“ОТПОР“ КОН Б.Ц.

• Креатор на темата ABC
  • Време на започнување

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Za sto konkretno e sposobna ovaa vlada? Ajde primeri, osven spomenici, sto drugo kjar imame? Ama iskreno.
Имаме сличен ќар,(или кар,што би рекол rymz) од сите влади досега.:smir:

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.467
Поени од реакции
250
Ако способноста се мери во споменици,владата е навистина многу способна.:toe:
Па и за тоа е способна :toe:

Za sto konkretno e sposobna ovaa vlada? Ajde primeri, osven spomenici, sto drugo kjar imame? Ama iskreno.
Поспособна е од Владите на сдсм. Ако не ви одговара вас, на 500.000 народ му одоговора. :toe:

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
Abe sto? Konkretni primeri? Ne samo "posbosobna" e. Fakti, Fakti?

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Па и за тоа е способна :toe:

Поспособна е од Владите на сдсм. Ако не ви одговара вас, на 500.000 народ му одоговора. :toe:
А останатите 1 500 000?Или кој ги ебе нив?Важно е на овие 500 000 народ да им одговара?:tapp:

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Темава се претвора во Вжештени глави трет дел (борба на партиите кој изградил повеќе споменици и меморијални музеи)

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.467
Поени од реакции
250
А останатите 1 500 000?Или кој ги ебе нив?Важно е на овие 500 000 народ да им одговара?:tapp:
Абе имаше избори, помина се во најдобар ред и легално, што е проблемот сега, што не ви штима.

ако не ви се допаѓа владава :drk:

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19
како бе шо
странски инвестиции . млекари ,нови вработувања , социјални станови упс мислев случаи и ред други неисполнети ветувања ама битно имаме статуи куче што моча
е тоа ни го прави грујо на сите ни се моча на ногајца и ни вели дека врне
оваа влада е способна само за уништување и за задоволување на своите лични потреби а за народот баш ги боли

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Абе имаше избори, помина се во најдобар ред и легално, што е проблемот сега, што не ви штима.

Немаме инспирација бе,дури и женскиот дел има “мустаќи“.:nenene:

како бе шо
странски инвестиции . млекари ,нови вработувања , социјални станови упс мислев случаи и ред други неисполнети ветувања ама битно имаме статуи куче што моча
е тоа ни го прави грујо на сите ни се моча на ногајца и ни вели дека врне
оваа влада е способна само за уништување и за задоволување на своите лични потреби а за народот баш ги боли
Како бе само тоа,па еве и ги посетува спомениците на опозицијата:

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32

So stori argument be coek :pos2:

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
А што треба па тебе да ти аргументирам. :pipi:
Pa neli e forum, i ako tvrdis nesto, potkrepi go so fakti, a ne samo da nafrlas muabeti kolku da se pise nesto. Te prasav kako covek za konkretni primeri, a ti mi go zaobikoluvas prasanjeto kako macor.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
Pa neli e forum, i ako tvrdis nesto, potkrepi go so fakti, a ne samo da nafrlas muabeti kolku da se pise nesto. Te prasav kako covek za konkretni primeri, a ti mi go zaobikoluvas prasanjeto kako macor.
еве според тебе нема владава ништо направено ....
нека е така ...
тогаш кој според тебе правел нешто или би направил?

ANTIPATER

of Macedon
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.181
Поени од реакции
44
Abe sto? Konkretni primeri? Ne samo "posbosobna" e. Fakti, Fakti?
Доволни се само спомениците за сегашнава влада да биде најуспешна од сите досегашни од осамостојувањето.
Овие не се ни потребни....

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
еве според тебе нема владава ништо направено ....
нека е така ...
тогаш кој според тебе правел нешто или би направил?

Ne rekov jas ne napravila nisto, samo ve prasav vas, da nabroite sto napravila? Ne mi odgovarajte so prasanja na prasanje aman.

Kajgana Shop

На врв Bottom