Што сакаат (бараат) жените?

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
Какви Деспини бе мали може и Јованки и Марики...
Застани во редот,ке те имам во предвид.:pos:
Rubin src,a kako gi testiras tie so ti se vo redot?Deka kako so rece ti ne se site takvi so svrljaat levo desno,pa me interesira,ti ako ne si takva,togas kako gi testiras?Mozebi nekoja drugarka prajkas so sli4en vkus,ili pak samo karakterno gi testiras,ova karakternovo ti go spomnav,za da imas opcija da se izvadis za predhodno kazanoto:):):):pos2::pipi:

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
:pos: застани во редот,ке видам дали ги исполнуваш условите,или не.:)
Ама се ме влечи нема да поминеш :pos:
Rubun srcka,bas me interesira kako gi isprobuvas tie od redot?Deka ti rece ne si od onie sto svrljaat levo,desno,pa ako ne si takva,togas kako znaes koi da giotfrlius od listata?Ili mozebi imas drugarka so koja imate sli4en vkus,pa nea ja prajkas da gi testira,ili samo karakterno gi ispituvas,ova poslednava opcija ti ja kazav,za da imas kako da se izvadis za ova predhodno sto si go pisala:):):):pipi::pos2:

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
Ај и јас нешто да напишам.... малку да контрирам како и секогаш:pos:

Жените сакаат убав дечко(со убава фацичка,добро развиен пекторалис мајор,бицепс,обликвус абдоминис...),сакаат пари или финансиско успешни машки,сакаат да биде паметен или барем да не се коси со нивните сваќања,сакаат да бидат сакани,да бидат добро сексани,сакаат да бидат спуштени на земја(оти многу летаат)......И откако ќе го најдат за нив вистинскиот ќе почнат да шараат со окцињата по другите машки(оти длабоко во гените се сите курви и немаат тенденции само за еден партнер).И така овој принцип си кружи и ќе си кружи се додека малку не им еволуира тоа мозочето.

Заклучок: Поголемиот дел од жените ни самите не знаат што сакаат.
Штета што најверојатно не си запознал жена во вистинската смисла на зборот, жена која сака стабилна врска итн итн итн... туку најверојатно секогаш си налетувал на оние што се или за една вечер или за еден месец.
За првото во болд, мислам дека не бараат Мистер на МК, туку бараат некој што е среден, изгледа уредно, по можност да нема 30 кг. вишок...
Второто, освен ако не се оние што погоре ги споменав (за кратка врска), тогаш би рекла дека жените не бараат некој со тешки милиони, туку некој што има (или во иднина би имал...во зависност дали е образован...) пристојна работа и пристојна плата со која би можеле да излезат на вечера а да не мислат дали ќе потрошат 1500 или 2000 денари.
Да, сакам да бидам сакана. Секоја жена го сака тоа.
И да..секоја жена кога ќе го најде ова погоре..мислам дека добила џек-пот.
А за шарање ... кога сум со еден..со него сум. Не можам да бидам и со друг.

Рубин се сложувам со тебе.Но карактерот не се дознава преку ден(тоа треба време,и време...и никогаш нема да си сигурна дали воопшто добро го познаваш).Таков маж,со таков карактер како што ти ми го посочи не е маж, тој е психијатрични проблем.Јас зборам во стартот при избирањето кој има поголема предност.Да не се самоцитирам,се знае кој се.
Карактерот е пресуден за секоја стабилна врска. Значи пак се враќам на почеток. Стабилна врска... а не врска ради реда.
Еве ти еден пример.
Случајно запознав личност на еден форум. Слика видов..слика виде и он... И после толку пораки на форум, после толку СМС, чет, ова она...можам да ти кажам дека попрво би била во врска со него, отколку со некој што ги исполнува сите работи што ти ги наброја. Видов каков карактер има, начинот на размислување итн итн итн... Сепак според мене ... карактерот е на прво место.

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301

Жените сакаат убав дечко(со убава фацичка,добро развиен пекторалис мајор,бицепс,обликвус абдоминис...),сакаат пари или финансиско успешни машки,сакаат да биде паметен или барем да не се коси со нивните сваќања,сакаат да бидат сакани,да бидат добро сексани,сакаат да бидат спуштени на земја(оти многу летаат)......И откако ќе го најдат за нив вистинскиот ќе почнат да шараат со окцињата по другите машки(оти длабоко во гените се сите курви и немаат тенденции само за еден партнер).И така овој принцип си кружи и ќе си кружи се додека малку не им еволуира тоа мозочето.

Заклучок: Поголемиот дел од жените ни самите не знаат што сакаат.
Штета што најверојатно не си запознал жена во вистинската смисла на зборот, жена која сака стабилна врска итн итн итн... туку најверојатно секогаш си налетувал на оние што се или за една вечер или за еден месец.
За првото во болд, мислам дека не бараат Мистер на МК, туку бараат некој што е среден, изгледа уредно, по можност да нема 30 кг. вишок...
Второто, освен ако не се оние што погоре ги споменав (за кратка врска), тогаш би рекла дека жените не бараат некој со тешки милиони, туку некој што има (или во иднина би имал...во зависност дали е образован...) пристојна работа и пристојна плата со која би можеле да излезат на вечера а да не мислат дали ќе потрошат 1500 или 2000 денари.

