Што сакаат (бараат) жените?

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Стравот чувај си го,не планирам да ти го земам :)
Јас го коментирав само твојот став за темава.
Првичниот беше малку поинаков од овој,ако продолжиме со цитирање,може ке стигнеме до степен да сите да ги прогласиме од спонзоруши во девици Марии...ама нема.
Ке оставам да си бидеш со вакво размислување и ке го почитувам иако не се согласувам.
Јас во твојот прв став видов буквално и апсолутно генерализирање.
Нема две исти идентични работи што постојат,а камоли сите жени или мажи.

T

templar55

Гостин
Инспириран сум од еден долг разговор со пријателите вечерва. Па жени што повеќе преферирате и зошто.

1. Неверојатно богат
Тој е невероватно богат, убавината не му е баш јака страна а харизмата за него е непознат збор.
Тежок сноб е, опседнат е со неговиот успех и го интересира само кариера. Понекогаш има проблеми со неговото одвратно снобско понашање и тоа вас страшно ве иритира. Но со него имате шанса да пробате ствари што никогаш не сте ги пробале, да патувате на дестинации од вашите соништа и да имате безбедна иднина.

2. Убав и шармантен
Тој е убав маж но негивиот шарм и харизма буквално засенува се околу него. Едноставно нема човек што не сака да биде во негова близина. Знае како да се чувствувате сакана а, луѓето едноставно плачат да бидат во негова близина. Хуморот му е јака страна, но џебот не баш. Не може да ве однесе на Малдиви, но ако имате среќа ке тркнете на викенд до Берово. Автомобилот му е за никаде нормално и контото во банката.

3. Најубавиот кој што го имате сретнато
ОК, сте сретнале убави дечки но овој дефинитивно ги поминува сите ваши граници. Ова е најубавото нешто што го имате сретнато во целиот ваш живот. Само погледот кон неговото совршено издефинирано тело ве става во транс. Ноооооо, глуп е. Глуп е многу а неговото IQ е за малку поголемо од зимска температура у сред Јануар. Скоро никогаш муабетот со него не трае повеќе од 3 минути. Интелектот не му е баш јака страна. Финансиски стои просечно.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
а што направи со пријателите? што испадна на крај? што избираат жените?

T

templar55

Гостин
а што направи со пријателите? што испадна на крај? што избираат жените?
Па они викаа дека првиот има највише шанси, ја искрено не се баш согласував со нив. Разговорот дојде до расправија ( замисли ) и мораше да отидеме да јадеме бурек за да смириме страсти. Бидејќи и јас и они не се наоѓаме у ниту една категорија највероватно вечерва пред спиење ке го лупнеме од тастатура.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.257
templar55, искрено во животот од секогаш сум сакала пред се да е вистински маж во правата смисла на зборот, ко тинејџ да паѓав на убави момци, ама тоа кратко траеше оти од кога ќе го видиш колку е исфилман од тоа што е убав ти иде да стаиш два прста во грло, да ја најдеш вистинската убавина е многу тешко, онаа што се чува во регал меѓу кристални чаши мислам дека со време и бледее.

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Зошто бе се пари и убавина..
убавината е минлива, а парите можат за 5 минути да се прокоцкаат.
Попрво избрала некој кој знае да се грижи за мене, а без пари, отколку некој богаташ а ич рецка да не ми мава, само за дома да му бидам, можи и за таму не.
Шо сите запнале богат богат, имам раце и мозок фала богу, можам сама да си заработувам, а не да чекам од некое лигле да ми дај пари.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Каков е овој избор без ниту трошка избор за карактерните особини?
Мојата замисла за машко во кое би се вљубила/избрала не се совпаѓа со ниту едно од трите.

H

HITCH

Гостин
Каков е овој избор без ниту трошка избор за карактерните особини?
Мојата замисла за машко во кое би се вљубила/избрала не се совпаѓа со ниту едно од трите.
Се согласувам! Недостасува опција: „Друго, ќе наведам подолу.“

П. С. Најдобро е комбинација од сите три понудени „типови“ неверојатно богат, убав и шарманетен и да е најубавиот што сум го видела. Секако, плус одлични карактерни особини.

Член од
15 јули 2012
Мислења
571
Поени од реакции
832
Се согласувам! Недостасува опција: „Друго, ќе наведам подолу.“

П. С. Најдобро е комбинација од сите три понудени „типови“ неверојатно богат, убав и шарманетен и да е најубавиот што сум го видела. Секако, плус одлични карактерни особини.
Ти очигледно сакаш непостоечки маж :pos: и доста ми се правите нешто што не сте, еве ја сум жена и си признавам дека си сакам богат маж и нека биде сноб бе, па што? Најважно е ние да си се сложуваме убаво и да се однесува убаво кон нашата поблиска околина (роднини, пријатели), а останатото не е ни важно. Исто сакам да биде и убав, а со тоа што е богат автоматски е и паметен, инаку од каде толкаво богатство? ;)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Исто сакам да биде и убав, а со тоа што е богат автоматски е и паметен, инаку од каде толкаво богатство? ;)
Приватизација, транзиција, остваруваме, итн.

Kajgana Shop

На врв Bottom