Пост на кој сте се изнасмеале

zdr nov sum tuka :))
nego ke moze nekoj da mi pomogne
iam kolokviumi drugata nedela pa ako moze nekoj da mi isprati ili da mi kaze kade mozam da najdam baza na prasanja po Programiranje (osnovi na programiranje 1 semestar ) i za Kalkulus 1 od Teorijata sto prasanja se pagale po teorija na ispit ili kolokviumi sto se pagale so tocen odgovor da naucam nesto za 6ce fala unapret
kalkulus go prezapisav pa vidov deka vozmozno e da se polosi so site poeni od labaratoriski i nesto od teorija oti zadaci dzabe ucev sve ebani nedoebani se pagaat de so sinus cos arcus i ln Log takvi ebani bukvi i dzabe snam kako se naoga lim i izvod koga me ebe smile so ovie stranski bukvi

тоа е тој пост!!!!!!
недостигот на интерпункција го прави уште посовршен!

565053_10151109235920418_1156849401_n.jpg

Најди ја разликата :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

:pos:

Најјака разлика досега! :pos:

Мора и тука да се архивира оти у ДК ќе пропадне назад по страните :D

Дома копаме тоа подрумот нешто ситни измени, па ме интересира кого треба да контактирам од влада за да дојдат функционериве свечено да го пуштиме во погон?

имам слушнато и дека од кинески гаќи девојка се има здобиено со некаква инфекција срашна работа се кинексиве прозиводи не влагам во нивните
:pos:

Абе блазе си и на Америка имаат ураган торнадо како сакаат ќе го крстат. Кај нас ова да беше (да дојдеше преку е-гејците), имаше да се караме со нив уште 10 години за името на ураганот. Ќе ни речеа од европска унија додека не го решите спорот со името за ураганот ништо не прајме

:pos::pos::pos:

Човеков успешно ме развесели!

Еднаш 3 саата објаснувах шо е кумплунг. Ем и на момата на мајчин јазик, ем на англиски, и скица нацртах на салфетка да објаснам како функционира и зашо служе и на крајо па момата не разбера.. Јас па мераклија, ќе ја учам да возе... :icon_lol::icon_lol::icon_lol: И на крај и викам, слевај, не е волан за тебе...

Овие + постовите на Џену

Каде во Центар поточно?
Воглавно ги знам кучињана таму, нема куче од кое немам бегано :icon_mrgr:
Одма ќе ти кажам дали има беснило или не :icon_lol:

Шансите се мали да фатиш тетанус или беснило ама се умира многу бргу од тоа и ти нема спас. Ако ги преживееш следниве 5-6 дена ОК си ако не лесна ти земја. :D Како и да е за да бидеш на сигурно купи си вакцини или серуми беа... не се сеќавам ги има во аптеките и нека ти ги стави било кој.

Сега ќе ти се јават од анима мунди и ќе ти речат дека ти го имаш каснато кучето, а не тоа тебе.

Беснило е темата :)

Пред некое време влезе контрола во 2ка. Никогаш толку срам ме нема фатено, нозете ми се пресекоа упм, се препотив кога се буљеа сите во мене....од цел автобус само јас имав карта....
Не знам за вас али мене ме изнасмеа :pos:

Бееме јас брат ми и оште еден другар, за секој по една... И уредих се јас за мене, за другаро, а брат ми почна да се стране, и ми вика Брат јас не можам. Јас викам добро..
И порачувам оште една две тури текили, пијат се, и викам јас пајдом девушки... и се осети оти еденио од нас не е под ќеф за тава шо ќе следе наредно на овие лежалките по плажата измеѓу Какао Бич и Санни Бич... момите нешто измрштеа се, дрн дрн, и викат шо ќе правила другарката, абе некаков смотан изговор. И со тешко срце и надрвени пендреци си ојдееме двујцата заради брат ми... Вреде неговата мома... вреде... цели 2 години јас и она не се мирисааме ич.. Расправааме се, инатееме се како два прча на еден булук кози, ама на крај краеви најдееме заеднички јазик и разјаснииме проблемите... Сега ќе си живеат среќно у Америка, да са ми живи и здрави.

За болдо, Суссаро, не се ни сомневам, ни па сакам да се натрепреварувам... Јас сам само понекгоаш ногу искрен према целосни непознаници.

edit. Нигде, и никојпат нема да се рекламирам како ебачиште, фраер, или факман.. Јас сам си калпазан и абдал, как шо сам напишал некаде поназад, и ногу често промашувам празен гол. Не сам како 90% од форумски нинџи со ташаци како лубеници, и рецки на пенисот.

ЛУКИ,нова Подарешко/Радовишка легенда на форумов :pos:

ЛУКИ,нова Подарешко/Радовишка легенда на форумов :pos:

Стриктно Подарешка, нејќам да ме мешат со Радовишани. Уплах иам од них. Секој пат коа одам на диско, сите до еден изгледат како да и се сере, а у исто време сакат да те испердашат и докусурат од ќотек.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom