Што физички ги воодушевува жените?

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Најди го Подареш на картата... У котлина, заобиколено со 3 рида и Готен Планина....
Види сега, јас сам ного коректен.
На нивите и имајнето јас сам газда, ама домаќинката дома (у куќата и дворо е главна).
Единствено за берба би ја носил мојта идна невеста на нива, ама и без да и речам сама ќе се каче на тракторо, оти таква земна убавина не се испушта... Да се берат миризливи праски, превкусни сливи, или грозје како ќилибар...
Тука уживам рано сабајлешки у август меѓу праските... Додека росата не е станала, а самите овошки са студени и сочни од ноќта и се топат у устата... Нешто незаборавно... :):):)

Луки, готово идам чекај ме!
Чим праски, имаш, па и грозје... Леле леле како ќе си се слагаме.
Па гледам и за поезија те бивало, секоја вечер по една ѕвезда од небо да ми симнуеш сакам.
Овој лепотанот на сликата ти ли си?;)
Само уште години кажи ми. Да не париме утка, оти со помали не ми оде...

L

Luki Junior

Гостин
ОО радовишанче па шо не се кажиш ти:) И што не стрвиш со праскиве сега :mad:
Нејчам да ме мешат со радовишани.. У друг сочен пост сам напишал зашо е така... :D:D:D
Стриктно Подарешка, нејќам да ме мешат со Радовишани. Уплах иам од них. Секој пат коа одам на диско, сите до еден изгледат како да и се сере, а у исто време сакат да те испердашат и докусурат од ќотек.
Луки, готово идам чекај ме!
Чим праски, имаш, па и грозје... Леле леле како ќе си се слагаме.
Па гледам и за поезија те бивало, секоја вечер по една ѕвезда од небо да ми симнуеш сакам.
Овој лепотанот на сликата ти ли си?;)
Само уште години кажи ми. Да не париме утка, оти со помали не ми оде...
Јас сам на сликата... Абе јас ви објаснувам оти сам сестран Земојделец со малко образование, ама голем ентузијазам, вија не ми верувате....
За годините, не сам баш меѓу најмладите, таман за женејне (според мајка ми и тета ми)... :):)

Луки, и после момите не сакале во село... Види ги, се потепаа за на трактор да се качат. :pos:
Да бе... На хартија и на теорија сите сакат.... Ама никоја на стварно нејќе да дојде, сите бегат како ѓавол од темјан... :(:(:(

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Луки сега кога пиеме едно кафе, да се упознајме прво. Да не биде муабетот после, пу не важи...;)

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Акхм!

Моми, собирајте ум! Јас сум у лобито за Луки и прво да кажете која марка градник и гаќи носете?
Ако носите од тезгите со железни жици или гаќи 3 за 100, врвете си по патот. :D

Тета, пази какви слики ставаш. Не’ има стрвни, а август е далеку! :(

С

Спасе супата

Гостин
И после некој ќе ме убедува дека женските не паѓале на сељаци, туку сакале културни дечки.

A

andrea85

Гостин
И после некој ќе ме убедува дека женските не паѓале на сељаци, туку сакале културни дечки.
Eј пази малце, Мешаш сељак со селанец. Ти од кај сакаш биди па можеш сељак у душа и понашање да бидеш. И не значи ако е од село не е куртулен.респект молам

L

Luki Junior

Гостин
Луки сега кога пиеме едно кафе, да се упознајме прво. Да не биде муабетот после, пу не важи...;)
За први мај сам слободен, може да пиеме пивце или чајче.. Не сам по кафето. :)

Акхм!

Моми, собирајте ум! Јас сум у лобито за Луки и прво да кажете која марка градник и гаќи носете?
Ако носите од тезгите со железни жици или од 3 за 100, врвете си по патот. :D

Тета, пази какви слики ставаш. Не’ има стрвни, а август е далеку! :(
Така е тета.... Да си знам шо и как е....
Тета... Една гајбичка ќе ти спремам за у август, плус пантофли ако биде работа.... А у меѓувреме...

Коа нема свежо, зимницата е одлична замена (правена од мене и мајка ми по мој рецепт).

Спасе, златно дете... Да не се вреѓаме... :D:D:D

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Ма Луки не е сељак, он е само селско дете пораснато по нивите и горите, кое трчало босо и ловело врапци. Најубаво детство имал (y)

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Luki Junior

Тета, јас не те давам за било која, макар да почекам за пандуфлите, кај нас го викат тај момент „ќораф саат“, па да не ти се смраче пред време, јас сам тука.
Сликите се топ(y).

С

Спасе супата

Гостин
Не е само да земеш трактор, туку требе да го возеш со стил.. Бела чорапа и влечка... Спасе не за џабе јаде трици дека сам сељак... :D:D:D
Пер џабе се фалиш. Бела чарапа и влечка во село те прават вообразен хипстер.:D

L

Luki Junior

Гостин
Пер џабе се фалиш. Бела чарапа и влечка во село те прават вообразен хипстер.:D
Поарно вообразен хипстер у селото, отколко градски лигуш шо маа пачавици размерувајќи ги улиците со 50 динара у џебо од мама за кафе да се напие на корзото... :D:D

Gi spobudale skopjankive
Абе ости.. Сон нема да спијат вечер, ќе го сонуват Луки у влажни соништа как ги возе на тракторо... :D:D

Kajgana Shop

На врв Bottom