Рубин се сложувам со тебе.Но карактерот не се дознава преку ден(тоа треба време,и време...и никогаш нема да си сигурна дали воопшто добро го познаваш).Таков маж,со таков карактер како што ти ми го посочи не е маж, тој е психијатрични проблем.Јас зборам во стартот при избирањето кој има поголема предност.Да не се самоцитирам,се знае кој се.
Карактерот е пресуден за секоја стабилна врска. Значи пак се враќам на почеток. Стабилна врска... а не врска ради реда.
Еве ти еден пример.
Случајно запознав личност на еден форум. Слика видов..слика виде и он... И после толку пораки на форум, после толку СМС, чет, ова она...можам да ти кажам дека попрво би била во врска со него, отколку со некој што ги исполнува сите работи што ти ги наброја. Видов каков карактер има, начинот на размислување итн итн итн... Сепак според мене ... карактерот е на прво место.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Добро бе нема ли жени што сакаат уметници или слободни филозофи ?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Бараме совршенство.Ништо помалку од совршенство.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Домача или од тие фабричките совршенства ?

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853

Еве ти еден пример.
Вака прво.Имам женска и женет сум бе девојче.Пред тоа сум поминал и сито и решето,можам и предавања да ти држам.Прво наведов погоре пост каде што реков дека на стартот предност имаат овие критериуми и цврсто стојам на тоа(Ќе ти кажам и зошто).Друга работа-форумов не ми личи на кафанска биртија каде што некој лечи рани и слични срања,тука сме да дадеме свое мислење.

Зошто?
Овие факти што ти ги набројав не се мое лично социо обзервирање-ова се факти кои доаѓаат од неуролошки и психијатрични испитувања.Е сега ќе си тролате и ќе си ги браните своите ставови,стоејќи цврсто на лагата во која сакате да верувате,лага која едноставно не постои или пак постои само во вашите игнорантни главчиња.

И да,за тоа дека сте стабилни.Телото говори доволно:

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853

Еве ти еден пример.
Вака прво.Имам женска и женет сум бе девојче.Пред тоа сум поминал и сито и решето,можам и предавања да ти држам.Прво наведов погоре пост каде што реков дека на стартот предност имаат овие критериуми и цврсто стојам на тоа(Ќе ти кажам и зошто).Друга работа-форумов не ми личи на кафанска биртија каде што некој лечи рани и слични срања,тука сме да дадеме свое мислење.

Зошто?
Овие факти што ти ги набројав не се мое лично социо обзервирање-ова се факти кои доаѓаат од неуролошки и психијатрични испитувања.Е сега ќе си тролате и ќе си ги браните своите ставови,стоејќи цврсто на лагата во која сакате да верувате,лага која едноставно не постои или пак постои само во вашите игнорантни главчиња.

И да,за тоа дека сте стабилни.Телото говори доволно:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Еве сега јас, како секс гуру, пророк, султан, витез, пораснат од олд скул комуњари, духовно лице and last but not least СЕМОЌЕН ОСНОВАЧ НА КШК ќе го кажам следново, а тоа е апсолутната вистина.

Ако не помните добро запишајте си некаде, да се потсеќате одвреме навреме нели...

Значи вака, што сакаат жените?
Жените го сакаат архетипот на маж во едно дадено општество, кој истиот архетип највисоко котира.
Тоа ти е т.н. алфа мажјак (кој немора да е алфа може да е канал 5 или А1).

Не дека ќе и биде убаво со тој алфа мажјак (мислам што ако е убав и богат ако е морон, можеби не се трпи којзнае) него го имаат тој најценет трофеј само за да покажат колку "вредат" во однос со другите жени.

Тоа е само натпревар.
Ако кај мажите натпревар кој повеќе ќе клецне кај жените е кој ќе биде king of the castle...

King of the castle...
yeah...

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Имате сериозен проблем со поими, никој не видов да пише ЈАС сакам, туку се криете зад "мажите сакаат" или "жените сакаат". Алал вера за семоќната способност да одредите што сака еден цел пол.

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
Имате сериозен проблем со поими, никој не видов да пише ЈАС сакам, туку се криете зад "мажите сакаат" или "жените сакаат". Алал вера за семоќната способност да одредите што сака еден цел пол.
Src,skogas nekoj otstapuva od sekojdnevnata praktika,ali ova sto e predhodno nabrojano se odnesuva na mnozinstvoto od poso4enite polovi,taka da ova ne e semokjna sposobnost,nitu pak nesto sto nemoze da se primeti,nie samo go konkretizirame ona sto go gledame niz sekojdnevnata praktika.Znaci ke povtoram,ima isklucoci,se nadevam deka ti si eden od niv:):):)))):pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom