Што сакаат (бараат) жените?

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.149
Поени од реакции
25.763
Суси дај бе не влагај во филм Иван Исцелител, што ти се случува незнам и несакам да знам, али немој бре со вакви искази, ти ја откри тајната.
Пак немаш нешто конструктивно да кажеш. Ама на тоа веќе навикнав. Од друго сум разочаран. Ти паѓа креативноста на овие финитите и заврзалмите испод појас. Иван Исцелител? Сериозно? That's all you got? Постоеа времиња кога едвај чекав да се логирам за да видам како Леандра ќе изненади сега. Латентен педер што сака некој да му го бапне? Мало куре? Не видел пичка во живот? Кратење на пост и селектирање само на еден некомплетен дел и правење од тоа аргумент? Вадење на некое претходно мислење од пред 4 години и исмевање на истиот? Па мајку му стара, експерт беше за тоа, а јас уживав во Леандрините ниски ударци и со каква имагинација се правени. Не знам што ти се случува и не сакам да знам, али дај врати се како што беше :(. Врати се гордо како мој репер, како мој репрезентативен примерок, како корпус деликт на моите пишувања.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Не се важи. Тоа е исто како на компјутер да играш игри со шифри.
A more dete...uste li igras igrici?
Sto tatka ondak baras na tema za zeni. Sedi igraj si, ke porasnes.

Nekoi govorat od iskustvo, anekoi (ne te obvinuvam, naprotiv) uste cekaat da porasnat.

Zenite sakaat "respect, love, domination, money etc", no sakaat i da se zadovoleni. Prvenstveno u sex. Seksualno. Ne se vise na godini kade prce prce ups izvini. I kaj niv rabotat hormini. Edno e da se pomacis, da stiskas zubi i razmisljash za ravenki so tri nepoznati ili zosto li zosto Plehanov taka napisal, za da ne strcnes predvreme, a drugo e da ja iscedis od site mozni sokovi, da ja ostavis polumrtva od ekstaza so blazena nasmevka na liceto. Da ne znae i moze da izbori zosto li zosto toku i bilo ubavo. I posle dva saata spiene da otide na rabota, kako da spiela cela nokj, odmorna.
Ali, ke naucis, ke porasnes, smao, ne zaboravaj,usput moras da soberes pari za trimmer, nosehair trimmer. I da se bricis pod miska. I deodorantce, rollonce, miris da stavas. Taze banjat da bides. Cista gakja da imas. Itd, itd.
Toa sakaat zenite. A ne, kako mnozina tuka, da gi ocrnueme ko orospii. Jebiga opstestvoto e takvo, sekade e isto. Zena dobro sotakvena ne razmishlja kako da te "zaebe" "iskoristi", Zena saka da "dominira", ama u ktrevet saka da se odbnevidi.

taka li e leandra ili gresam?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Пак немаш нешто конструктивно да кажеш. Ама на тоа веќе навикнав. Од друго сум разочаран. Ти паѓа креативноста на овие финитите и заврзалмите испод појас. Иван Исцелител? Сериозно? That's all you got? Постоеа времиња кога едвај чекав да се логирам за да видам како Леандра ќе изненади сега. Латентен педер што сака некој да му го бапне? Мало куре? Не видел пичка во живот? Кратење на пост и селектирање само на еден некомплетен дел и правење од тоа аргумент? Вадење на некое претходно мислење од пред 4 години и исмевање на истиот? Па мајку му стара, експерт беше за тоа, а јас уживав во Леандрините ниски ударци и со каква имагинација се правени. Не знам што ти се случува и не сакам да знам, али дај врати се како што беше :(. Врати се гордо како мој репер, како мој репрезентативен примерок, како корпус деликт на моите пишувања.
Судејќи дека на форумов стаса до ниво само со себе да си разговараш, односно никој веќе не е достоен за тебе да му реплицираш (женско) , доволно кажува кој треба да се врати како што бил.
Сите те вреѓаме, сите под појас те маваме, нели сметаш дека претеруваш со тактикава чистење терен и изигравање жртва?
Ако сум јас виновна за нешто јавно ќе ти се извинам, али дај малку свести се барем малку.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Судејќи дека на форумов стаса до ниво само со себе да си разговараш, односно никој веќе не е достоен за тебе да му реплицираш (женско) , доволно кажува кој треба да се врати како што бил.
Сите те вреѓаме, сите под појас те маваме, нели сметаш дека претеруваш со тактикава чистење терен и изигравање жртва?
Ако сум јас виновна за нешто јавно ќе ти се извинам, али дај малку свести се барем малку.
Не си му ти виновна, Не ќе да е жртва.
Јас мислам дека гнерелано има донекаде вистина. Но, не за сите. Тука лежи зајакот. ако се генерализираат нештата, без дефинитивни и втемелени показатели за истото, а кое поврдува, се наоѓате, скоро сите, извикани и се повикувате на заштита од зад монитор иако навистина, како одат нештата, се повеќе се лоши, барем за малдите.
Како да покасно созреваат децава сега. Чудно.Но, така личи.
Нит Он е во право, потполно, нит оние кои се против.
Секаде има троа вистина, троа невистина.

