- Член од
- 10 јануари 2011
- Мислења
- 1.658
- Поени од реакции
- 3.322
У превод на Google: Свежа вода, чиста вино, тесни пичка, хард петелХаха, ова ме потсети на една италијанска изрека:
Acqua fresca, vino puro, figa stretta, cazzo duro.
У превод на Google: Свежа вода, чиста вино, тесни пичка, хард петелХаха, ова ме потсети на една италијанска изрека:
Acqua fresca, vino puro, figa stretta, cazzo duro.
Хахахаха, хард петел место ТВРД К*Р!У превод на Google: Свежа вода, чиста вино, тесни пичка, хард петел
Стравот чувај си го,не планирам да ти го земам
Јас го коментирав само твојот став за темава.
Првичниот беше малку поинаков од овој,ако продолжиме со цитирање,може ке стигнеме до степен да сите да ги прогласиме од спонзоруши во девици Марии...ама нема.
Ке оставам да си бидеш со вакво размислување и ке го почитувам иако не се согласувам.
Јас во твојот прв став видов буквално и апсолутно генерализирање.
Нема две исти идентични работи што постојат,а камоли сите жени или мажи.
Па они викаа дека првиот има највише шанси, ја искрено не се баш согласував со нив. Разговорот дојде до расправија ( замисли ) и мораше да отидеме да јадеме бурек за да смириме страсти. Бидејќи и јас и они не се наоѓаме у ниту една категорија највероватно вечерва пред спиење ке го лупнеме од тастатура.а што направи со пријателите? што испадна на крај? што избираат жените?
Имаш искрени пријателки, отворени. Не се расправај со нив.Па они викаа дека првиот има највише шанси, ја искрено не се баш согласував со нив.
Се согласувам! Недостасува опција: „Друго, ќе наведам подолу.“Каков е овој избор без ниту трошка избор за карактерните особини?
Мојата замисла за машко во кое би се вљубила/избрала не се совпаѓа со ниту едно од трите.
Ти очигледно сакаш непостоечки маж и доста ми се правите нешто што не сте, еве ја сум жена и си признавам дека си сакам богат маж и нека биде сноб бе, па што? Најважно е ние да си се сложуваме убаво и да се однесува убаво кон нашата поблиска околина (роднини, пријатели), а останатото не е ни важно. Исто сакам да биде и убав, а со тоа што е богат автоматски е и паметен, инаку од каде толкаво богатство?Се согласувам! Недостасува опција: „Друго, ќе наведам подолу.“
П. С. Најдобро е комбинација од сите три понудени „типови“ неверојатно богат, убав и шарманетен и да е најубавиот што сум го видела. Секако, плус одлични карактерни особини.
Приватизација, транзиција, остваруваме, итн.Исто сакам да биде и убав, а со тоа што е богат автоматски е и паметен, инаку од каде толкаво богатство?