- Член од
- 20 септември 2008
- Мислења
- 12.774
- Поени од реакции
- 9.902
Жено мори...Јас тебе те барам али неможам да те најдам, дај адреса![]()
![Упс! :oops: :oops:](/styles/default/xenforo/smilies/redface.png)
Жено мори...Јас тебе те барам али неможам да те најдам, дај адреса![]()
Нема ништо лошо жена/жени да те искористат максимално посебно ако ти се врзани рацетемажиња не се давајте шо и да ви бараат.....ќе бидете искористени........шмрк
Аман бе види го...седи таму мирен, да не ти дојдам со лисици и камшикНема ништо лошо жена/жени да те искористат максимално посебно ако ти се врзани рацете![]()
Па нормално дека ќе користиме МАЖИЊА, кога нема МАЖИмажиња не се давајте шо и да ви бараат.....ќе бидете искористени........шмрк
Не е се во парите...има нешто и во недвижнини, злато, скапоцени камења, коли, хартии од вредностAbe zenite sakat samo pari vo sustinakako i site...
Леле мори мајко стереотипиДевојка од 22 години сака принц на бел коњ
Девојка од 32 години сака добро момче
Жена-девојка од 42 години сака само човек
да си се родила во Камено време - ќе добиеше тоа што сакаш МАЖ.....и тоа Алфа Мажјак во буквална смисла.....карај ја мајка ти шо те родила толку касноПа нормално дека ќе користиме МАЖИЊА, кога нема МАЖИ![]()
Ни самите не знајте шо сакатеЛеле мори мајко стереотипи
Јас ни како мала не верував во принцови, поише во коњи и магариња, а се наоѓал и понекој жабец
Кон добри момци никојпат сум немала афинитет, премногу ми се досадни, ми иде нокти на живо да си корнам кога ги слушам
А на 42 ...е, тогаш ќе си најдам некој помлад![]()
Не фала, не се палам на неандерталци и кромањонци.да си се родила во Камено време - ќе добиеше тоа што сакаш МАЖ.....и тоа Алфа Мажјак во буквална смисла.....карај ја мајка ти шо те родила толку касно![]()
Во голема заблуда си, отсекогаш сум знаела што сакам или нејќамНи самите не знајте шо сакате![]()
И ти мене, и ти мене, знаеш дека тој муабет го спомнавме и на друга темаPlavooka ќе ми бидеш мисла сега после лисици и камшик муабетот![]()
И една англичанка еднаш ми кажа дека ја палела ваква подврста, балканциве и биле намбр ваносвен подврстата конзервативус балканикус.
Не се сеќавам, што не е својствено за мене да не се сеќавам на таков муабетИ ти мене, и ти мене, знаеш дека тој муабет го спомнавме и на друга тема![]()
хомосапиенс признат од науката или некој твој(ваш) во мислите створен вид ?!Не фала, не се палам на неандерталци и кромањонци.
Само хомосапиенс, освен подврстата конзервативус балканикус.
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 11:51 ---
ма нека им каже што пропуштаат.....го имаш а не го ценишИ една англичанка еднаш ми кажа дека ја палела ваква подврста, балканциве и биле намбр ван
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 11:56 ---
тебе великодушно ти ги препуштам роботките, јас си наоѓам тоа што ми треба во реалностадобри вести од науката - се спремал робот што ќе размислува како човек за едно 20-30 години ќе имате комплетно задоволство да добиете она што посакувате од вашите соништа......
Не сум во заблуда .... и ти како и сите жени на планетава си невозможна за анализирање и едно мислиш,друго зборуваш и на крај трето ќе направишНе фала, не се палам на неандерталци и кромањонци.
Само хомосапиенс, освен подврстата конзервативус балканикус.
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 11:51 ---
Во голема заблуда си, отсекогаш сум знаела што сакам или нејќам![]()