Ај и јас нешто да напишам.... малку да контрирам како и секогаш
Штета што најверојатно не си запознал жена во вистинската смисла на зборот, жена која сака стабилна врска итн итн итн... туку најверојатно секогаш си налетувал на оние што се или за една вечер или за еден месец.
За првото во болд, мислам дека не бараат Мистер на МК, туку бараат некој што е среден, изгледа уредно, по можност да нема 30 кг. вишок...
Второто, освен ако не се оние што погоре ги споменав (за кратка врска), тогаш би рекла дека жените не бараат некој со тешки милиони, туку некој што има (или во иднина би имал...во зависност дали е образован...) пристојна работа и пристојна плата со која би можеле да излезат на вечера а да не мислат дали ќе потрошат 1500 или 2000 денари.
Да, сакам да бидам сакана. Секоја жена го сака тоа.
И да..секоја жена кога ќе го најде ова погоре..мислам дека добила џек-пот.
А за шарање ... кога сум со еден..со него сум. Не можам да бидам и со друг.
Карактерот е пресуден за секоја стабилна врска. Значи пак се враќам на почеток. Стабилна врска... а не врска ради реда.
Еве ти еден пример.
Случајно запознав личност на еден форум. Слика видов..слика виде и он... И после толку пораки на форум, после толку СМС, чет, ова она...можам да ти кажам дека попрво би била во врска со него, отколку со некој што ги исполнува сите работи што ти ги наброја. Видов каков карактер има, начинот на размислување итн итн итн... Сепак според мене ... карактерот е на прво место.