Што јадете во моментов? (фото)

Член од
16 декември 2012
Мислења
2.745
Поени од реакции
7.262
Во овој форум не кажуваме мислења. Ја покажуваме својата трпеза, каква и да е. Невкусно е туѓа чинија да се исмејува. Според мене, може да се лајкне или не. Во смисла, би го јадел тоа, или не. Јас не јадам одредени производи, не сум исмејувал такви фотографии, ниту сум покажал дека ми се допаѓаат, колку и да биле привлечни, бидејќи би лажел. Затоа, мислам дека духовитоста овде е сувишна. Има форуми каде е добредојдена.

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
3.744
Поени од реакции
14.652
И јас обожавам кромид. Го напишав од чиста заебанција. Избриши ми го постот, не сум приметил дека е забранета дискусија.

LustingVertigo

Snopdan Dogovich
Член од
1 декември 2017
Мислења
872
Поени од реакции
1.324
Исто, се зафркавав. Кромид исто така јадам ко скинат.

Член од
16 декември 2012
Мислења
2.745
Поени од реакции
7.262
Не е забранета, слободно смеј се. Јас не сум модератор

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.952
Поени од реакции
23.808
Во право е Гурман. А и поентата на ваквите теми е да гледаме слики за тоа што готват/јадат членовите во моментот.
Ок е да се има дискусија и по некој коментар за јадењето но ако се тоа се' едни исти коментари со не толку добра намера темава ќе стане мртва.
Конкретно за лукот и кромидот на Шутрак многу пати било напишано и веќе не е ни смешно.
Истотака не ми се допаѓа кога коментира/критикува некој што никогаш не зготвил (постирал).

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.699
Поени од реакции
31.756
,,,barem tuka dozvoleni se zaebancii , nema ljutiš ,,,da ne bide epten majki shajki,,,dozvoleni se i shegoviti komentari,,, (y)
Автоматски споено мислење:

,,,gore dolu,,,site sme tuka desetina i povekje godini ,,,taka da,,,odime so nashite jadenja,,,
И јас обожавам кромид. Го напишав од чиста заебанција. Избриши ми го постот, не сум приметил дека е забранета дискусија.
Исто, се зафркавав. Кромид исто така јадам ко скинат.
,,,abe ostaite korona morona,,,shvalerka ne moze da fatam,,, :ROFLMAO:

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom