Требаше анкетата да ја направите јавна да видевме кои се тие 30 души кои гласаа со ДА, не за друго, туку затоа што се сомневам дека повеќето од нив се источните ни соседи
имам увид во анкетата...ИМИЊАТА КЕ БИДАТ ОБЈАВЕНИ во мојот постпис на крајот од анкетата
Не верувам дека ќе имаш место во потписот, ќе ти биде преголемимам увид во анкетата...ИМИЊАТА КЕ БИДАТ ОБЈАВЕНИ во мојот постпис на крајот од анкетата
ептен си блискуСамо бугари и Албанци гласале да на анкетава,мислам.И по некој србин.
:nesvest:
Nishto nema da napravite ili sprechite,pastirot vash reshil shto kje pravi kje vitka kichma i redno e i toj da se zapishi vo knigata na predavnicite.КАКО ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ДА ГО СПРЕЧИМЕ НАЈГОЛЕМОТО ЗЛО КОЕ СЕ НАДВИСНУВА НАД НАШАТА ТАТКОВИНА МАКЕДОНИЈА?????
Za shto ni e referendum,pa neli imame vlada i premier?Plus ednash se izjasnivme 91va pa sea treba ushte ednash?Se znae chija e odgovornosta za imeto ne na gragjanite tuku na onoj shto go ima premierskiot mandat vo sluchajov Minhauzen.ke ima referendum za imeto samo toa ke bide formalno bidejki pred vreme se ke se znae
МОРЕ ГЛУПО ДЕТЕ!!!!Nishto nema da napravite ili sprechite,pastirot vash reshil shto kje pravi kje vitka kichma i redno e i toj da se zapishi vo knigata na predavnicite.
За што ќе ми е референдум може да каже само газолижач и морон. Човек со став и мисла секогаш сака некако таа да ја ефектуира, а еден од најдобрите начини е референдумот.Za shto ni e referendum,pa neli imame vlada i premier?Plus ednash se izjasnivme 91va pa sea treba ushte ednash?Se znae chija e odgovornosta za imeto ne na gragjanite tuku na onoj shto go ima premierskiot mandat vo sluchajov Minhauzen.
плескај сега резултати ..ептен си блиску
п.с
братот... за една недела..референдумски резултати
pfffff ..ke mrazis...toa e celta na ovaa propagandna masinerija..da se razdelime na site osnovi na koi mozeme da se podelime(anticki i sloveni,vernici i nevernici,severna i gorna, bla bla bla) otvori gi ocite i srceto i gledaj malku podaleku a ne pred nosot ... ..so omraza samo ja pomagas agendata za raznebituvanje i podelba na MakedonijaСтварно и то со ИМЕ И ПРЕЗИМЕ...да знам кого да го мразам!!!:pishtoldz
Не му требаат вакви луксузи, зошто го заокружив (па и многумина други), сигурно не ради лепота или што ме вработил...голем притисок, треба да го издржи, а тојПремиерот Никола Груевски не се откажува од идејата за референдум спроти денешната расправа за Државната стратегија за решавање на разликите околу името со Грција.
- Граѓаните ќе го имаат зборот за она што се вика иднина на државата и носење на круцијални одлуки за Република Македонија - изјави премиерот Груевски завчера во Битола.