Што сакаат (бараат) жените?

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Жените сакаат убав дечко(со убава фацичка,добро развиен пекторалис мајор,бицепс,обликвус абдоминис...),сакаат пари или финансиско успешни машки,сакаат да биде паметен или барем да не се коси со нивните сваќања,сакаат да бидат сакани,да бидат добро сексани,сакаат да бидат спуштени на земја(оти многу летаат)......И откако ќе го најдат за нив вистинскиот ќе почнат да шараат со окцињата по другите машки(оти длабоко во гените се сите курви и немаат тенденции само за еден партнер).И така овој принцип си кружи и ќе си кружи се додека малку не им еволуира тоа мозочето.

Заклучок: Поголемиот дел од жените ни самите не знаат што сакаат.
Оф оф оф колку сме ние жените лоши нели?Како не опиша ко да сме најголеми грешници на целиот свет.
Тешко нас:(
E сега јас ке ти кажам нешто сосема друго од твоето мислење. = )
Не бараат да имаат сите жени убаво момче бицепси и трицепси,и дали имал голем алат или не,туку бараат и карактер.Џабе му е сета убавина на светот кога е сељак во душа,па и на пари нека спие.
До некаде си во право,денес ја гледаат повеке убавината и дали имаат полн џеб,но сепак јас мислам дека почнуваат да гледат и карактер бидејки игра главна улога.
На крајот на краиштата и вие машките не знаете што сакате,и вие сте пребирливи,ако ви излезе некоја шмизла со минич и важи за најпопуларна во гимназијата/градот а пред вас е онаа која навистина ве сака вие ке ја одберете онаа првата...така да исти сме.
Како и да е,да не забегувам со оф топик,ова е тема за жените што сакаат :) а верувај постојат такви што знаат :helou:

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Рубин,јас не додавам епитети тоа сте едноставно вие.Прво изгледот е старт критериум кај сите жени(ве пали убавото лице и телото).Тие другите што не бараат убаво момче ,бараат да има убава кола,многу пари (на тој начин парите го дигаат дечкото на скалилото,не е важно тоа што е ружен).За алатот се сложувам(на повеќето им бил доволен 17цм,тука секоја си е прича за себе).Карактерот(тоа секако е составен дел од избирањето на партнерот-Ако имаш глуп ќе можиш да си дозволиш луксуз и секс искуства со другите машки,ако имаш многу паметен си се заебала по тоа прашање).И пак ќе речам-женките се како и сите други женки животинки.Вие не стоите и неможете да стоите на еден пенис,пошто очито ви е премалку еден(еволуција-заебана работа).

Ако ти не се наогаш во постов :Давај бројче :)

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Рубин,јас не додавам епитети тоа сте едноставно вие.Прво изгледот е старт критериум кај сите жени(ве пали убавото лице и телото).Тие другите што не бараат убаво момче ,бараат да има убава кола,многу пари (на тој начин парите го дигаат дечкото на скалилото,не е важно тоа што е ружен).За алатот се сложувам(на повеќето им бил доволен 17цм,тука секоја си е прича за себе).Карактерот(тоа секако е составен дел од избирањето на партнерот-Ако имаш глуп ќе можиш да си дозволиш луксуз и секс искуства со другите машки,ако имаш многу паметен си се заебала по тоа прашање).И пак ќе речам-женките се како и сите други женки животинки.Вие не стоите и неможете да стоите на еден пенис,пошто очито ви е премалку еден(еволуција-заебана работа).