Од мое искуство ќе кажам накратко:
порано не беше толку важно од каде си и што имаш. Ак немаш кола, пешки, автобус, до радишани, Драчево, ако требаше. Ако се немаа пари за саглам опивање у диско, а м, женкине криеја флаши под сукња, у ташна, некаде. Не знам како Хард Рок или МНТ имаа профит од нас :)
Ниту ако имаш кола каква е. СО пезџетки, фича и пеглици сме оделе. АКо девојката има клучеви, цело друштво у на татко и стокецот се пикавме. Јас имам возено по 6 души у пеглата. Како не ме прашувај, ама ко ќофте-саридни бевме. Имаше поголемо другарство, помалку тамаќарлак. Сега, се извитоперија вредностите.

П.С. А бе, се тоараа сите и никој не беше ни ебач, ни курва. Сега, гнасно ми е да помислам шо се муабети се вадат и зошто нема доволно секс меѓу млдите па се нервозни и следсвено се епитетишат.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Жените не знаат шо сакаат и не се задоволни од ништо, сетете се Ева живееше во рајската градина и пак не и беше доволно добро.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Шо исќет?

Конечно, некој да ги сотакви, ама така, чакрите да им ги отвори ;)
Да им прае: отвори-затвори...да обневдует.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Spored mene:
- Fizicki - Bitno e da se sreduva, izbricen, namirisan, da ima vkus za oblekuvanje, da ima svoj sopstven stav i stil.
- Karakterno - Da ima sposobnost za vodac liderski sposobnosti: 1. Hrabrost i odlucnost, inicijativa; 2. Kreativnost, fantazija, improvizacija i snaodlivost; 3. Sposobnost za dobra komunikacija, fleksibilnost; 4. Sposobnost za organizacija; 5. Informiranost, sledenje na modata, trendot; 6. Natprevaruvacki duh; 7. Pocituvac i pocituvan covek;
Bi dodala samo: covek od doverba. Nekoj na koj ke mozes da se potpres i znaes deka nema da padnes, poso i on se potpira na tebe, a ti nikad ne bi se trgnala :)

Jas najrado bi so nekoj sto ima svoj biznis. Covek sto znae da vodi biznis, znae da vodi i semejstvo.
Ako ne najdam takov, znaete kako vikaat "Ili vodi, ili trgni se od patot" :)

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Spored mene:
- Fizicki - Bitno e da se sreduva, izbricen, namirisan, da ima vkus za oblekuvanje, da ima svoj sopstven stav i stil.
- Karakterno - Da ima sposobnost za vodac liderski sposobnosti: 1. Hrabrost i odlucnost, inicijativa; 2. Kreativnost, fantazija, improvizacija i snaodlivost; 3. Sposobnost za dobra komunikacija, fleksibilnost; 4. Sposobnost za organizacija; 5. Informiranost, sledenje na modata, trendot; 6. Natprevaruvacki duh; 7. Pocituvac i pocituvan covek;
Bi dodala samo: covek od doverba. Nekoj na koj ke mozes da se potpres i znaes deka nema da padnes, poso i on se potpira na tebe, a ti nikad ne bi se trgnala :)

Jas najrado bi so nekoj sto ima svoj biznis. Covek sto znae da vodi biznis, znae da vodi i semejstvo.
Ako ne najdam takov, znaete kako vikaat "Ili vodi, ili trgni se od patot" :)
Само со следење мода не се замарам многу зошто тоа што е добро ќе биде добро и сега и после 2 години кај некој парчиња облека се безвременски а јас искрено не познавам машко што прати мода така да тука мислам дека превише бараш, а за почитување ги почитувам тие што заслужиле да ги почитувам и обратно ме почитуваат тие што треба да ме почитуваат , а за другите не се ни замарам . Само овие две карактеристики не се совпаѓаат со мене од тие што ги наброја, се друго се поклапа. А ако си 1.паметна,2.убава, имаш 3.добар карактер, 4сексипилна и си 5.моќна девојка и 6.успешна девојка. Е тогаш може да правиме "бизнис":) * Допуна 7. ако не си спонзоруша

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Hahahhahaahha :DDDDDDD
Ke umram nekoj den na forumov :DDDD
Slobodno vo pp, slobodno hahahahahahahaha :D

Kajgana Shop

На врв Bottom