Што сакаат (бараат) жените?

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.231
Поени од реакции
3.830
неверојатно богат 13 гласови :facepalm:

Ти очигледно сакаш непостоечки маж :pos: и доста ми се правите нешто што не сте, еве ја сум жена и си признавам дека си сакам богат маж и нека биде сноб бе, па што? Најважно е ние да си се сложуваме убаво и да се однесува убаво кон нашата поблиска околина (роднини, пријатели), а останатото не е ни важно. Исто сакам да биде и убав, а со тоа што е богат автоматски е и паметен, инаку од каде толкаво богатство? ;)
:facepalm:

ахх бе жени....

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
Ти очигледно сакаш непостоечки маж :pos: и доста ми се правите нешто што не сте, еве ја сум жена и си признавам дека си сакам богат маж и нека биде сноб бе, па што? Најважно е ние да си се сложуваме убаво и да се однесува убаво кон нашата поблиска околина (роднини, пријатели), а останатото не е ни важно. Исто сакам да биде и убав, а со тоа што е богат автоматски е и паметен, инаку од каде толкаво богатство? ;)
>>>Сноб
>>>Се однесува убаво кон нашата поблиска околина
Бирај едно.

И еве конечно едно женско да е искрено, богат и убав. Иначе богатството може и да се наследи, поткрадне и кога ќе видиш најпаметните луѓе на светов не се нешто посебно богати(финансиски).
И HITCH си беше искрена и за тоа добива (y)

П

Пепси_

Гостин
Ако продолжат мажи да пишуваат во темава ќе ја спојам со хомосексуалност.
Е ајде па да чекаме благослов од тебе за сите теми каде да пишуваме сварно не ми е јасно,нормално дека ќе не има во секоја тема бидејќи сме мнозинство или пак оти имаме муда отворено да блаботиме на секоја тема.

И има слична тема на оваа патем сите се вртат околу едно исто ( темата мислам се викаше што сакаат жените - а дискусијата е таа)

H

HITCH

Гостин
Цело е кога има се`. :icon_lol:

и да се однесува убаво кон нашата поблиска околина (роднини, пријатели), а останатото не е ни важно. Исто сакам да биде и убав, а со тоа што е богат автоматски е и паметен, инаку од каде толкаво богатство? ;)
Ете што сум заборавила... најважно од се` е да се сложува добро со комшиите и роднините, оти нивното мислење е најважно за опстанување на врска/брак. :pos:

Сталкерот, се` едно од каде се парите важно е да е богат, другото ќе се турка некако.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Е ајде па да чекаме благослов од тебе за сите теми каде да пишуваме сварно не ми е јасно,нормално дека ќе не има во секоја тема бидејќи сме мнозинство или пак оти имаме муда отворено да блаботиме на секоја тема.

И има слична тема на оваа патем сите се вртат околу едно исто ( темата мислам се викаше што сакаат жените - а дискусијата е таа)
Убаво што ти текна, ја споив, иста содржина имаат. Што мислат мажите дека сакаат жените :)

Член од
15 јули 2012
Мислења
571
Поени од реакции
832
Цело е кога има се`. :icon_lol:

Ете што сум заборавила... најважно од се` е да се сложува добро со комшиите и роднините, оти нивното мислење е најважно за опстанување на врска/брак. :pos:

Сталкерот, се` едно од каде се парите важно е да е богат, другото ќе се турка некако.
Не ми вади зборови од контекст, очигледно во тоа си одлична.

Најважно е ние да си се сложуваме убаво и да се однесува убаво кон нашата поблиска околина (роднини, пријатели), а останатото не е ни важно. Исто сакам да биде и убав, а со тоа што е богат автоматски е и паметен, инаку од каде толкаво богатство? ;)
Во случај да неможеш да читаш букви со нормален фонт.
Ти сакаш твојот маж да се однесува кретенски кон твоите родители, роднини, пријатели, познаници. Да биде некултурен со луѓето кои ти значат?
Не ми се правете бе мајки терези, се знае дека сите женски сакаме паметен, убав и богат маж. Не дека ако не биде богат нема да го сакам (ако тоа е човекот на мојот живот), ама да несакам да е богат, хахахахах која несака бре? :D

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
Ти сакаш твојот маж да се однесува кретенски кон твоите родители, роднини, пријатели, познаници. Да биде некултурен со луѓето кои ти значат?
Не ми се правете бе мајки терези, се знае дека сите женски сакаме паметен, убав и богат маж. Не дека ако не биде богат нема да го сакам (ако тоа е човекот на мојот живот), ама да несакам да е богат, хахахахах која несака бре? :D
Ете јас кажав дека ова е за поздрав. Инаку редоследот ти беше.
Сеа пишуваш дека најважно е да се има слога, ама прво шо ти текнало е да е богат. И тоа е нормално. Колку и да е убав и шармантен, ако е клошар кога тогаш ќе ја јаде чизмата.Или штиклата, сеедно. А кај богат колку и да му фали шарм, ќе се прошетате низ свет, ќе види како одат некои работи, па може ќе стане префинет. Ако не е убав, од кај да знаеш шо носат годините, на крај краева медицината брзо оди напред.
Ист муабет ми направи и мене Хич,
@Сталкерот, се` едно од каде се парите важно е да е богат, другото ќе се турка некако.