Ако ти не се наогаш во постов :Давај бројче :)
Не се наогам ама еве ке се земам себеси за пример и моја другарка.
Јас не сакам дечко со убаво лице нити да има пари (пошто верувај јас од моите не трошам)а не пак од некое мамино синче кое чека се да му е готово наместо да заработи сам...(подобро да си заработи)ке ценам тоа ама...да чека цел живот од родителите не.
Јас сакам со добар карактер да знае да ме сака и почитува,да биде романтичен и забавен(пример земам)не мора да има пари,нема да ја градам со него иднината ако ми е дечко во моментов?Кола?кола не ми е ни потребна,си имаме со брат ми заедничка ама немам нити за тоа мерак како ни за парите.Доволно ми е да ме направи срекна,само тоа барам.
Додека другарка ми е сосема различна,она обожава коли,пари и убав дечко не и бранам тоа јас нејзе ама мислам дека понекогаш се претерува во коментарите дека сите бараат пари и убавеци кога не е така.:toe:

S

Shellshock nam67

Гостин
камо да се сите како тебе Рубин, се гледа дека си добра девојка баш би сакал да те запознам :), ги исполнувам сите услови кои ги бараш :smir:
1 заработувам сам
2 имам кола застава 101
3 романтицен сум а и убав богами
4 везбам активно
5.штом се заљубам во тебе, верувај ниедна друга нема да гледам :smir:
останувами би бројче да се договориме :)

Р

~~РубинРед~~

Гостин
камо да се сите како тебе Рубин, се гледа дека си добра девојка баш би сакал да те запознам :), ги исполнувам сите услови кои ги бараш :smir:
1 заработувам сам
2 имам кола застава 101
3 романтицен сум а и убав богами
4 везбам активно
5.штом се заљубам во тебе, верувај ниедна друга нема да гледам :smir:
останувами би бројче да се договориме :)
:pos: застани во редот,ке видам дали ги исполнуваш условите,или не.:)
Ама се ме влечи нема да поминеш :pos:

S

Shellshock nam67

Гостин
:pos: застани во редот,ке видам дали ги исполнуваш условите,или не.:)
Ама се ме влечи нема да поминеш :pos:
Па нели не беше од тие лошите девојки :nenene:, остај ја конкуренцијата ќе имаш Охригјанец :smir:, ќе те шетам по езерото ќе одиме Света Софија, пастрмка ќе пробаш да видиш какви народони песни пеат таму :), кај сакаш ќе шетаме ќе те бакнам на зајди сонце пошто сум голем романтичар :smir:, ќе видиш ептен ќе ти биде убаво ем и јас ќе си имама паметно девојче Скопјанче :), нема да те пуштам да си одиш Скопје, :pipi:, Штом еднаш се залубит Охригјанец за цел живот лубит ај сети се на песната Деспина :),

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Тоа што не сакаш да го користиш,тоа е хумано од твоја страна.И да романтизмот умре,јас стојам на ставот дека секој маж е интуитивно и генетски опремен со романтичност спрема жената.Само во пост модерниот свет поимот романтичен се пренатрупа со педерски својства.
Друго,сите женски бараат убав маж(што поубав,тоа подобро) и немој да ми речеш дека убавината не е критериум бидејќи познавам еден куп жени кои кога ќе видат убав маж од марс се гледа како гаќите сами им паѓаат.Убавината е и тоа како голем критериум.Парите и големата положба во опшеството(лекар,пејач...) се голем,голем,преголем критериум за сите жени(генерално).

Драга рубин и ти си жена.

S

Shellshock nam67

Гостин
Абе пријател и пони точак да имаш ако си им забавен на жените ќе те сакаат, има и такви на кои парите им се битни ама не се сите такви, зато жена се бира со ум а не со к.р, и не мора да си ептен убав важно е да си во топ форма да имаш добро тело и кога ќе пристапиш кон девојката да не се плашиш жените сакат храброст. сакаат жените сигурност тоа е факт како лекари и сл али побитно е да те бива тоа го ценат жените најмногу

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
Тоа што не сакаш да го користиш,тоа е хумано од твоја страна.И да романтизмот умре,јас стојам на ставот дека секој маж е интуитивно и генетски опремен со романтичност спрема жената.Само во пост модерниот свет поимот романтичен се пренатрупа со педерски својства.
Друго,сите женски бараат убав маж(што поубав,тоа подобро) и немој да ми речеш дека убавината не е критериум бидејќи познавам еден куп жени кои кога ќе видат убав маж од марс се гледа како гаќите сами им паѓаат.Убавината е и тоа како голем критериум.Парите и големата положба во опшеството(лекар,пејач...) се голем,голем,преголем критериум за сите жени(генерално).
Не е тачно дека романтичарството умре...јас си го поштовам и практикувам,претходно земам кај мене дома некое поубо поквалитетно вино(зошто квалитетно вино е галвен фактор да оставиш впечаток кај жена)две чаши и пепељарата за цигари,масичката ја тргам за да имаме простор на подот, на Winampo Грег Дејвид greates hits и тоа што следи е уживањето.Инаку дома не мора да е ептен средено во собата.Никоја жена нема да остани рамнодушна ва ваквиот момент:)

