- Член од
- 13 јули 2006
- Мислења
- 15.439
- Поени од реакции
- 18.416
Алек... што има ново на берзата? :pop::pop::pop:
Абе заебавајте се вие со него, ама тој сега си ги број паричките, пред три дена купуваше, вчера сабајле изгледа продаваше.
Пара тарапана
Алек... што има ново на берзата? :pop::pop::pop:
Или купува пиштол за да се самоу......Абе заебавајте се вие со него, ама тој сега си ги број паричките, пред три дена купуваше, вчера сабајле изгледа продаваше.
Пара тарапана
па кај да го занаеш ..може и брои пари почна да купува...ја дигна цената на некои акции...паaaa, ако ги продал на време кога качиле ..пред да рокнат у тоа ДУПКАТА...може и ќарил ....за ново SantaFe... оние у размер 1:38............Абе заебавајте се вие со него, ама тој сега си ги број паричките, пред три дена купуваше, вчера сабајле изгледа продаваше.
Пара тарапана
И да не ги имал продадено пак си е во ќар.. цените што човекот ви ги постираше ќе бидат постигнати можеби не за месец ама за релативно краток период.Некои акции на компаниите, пак, кои изминатите две седмици растеа од пет, па дури до 20 отсто на дневна основа, вчера паднаа и по над десет проценти
Је*ига партиски мозок, не може, а да не те смести во некоја категорија, а после и да ти залепи етикета.И да не ги имал продадено пак си е во ќар.. цените што човекот ви ги постираше ќе бидат постигнати можеби не за месец ама за релативно краток период.
Тоа што мене ме мачи веќе подолг период е една таргет група (веќе не се ни некоја сериозна политичка сила) што е толку исфрустрирана што сите нивни молитви се насочени кон општото уназадување на македонија само поради нивната гола животинска желба за некогаш да се вратат..или уште полошо во случајов на форумов САМО за да кажат гледате ВИ реКОВ јас жално ..
Тука НЕ ГИ СМЕСТУВАМ ЛЕАНДРА И уште неколку останати што се често мн коректни и спрема дискутантите и спрема искажаните ставови..
П.С Должам одговор од пред неколку реплики.. ама јбг жената веќе го свари кафето
Наздравје..кафето!! ..............штета.................................И да не ги имал продадено пак си е во ќар.. цените што човекот ви ги постираше ќе бидат постигнати можеби не за месец ама за релативно краток период.
Тоа што мене ме мачи веќе подолг период е една таргет група (веќе не се ни некоја сериозна политичка сила) што е толку исфрустрирана што сите нивни молитви се насочени кон општото уназадување на македонија само поради нивната гола животинска желба за некогаш да се вратат..или уште полошо во случајов на форумов САМО за да кажат гледате ВИ реКОВ јас жално ..
Тука НЕ ГИ СМЕСТУВАМ ЛЕАНДРА И уште неколку останати што се често мн коректни и спрема дискутантите и спрема искажаните ставови..
П.С Должам одговор од пред неколку реплики.. ама јбг жената веќе го свари кафето
:pos2::pos2:Или купува пиштол за да се самоу......
Случајно налетав на темава, ви текнува на оптимистов алек34? (малку да ве насмеам во оваа црна економија))ЦРН ПЕТОК НА МАКЕДОНСКАТА БЕРЗА
МБИ 10 СО НАЈГОЛЕМ ПАД ВО ИСТОРИЈАТА