Што јадете во моментов? (фото)

• Креатор на темата Креатор на темата shutrak
  • Време на започнување Време на започнување
Во овој форум не кажуваме мислења. Ја покажуваме својата трпеза, каква и да е. Невкусно е туѓа чинија да се исмејува. Според мене, може да се лајкне или не. Во смисла, би го јадел тоа, или не. Јас не јадам одредени производи, не сум исмејувал такви фотографии, ниту сум покажал дека ми се допаѓаат, колку и да биле привлечни, бидејќи би лажел. Затоа, мислам дека духовитоста овде е сувишна. Има форуми каде е добредојдена.

И јас обожавам кромид. Го напишав од чиста заебанција. Избриши ми го постот, не сум приметил дека е забранета дискусија.

Исто, се зафркавав. Кромид исто така јадам ко скинат.

Во право е Гурман. А и поентата на ваквите теми е да гледаме слики за тоа што готват/јадат членовите во моментот.
Ок е да се има дискусија и по некој коментар за јадењето но ако се тоа се' едни исти коментари со не толку добра намера темава ќе стане мртва.
Конкретно за лукот и кромидот на Шутрак многу пати било напишано и веќе не е ни смешно.
Истотака не ми се допаѓа кога коментира/критикува некој што никогаш не зготвил (постирал).

,,,barem tuka dozvoleni se zaebancii , nema ljutiš ,,,da ne bide epten majki shajki,,,dozvoleni se i shegoviti komentari,,, (y)
Автоматски споено мислење:

,,,gore dolu,,,site sme tuka desetina i povekje godini ,,,taka da,,,odime so nashite jadenja,,,
И јас обожавам кромид. Го напишав од чиста заебанција. Избриши ми го постот, не сум приметил дека е забранета дискусија.
Исто, се зафркавав. Кромид исто така јадам ко скинат.
,,,abe ostaite korona morona,,,shvalerka ne moze da fatam,,, :ROFLMAO:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom