Стев
Rockscourge Stevahn
- Член од
- 19 декември 2019
- Мислења
- 4.528
- Поени од реакции
- 4.359
Толчник, за коктелиSto mu doaga toa!?
Maлце поразличен(оти не толчи туку гмечи)
Толчник, за коктелиSto mu doaga toa!?
Опрема за правење коктелиSto ne ke nauci covek na forumov
...све што е најдено од државата, све е заштитено, ти реков нешто ти да побараш сам или вака нешто минерали што завршуваат како отпад, па наместо да ги фрлат земи ги ти!Освен што немам поима кој, и немам поима што каде е незаштитено...
Се што имам е мапи од природонаучен музеј
Прегледај го приврзокот 255000Прегледај го приврзокот 255001Прегледај го приврзокот 255003Прегледај го приврзокот 255002
Дали знаеш како го имам стекнато ова парче калцит?...све што е најдено од државата, све е заштитено, ти реков нешто ти да побараш сам или вака нешто минерали што завршуваат како отпад, па наместо да ги фрлат земи ги ти!
Прегледај го приврзокот 255007
Македонски црвен рубин! 1 дел! и 2 дел!
Нит планирав да сликам, нит да работам со дрво...ниту да заглавам дома цела пролет. Ова...беше у планот...Брат респект шо толку се трудиш. И многу позитивна работа е шо имаш хоби. Нема подобра релаксација од тоа да имаш хоби. Само некако... се ти е коцкесто и.. сиво.. И кога вејче се зафајчаш за една работа, посвети појче внимание на нештото, а не да земиш уште 5 работи да започниш. Искрен совет од мене. Поздрав.
Изгледа му умрела циганката што требала да го фали, па мора сега душичка сам себе да си се пофали, можда бара мома за женење....а..Стев, што велиш, во право ли сум???Брат респект шо толку се трудиш. И многу позитивна работа е шо имаш хоби. Нема подобра релаксација од тоа да имаш хоби. Само некако... се ти е коцкесто и.. сиво.. И кога вејче се зафајчаш за една работа, посвети појче внимание на нештото, а не да земиш уште 5 работи да започниш. Искрен совет од мене. Поздрав.
Не, не мислам дека ми треба нешто такво. Имам ова од BAHCOПобарај ваков алат
TESTERICA 130MM - Ručne testere | Uradi Sam Doo
TESTERICA 130MM - kupi ili rezerviši online. Specijalne cene, akcije, popusti u internet prodavnici. Specifikacija · Uporedi · Kupi · Dostavauradi-sam.rs