Што сакате за роденден?

Член од
28 април 2006
Мислења
154
Поени од реакции
4
bmw m3 pomoznost metalik sivo

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
audi tt zakon kola e mnogu ja sakam i zamisli so masnicka plava zavitkana lele bi bilo super

Член од
28 април 2006
Мислења
326
Поени од реакции
3
ej znaete mene mi e utre rodenden aj sobereti site forumdzii po 5 den da mi kupite mikseta ve molam

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Dzordz напиша:
ej znaete mene mi e utre rodenden aj sobereti site forumdzii po 5 den da mi kupite mikseta ve molam
Sloganot na forumdziite i na cela kajgana
E,neee

Член од
28 април 2006
Мислења
326
Поени од реакции
3
abe zs neeeeeeeee kao ke praam muzika e se ne vi zboram

Член од
26 април 2005
Мислења
1.691
Поени од реакции
45
Nejkam poklon za rodenden, sakam samo licnosta sto mi znaci mnogu da mi dojde na gosti i mi naprai ding dong na vrata, nisto poveke:)

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Нека ми дадат пари, сам знам шо да си купам.

M-I-L-A

I'm gonna...
Член од
30 март 2006
Мислења
199
Поени од реакции
0
posto sega mi se priblizuva rodendenot sakam da mi kupat bilet za koncerot na david gilmour ama za zal toa ne e mozno!!!

Член од
13 февруари 2006
Мислења
315
Поени од реакции
4
АВИОН!!!-така ќе летам по небото и ќе надгледувам на земјата и секогаш кога ќе видам дека некој е во неволја ќе слетам до кај него и ќе му помогнам....ќе спасувам животи како супермен и после нечујно и без фала ќе си заминам...ете тоа е мојата најголема и никогаш неостварена желба.......
А сеа ако слетам и правилно одговорам мислам дека би било нешто мноооогу мало најмало...нешто симболично...во потесен круг влекуваат обетчиња, некоја суперска книга,СД,шолче...ова последново посебно го поцитувам зошто потопол подарок не може да биде...си пиеш во него кафе,или топло млекце или чајче во зима додека си настинат и постојано си мислиш на тој што ти го подарил и ти иде онака мисла---еј,мора многу да му значам!!!....

Член од
1 мај 2006
Мислења
371
Поени од реакции
2
Sega za 18ti rodenden sakam kola ma kakva saka neka bidi samo vozackata za zabe da ne ja vadam.

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Веспа немора некоја априлиа може од кинеските или некој добар точак.:je: :je: :je: :je: :je: :je: :je:

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
една кацига за МТВ точак

KaiTekk

R&B boy
Член од
17 март 2006
Мислења
1.045
Поени од реакции
22
другарите: една гајба пиво
другарките: нека ми местат некоја добра нивна другарка :) :) :)
мама: компјутер и торта
останатите: пари

manijak

Full of shit!
Член од
15 април 2006
Мислења
1.219
Поени од реакции
1
билет за натпреварот Барса-Арсенал

Kajgana Shop