа умот, и сеуште понатаму ги потценуваме овие фанатици, на релација од неколку години, или пак десетини години, вака ни е однапред запечатена судбината, освестете се веќе еднаш.

Член од
5 февруари 2011
Мислења
246
Поени од реакции
155
Треба Бога да молите да не ви дојдат Србите и да пуштат вода. Знаeме сите како го добивте Косово на тацна и колку ве бива за борба. Со целата логистичка поддршка на НАТО, со сите платеници, пак не успеавте а го завземете како што планираа Американците, пази заедно со војската на Албанија.

Демек сега сте ептен јаки кога други ве бранат и ви даваат буквално се’, па ќе одите етнички да ги чистите. Буквално одаботувате за Геманија и Америка, башибозук во класична смисла на зборот, а истото сте го правеле во турско.

Србија го изгуби Косово, сега прашањето е како да ја легализираат загубата. Иако тешко ми е да поверувам, може ќе има “јунак“ утре што официјално ќе го даде, ништо веќе не ме чуди.
Шо ме цитираш мене бе јас не сум албанец :pos:

Член од
25 февруари 2010
Мислења
1.158
Поени од реакции
879
си прајш бајрам со умот? во наредните 50-100 години српски војник нема ни да помириса во косово, за жал, на балканот наместо православните, католиците па и атеистите заедно да се организираат против ова зло, ние самите ќе си ги извадиме очите.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Ште го правим хавуз? Не, има специјалци.

Казаки

Атаманот - Army of Christ
Член од
2 септември 2011
Мислења
1.526
Поени од реакции
1.969
Мали се шансите ова да се деси, бидејќи УСА и Турција не сакаат немири на Косово, а доколку Србите се обидат да ги направат Маринците и Аскерот ќе парадираат низ Белград!

Иначе ако Србите добијат висок степен на автономија во Косово, отиде пола Македонија јабана!

Член од
25 февруари 2010
Мислења
1.158
Поени од реакции
879
турција дејствува само во сенка, поради исламот, можеби ќе реагира ако уса тоа го побара од нејзе само од воздух, ама турски војник нема да влезе било каде на балканот, дури ни во гејција.

Казаки

Атаманот - Army of Christ
Член од
2 септември 2011
Мислења
1.526
Поени од реакции
1.969
турција дејствува само во сенка, поради исламот, можеби ќе реагира ако уса тоа го побара од нејзе само од воздух, ама турски војник нема да влезе било каде на балканот, дури ни во гејција.
Еве една вест од пред 1 год. која очигледно не си ја прочитал.
Turci uzimaju 'Bondstil'

Opasno: Američko napuštanje Kosova može da ugrozi bezbednost tamošnjih Srba, smatraju stručnjaci.

http://www.pressonline.rs/info/politika/196076/turci-uzimaju-bondstil.html

Член од
9 октомври 2012
Мислења
763
Поени од реакции
1.018
многу високо летаат косоварите, демек косово е 100% со косовари има сеуште срби во косово, албански католици и горанци што сакаат да се изјаснат како македонци , и кои црни косовски специјалци во 2013 година косово сеуште важи за една од 10 најсиромашни земји во светот, ама толку им сече мозокот не се прака полиција туку армија

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Да не беше Америка и дрогата, Косово и Метохија немаше да постои. Ако Србите се откажат од Косово и Метохија, нека си го дадат и другиот дел. Цела Историја и целата Световна Историја им е таму. За мене конкретно ако паде Косово и Метохија симболично значи дека паѓа и Европа. Исто така од Историја сите знаеме кој се бореше таму, чиво е. Сигурно тие Цркви и Манастири не ги изградиле Албанците, они само рушеа, мислеа дека така ќе заборавиме што се случувало таму. Освојување на територија со население е дефинитивно најдегенска тактика во цела историја.

Kajgana Shop

На врв Bottom