Што сакаат (бараат) жените?

Член од
15 мај 2010
Мислења
286
Поени од реакции
332
За врски и ред друго немора да ти се исповедам :) Иначе не генерализирам далеку од тоа знам дека има женски што се ок али од што има премногу спонзоруши едноставно се плашам и тоа малцинство што е ок да не се претопи во мнозинството :)
Стравот чувај си го,не планирам да ти го земам :)
Јас го коментирав само твојот став за темава.
Првичниот беше малку поинаков од овој,ако продолжиме со цитирање,може ке стигнеме до степен да сите да ги прогласиме од спонзоруши во девици Марии...ама нема.
Ке оставам да си бидеш со вакво размислување и ке го почитувам иако не се согласувам.
Јас во твојот прв став видов буквално и апсолутно генерализирање.
Нема две исти идентични работи што постојат,а камоли сите жени или мажи.

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.692
Поени од реакции
1.032
Стравот чувај си го,не планирам да ти го земам :)
Јас го коментирав само твојот став за темава.
Првичниот беше малку поинаков од овој,ако продолжиме со цитирање,може ке стигнеме до степен да сите да ги прогласиме од спонзоруши во девици Марии...ама нема.
Ке оставам да си бидеш со вакво размислување и ке го почитувам иако не се согласувам.
Јас во твојот прв став видов буквално и апсолутно генерализирање.
Нема две исти идентични работи што постојат,а камоли сите жени или мажи.
Оууу извини ! Не генерализирам ама ти кажувам жално девојчиња од 15 год една кола или пијалок да ги прави среќни по дискотекиве ццц до каде стигна работава мене ли ме убедуваш демек не сум одел по дискотеки и не знам девојчиња матурантки после забава чичковци доаѓаа ги зимаа пола од нив се омажија оти беа трудни . Не обвинувам ама женските мислат бог и батина се ако имаат дечко со BMW и ланец од 500 eu

Член од
15 мај 2010
Мислења
286
Поени од реакции
332
Оууу извини ! Не генерализирам ама ти кажувам жално девојчиња од 15 год една кола или пијалок да ги прави среќни по дискотекиве ццц до каде стигна работава мене ли ме убедуваш демек не сум одел по дискотеки и не знам девојчиња матурантки после забава чичковци доаѓаа ги зимаа пола од нив се омажија оти беа трудни . Не обвинувам ама женските мислат бог и батина се ако имаат дечко со BMW и ланец од 500 eu
С'кннн,тебе да те разубедувам?
Никако. :icon_lol:
мене пак неговите бмв и 500 евра ланец малку ми се...дур ланецот негов не стане мој,и плус дур не добијам мое бмв,ново,не неговото,исто ко да не сум добила ништо.
Сакаат жените,сакаат,бараат и ке си најдат.:свиркам:

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.719
Колку што може повеќе... Без разлика дали се работи за моторно превозно сретство, љубов, пари, ќотек..:)
Така се програмирани.

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.692
Поени од реакции
1.032
С'кннн,тебе да те разубедувам?
Никако. :icon_lol:
мене пак неговите бмв и 500 евра ланец малку ми се...дур ланецот негов не стане мој,и плус дур не добијам мое бмв,ново,не неговото,исто ко да не сум добила ништо.
Сакаат жените,сакаат,бараат и ке си најдат.:свиркам:
Ќе добијат од 3 те најдолгото :D

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.492
Поени од реакции
9.479
Жените сакаат-бараат сеедно, шарм и смисла за хумор бре! :cool: А памет не мора многу, па нема да го носиме на квиз :pos:

Ivana*Antique

Чисто информативно
Член од
5 септември 2011
Мислења
312
Поени од реакции
144
Сите различно, секоја жена не сака исто, има некој што трчаат по пари, слава, моќ, некој по љубов, разбирање, почит, бла бла срања до бескрај и назад....

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.421
:icon_mrgr:,,,zhenite sakaat i baraat ,,,od ,,do,,,chare i kraj nemozhesh da im vrzesh,,,,ama site ,,definitivno,,,sakaat,,,da bidat sakani i eb#ni,,,,,:)

B

Black Guard

Гостин
За жена најбитни се само две нешта, лебот мора да биде мек а курот тврд. Се останато е релативна работа.

И ќе биде среќна и задоволна нормално.

За разлика од неебените од Х причини кои се исфрустрирани поради изглед килажа па плукаат на се и сешто-тешко ако некој одбере таква, штоа ако е неебана кога е искомплексирана.

Cannabinoid

Cannabinologist, MMD
Член од
18 јануари 2008
Мислења
597
Поени од реакции
466
За жена најбитни се само две нешта, лебот мора да биде мек а курот тврд. Се останато е релативна работа.
Хаха, ова ме потсети на една италијанска изрека:
Acqua fresca, vino puro, figa stretta, cazzo duro. :pos:

B

BooBojan

Гостин
Пари и пажња.Нема жена шо не ги сака овие две работи,мада во последно време доволна е само првата работа.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom