P
PewDiePie
Гостин
Класична феминистка........околу темата жената од мажот најчесто бара внимание и посветеност,и фала богу да има харизма да знае да ја насмее и да нема 102 кила :tv:
Потполно си во право.
Класична феминистка........околу темата жената од мажот најчесто бара внимание и посветеност,и фала богу да има харизма да знае да ја насмее и да нема 102 кила :tv:
Потполно си во право.
Прво, романтика не е исто со патетика и лигавење.Знаеш, вака од постовиве што сум ти ги читала ми изгледаш ко да си многу огорчен од жените..
Иначе на темава... Па што би сакала од партнерот...хмм.. Па љубов, секако Не сум многу по романтиката и лигавењето, па би рекла дека сакам да биде тоа што е, да биде искрен и отворен со мене.. Многу глума и фолиража не ме палат :smir:
Тачно!Жените од мажите сакаат да разбираат кодирани реченици, тајни и позадински значења на зборови и сл.
Прво, романтика не е исто со патетика и лигавење.
Второ, Your love alone is not enough... не знам кој ја пееше оваа ама многу е вистина. Значи без разлика на љубовта потребни се некои карактеристики кои ТИ ке ги сакаш кај машкото. Тој може да биде заљубен до гуша, да биде прискрен и отворен како конзерва ама тебе пак да не ти е до него.И верувај дека глумата ако е добра пали.Првенствено затоа што нема да знаеш дека е глума.Љубовта е фактор што доаѓа одпосле.Треба прво да има работи кои ти се допаѓаат кај партнерот па после да се заљубуваш.Обратно во никој случај.
Се слагаме... но песната ќе објансни најубаво, ем забавува ем едуцира!Дедо боже ја создал жената за потребите на мажот. Да има кој да му готви, пере, мие, расфаќа, шие, плете, чисти....
Жената има потреба природна да биди доминирана, да биди скротена и контролирана од оној кое природно се вика посилен пол. Порано тоа некои мажи го злоупотребуваа и ги тепаа и физички повредуваа жените, но денес, кога сме во ера на масовно образование и технички достигнувања стана јасно дека всушност мажот треба да ја доминира жената повеќе на интелектуален и психички план а помалце на физички.
Не ми беше тоа поентата. Поентата ми беше дека најчесто го сакаат она што сами не можат да го дадат. Да бидам попрецизен. Пример. Девојката збори секаде и плаче дека не сака дечкото да ја изневерува, да гледа други, дека сака тој да биде само со неа. Но, од друга страна таа сака да гледа други и да флертува со нив. Случај број два, девојката цело време сака да биде разбрана. Збеснува и сака потоа да биде разбрана и да не и се замери. Кога нејзиниот партнер ќе почне да прави така и ќе сака да биде разбран - НЕМА ДА МОЖЕ. Трет случај (овој најомилен ми е) ќе рече не ме оставај никогаш и те молам не ми се одалечувај => а всушност таа ќе го прави тоа, а кога ќе и се побара објаснување враќа демек како дечкото бил крив.ete sto ubavo se razbirame so povekjeto mazi na forumot,...taka me zenite toa sto go kazuvaat deka go sakaat i toa sto navistina go sakaat najcesto se dve razlicni raboti,sega sto nemaat hrabrost da go priznaat toa(pa duri i koga ke se doakze toa,ne e nas problem neli):smir:
Се согласувам потполно.Не само од партнерот, жените си сакаат голем кур, пари и да им лижеш гз.