- Член од
- 20 септември 2008
- Мислења
- 12.770
- Поени од реакции
- 9.891
Жено мори...Јас тебе те барам али неможам да те најдам, дај адреса
Жено мори...Јас тебе те барам али неможам да те најдам, дај адреса
Нема ништо лошо жена/жени да те искористат максимално посебно ако ти се врзани рацетемажиња не се давајте шо и да ви бараат.....ќе бидете искористени........шмрк
Аман бе види го...седи таму мирен, да не ти дојдам со лисици и камшикНема ништо лошо жена/жени да те искористат максимално посебно ако ти се врзани рацете
Па нормално дека ќе користиме МАЖИЊА, кога нема МАЖИмажиња не се давајте шо и да ви бараат.....ќе бидете искористени........шмрк
Не е се во парите...има нешто и во недвижнини, злато, скапоцени камења, коли, хартии од вредностAbe zenite sakat samo pari vo sustinakako i site...
Леле мори мајко стереотипиДевојка од 22 години сака принц на бел коњ
Девојка од 32 години сака добро момче
Жена-девојка од 42 години сака само човек
да си се родила во Камено време - ќе добиеше тоа што сакаш МАЖ.....и тоа Алфа Мажјак во буквална смисла.....карај ја мајка ти шо те родила толку касноПа нормално дека ќе користиме МАЖИЊА, кога нема МАЖИ
Ни самите не знајте шо сакатеЛеле мори мајко стереотипи
Јас ни како мала не верував во принцови, поише во коњи и магариња, а се наоѓал и понекој жабец
Кон добри момци никојпат сум немала афинитет, премногу ми се досадни, ми иде нокти на живо да си корнам кога ги слушам
А на 42 ...е, тогаш ќе си најдам некој помлад
Не фала, не се палам на неандерталци и кромањонци.да си се родила во Камено време - ќе добиеше тоа што сакаш МАЖ.....и тоа Алфа Мажјак во буквална смисла.....карај ја мајка ти шо те родила толку касно
Во голема заблуда си, отсекогаш сум знаела што сакам или нејќамНи самите не знајте шо сакате
И ти мене, и ти мене, знаеш дека тој муабет го спомнавме и на друга темаPlavooka ќе ми бидеш мисла сега после лисици и камшик муабетот
И една англичанка еднаш ми кажа дека ја палела ваква подврста, балканциве и биле намбр ваносвен подврстата конзервативус балканикус.
Не се сеќавам, што не е својствено за мене да не се сеќавам на таков муабетИ ти мене, и ти мене, знаеш дека тој муабет го спомнавме и на друга тема
хомосапиенс признат од науката или некој твој(ваш) во мислите створен вид ?!Не фала, не се палам на неандерталци и кромањонци.
Само хомосапиенс, освен подврстата конзервативус балканикус.
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 11:51 ---
ма нека им каже што пропуштаат.....го имаш а не го ценишИ една англичанка еднаш ми кажа дека ја палела ваква подврста, балканциве и биле намбр ван
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 11:56 ---
тебе великодушно ти ги препуштам роботките, јас си наоѓам тоа што ми треба во реалностадобри вести од науката - се спремал робот што ќе размислува како човек за едно 20-30 години ќе имате комплетно задоволство да добиете она што посакувате од вашите соништа......
Не сум во заблуда .... и ти како и сите жени на планетава си невозможна за анализирање и едно мислиш,друго зборуваш и на крај трето ќе направишНе фала, не се палам на неандерталци и кромањонци.
Само хомосапиенс, освен подврстата конзервативус балканикус.
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 11:51 ---
Во голема заблуда си, отсекогаш сум знаела што сакам или нејќам