Судејќи дека на форумов стаса до ниво само со себе да си разговараш, односно никој веќе не е достоен за тебе да му реплицираш (женско) , доволно кажува кој треба да се врати како што бил.
Сите те вреѓаме, сите под појас те маваме, нели сметаш дека претеруваш со тактикава чистење терен и изигравање жртва?
Ако сум јас виновна за нешто јавно ќе ти се извинам, али дај малку свести се барем малку.
Не си му ти виновна, Не ќе да е жртва.
Јас мислам дека гнерелано има донекаде вистина. Но, не за сите. Тука лежи зајакот. ако се генерализираат нештата, без дефинитивни и втемелени показатели за истото, а кое поврдува, се наоѓате, скоро сите, извикани и се повикувате на заштита од зад монитор иако навистина, како одат нештата, се повеќе се лоши, барем за малдите.
Како да покасно созреваат децава сега. Чудно.Но, така личи.
Нит Он е во право, потполно, нит оние кои се против.
Секаде има троа вистина, троа невистина.
Од мое искуство ќе кажам накратко:
порано не беше толку важно од каде си и што имаш. Ак немаш кола, пешки, автобус, до радишани, Драчево, ако требаше. Ако се немаа пари за саглам опивање у диско, а м, женкине криеја флаши под сукња, у ташна, некаде. Не знам како Хард Рок или МНТ имаа профит од нас
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Ниту ако имаш кола каква е. СО пезџетки, фича и пеглици сме оделе. АКо девојката има клучеви, цело друштво у на татко и стокецот се пикавме. Јас имам возено по 6 души у пеглата. Како не ме прашувај, ама ко ќофте-саридни бевме. Имаше поголемо другарство, помалку тамаќарлак. Сега, се извитоперија вредностите.
П.С. А бе, се тоараа сите и никој не беше ни ебач, ни курва. Сега, гнасно ми е да помислам шо се муабети се вадат и зошто нема доволно секс меѓу млдите па се нервозни и следсвено се епитетишат.