M
Muranyi
Гостин
Ни самите не знаат,не па јас ќе знам
Стравот чувај си го,не планирам да ти го земамЗа врски и ред друго немора да ти се исповедам Иначе не генерализирам далеку од тоа знам дека има женски што се ок али од што има премногу спонзоруши едноставно се плашам и тоа малцинство што е ок да не се претопи во мнозинството
Оууу извини ! Не генерализирам ама ти кажувам жално девојчиња од 15 год една кола или пијалок да ги прави среќни по дискотекиве ццц до каде стигна работава мене ли ме убедуваш демек не сум одел по дискотеки и не знам девојчиња матурантки после забава чичковци доаѓаа ги зимаа пола од нив се омажија оти беа трудни . Не обвинувам ама женските мислат бог и батина се ако имаат дечко со BMW и ланец од 500 euСтравот чувај си го,не планирам да ти го земам
Јас го коментирав само твојот став за темава.
Првичниот беше малку поинаков од овој,ако продолжиме со цитирање,може ке стигнеме до степен да сите да ги прогласиме од спонзоруши во девици Марии...ама нема.
Ке оставам да си бидеш со вакво размислување и ке го почитувам иако не се согласувам.
Јас во твојот прв став видов буквално и апсолутно генерализирање.
Нема две исти идентични работи што постојат,а камоли сите жени или мажи.
С'кннн,тебе да те разубедувам?Оууу извини ! Не генерализирам ама ти кажувам жално девојчиња од 15 год една кола или пијалок да ги прави среќни по дискотекиве ццц до каде стигна работава мене ли ме убедуваш демек не сум одел по дискотеки и не знам девојчиња матурантки после забава чичковци доаѓаа ги зимаа пола од нив се омажија оти беа трудни . Не обвинувам ама женските мислат бог и батина се ако имаат дечко со BMW и ланец од 500 eu
Ќе добијат од 3 те најдолготоС'кннн,тебе да те разубедувам?
Никако.
мене пак неговите бмв и 500 евра ланец малку ми се...дур ланецот негов не стане мој,и плус дур не добијам мое бмв,ново,не неговото,исто ко да не сум добила ништо.
Сакаат жените,сакаат,бараат и ке си најдат.
За жена најбитни се само две нешта, лебот мора да биде мек а курот тврд. Се останато е релативна работа.
Хаха, ова ме потсети на една италијанска изрека:За жена најбитни се само две нешта, лебот мора да биде мек а курот тврд. Се останато е релативна работа.
Конечно нешто НАЈпаметно и од тебе..За жена најбитни се само две нешта, лебот мора да биде мек а курот тврд. Се останато е релативна работа.