H

HITCH

Гостин
Не ми вади зборови од контекст, очигледно во тоа си одлична.
Абе, ти викам јас дека е важно да е богат, а за другото ќе се турка некако. :D

Ај, подобјасни ми ги ликот и делото на Мајка Тереза. Дали знаеш дека Мајка Тереза престојувала во најскапи хотели, исклучиво во кралските или претседателските апартмани, и пиела од најскапите и најубави вина? И Мајка Тереза не е онаква како што си ја замислува светот. А, Гадафи, пак, при толку пари у шатор сакал да спие, ради комоцијата. Како тргнав темава ќе треба да се преименува во: Дали знаевте дека... ? :giggle: Ај, да не тераме надвор од темава.

B

Black Guard

Гостин
Јас ќе зборам од лично искуство и од тоа што сум забележал пред се сакаат мажјак а не маж и од него бараат внимание, грижа сигурност и ангажман конкретен ангажман, помош и дури и да ја добијат постојано ги качуваат стандардите ама не е проблем тоа штом укапиира веќе е во мрежата:D ,јесте да гледаше во мерцедесот амо после погледна во мене и ми ја стегна раката, наједноставно вистинска женска не се замара за имот кога избира партнер посебно на возраст 18-23 години кога иако е за забава сепак и доаѓа до повеќе а кога ќе дојде до повисок левел прекинувам така кога одев со убава женска цели 3 недели(а ме ловеше со месеци и разбрав па ај си велам) ни еднаш не и реков те сакам-неќев бе д ја лажам така и раскинавме и кажав убави си, паметна се Ок ама неќам да те лажам и тоа беше крајот..... а оние екои ќе дотераат 30 изборот им се стеснува, генерацијата "оди" истото важи и за мажите па има параметри од финансии до минатото еве имам братучед 35-6 години е неженет и само туку низ селава во која и куќа да влезе остава по 200 евра а се отепува од работа па после тие двеста за момата да размисли бараат уште 100-наместо да си земеше жена од албанија уште се нервира и стана нервозен.

Сега мојов пример ми даде позитивен впечаток но не е се така црно-бело мој братучед рмба во германија со бугарски пасош а претходно маста си ја бадеше тука со татко му и брат му(неженетот) па зема една полуписмена жена(НАЈЛОШО, ај да е писмена ОК, да е неписмена пак ОК али полуписмена е...немам зборови знае се а ништо не разбира) па сега крека за куќата нејзе да и ја препишат ете ги израснала децата 10 години а претходно од бедна фамилија дојде се спаси па сега врие колата нема никој да ја вози(пазете наредува0 па ај од станот изградија на плац нова куќа и таму свекор, сверква немаат пристап, само кога ќе дојде маж и и така да ги боцне да и препишат СЕ а па брат му го прави неспособен за жена(како и татко му-кој го фаворизира овој женетов) абе таков материјализам немам видено рачуна унапред 4-5 години колку пари и што ќе направи па си викам мори овцо ти ли ги работиш тие пари, тукум лежиш тука ти праќаат 300 евра и што има да мислиш кој каде и што, а млада е еве 35 години е ама толку плиткоумност тоа чудо!!

Бегајте од таквите полуписмени само животот ќе ви го уптопастат а за мене вистинска жена не е некоја sex & City Style која се смета за елита и бара брендови-ако сака брендови нека се тресе во хотел а такви колку ги има ехаа уште студент волонтирав на рецепција...де тројца со една, двајца со една ајдее се изнајмува соба и за 2 часа завршена работа, па ако сака брендирани производи нека шири нозе а ако сака маж кој ќе ја цени, сака и ќе и обрне внимание и ќе биде тука за да и помогне нека бира внимателно, ако изборот е правилен нема да зажали, а за автомобил, викендица...полека-кај што има слога има и бога.

Енде.

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.485
Поени од реакции
1.854
Абе, ти викам јас дека е важно да е богат, а за другото ќе се турка некако. :D

Ај, подобјасни ми ги ликот и делото на Мајка Тереза. Дали знаеш дека Мајка Тереза престојувала во најскапи хотели, исклучиво во кралските или претседателските апартмани, и пиела од најскапите и најубави вина? И Мајка Тереза не е онаква како што си ја замислува светот. А, Гадафи, пак, при толку пари у шатор сакал да спие, ради комоцијата. Како тргнав темава ќе треба да се преименува во: Дали знаевте дека... ? :giggle: Ај, да не тераме надвор од темава.
А така ли ве учат мајките(n)

Член од
12 мај 2008
Мислења
249
Поени од реакции
148
на крај се се сведува жените да бараат и најдат некој кој ке им обезбеди сигурна иднина и ке создаде чуство на сигурност
имате ли видено до сега жена да трча по маж затоа што има долги и убави нозе:)

Kajgana Shop

На врв Bottom