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Какви Деспини бе мали може и Јованки и Марики...
Застани во редот,ке те имам во предвид.:pos:

Tуку

Драга рубин и ти си жена.
Точно,не ввелам дека не бараат убав маж,ама за мене убавината не е се,ајде пример стави се на нечие женско место,најубав во град е,сите трчат по него,а тој по тебе и на крај вие сте заедно,има се што ке посакаш пари кола голема кука,ватевер,ама почнува да пие и да те малтретира,да те врега,да те понижува дали би останал со него?
Значи не велам дека не се бара убавина,ама сепак карактер си е карактер,ти посочив веке пример.
Тоа што велиш дека романтизмот умрел се сложувам,мене не мора да ме носи на вечера и да ми купува бомбоњери и букети туку сакам во текот на денот да прави да ни биде убаво и на двајцата.

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Брат,зборам за критериуми во целост(никогаш жените не одбираат само еден критериум,него комбинација од сите тие вредности).
Прво место се парите:Зошто?
Прост пример,ти возиш пони и си забавен,од друга страна имаш конкуренција друг маш кој што е на рамниште со тебе по убавината,не е толку забавен но вози мерцедес.Што мислиш кого ќе одбере?
Парите носат сигурност,забава....парите во овој свет нудат се.Не мора да си премногу забавен и убав,ако имаш пари си абсолутно на равништето со забавните и убавите.
Јес да постојат и жени кои убавината на мажот ја гледаат од друг агол али генерално(јас би рекол 90 %) се вакви како што ти набројав.

Поз

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
Брат,зборам за критериуми во целост(никогаш жените не одбираат само еден критериум,него комбинација од сите тие вредности).
Прво место се парите:Зошто?
Прост пример,ти возиш пони и си забавен,од друга страна имаш конкуренција друг маш кој што е на рамниште со тебе по убавината,не е толку забавен но вози мерцедес.Што мислиш кого ќе одбере?
Парите носат сигурност,забава....парите во овој свет нудат се.Не мора да си премногу забавен и убав,ако имаш пари си абсолутно на равништето со забавните и убавите.
Јес да постојат и жени кои убавината на мажот ја гледаат од друг агол али генерално(јас би рекол 90 %) се вакви како што ти набројав.

Поз
Луѓето во своите критериуми се различни не можиме да ги делиме на мажи и жени,значи велам луѓе.Па и мажите главно во просек си барат жени шо се богати зошто само жените?Е па не можат сите мажи да се богати и не е тоа главна улога на еден маш да биди богат за да има жена.. иако не е на одмет да се биди богаташ:)

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Рубин се сложувам со тебе.Но карактерот не се дознава преку ден(тоа треба време,и време...и никогаш нема да си сигурна дали воопшто добро го познаваш).Таков маж,со таков карактер како што ти ми го посочи не е маж, тој е психијатрични проблем.Јас зборам во стартот при избирањето кој има поголема предност.Да не се самоцитирам,се знае кој се.

S

Shellshock nam67

Гостин
Какви Деспини бе мали може и Јованки и Марики...
Застани во редот,ке те имам во предвид.:pos:

Tуку

Слушај и така имате Вардар идам со кајчево ќе те земам невеста бегалка :smir:,
точно се слагам и јас со долунаведеното атмосферата ја прават двајцата не треба шо викаш голема романтика по мене најбитно е да има лубов меѓу двајцата тоа е најважно се друго е минливо :smir:

--- надополнето ---

Брат,зборам за критериуми во целост(никогаш жените не одбираат само еден критериум,него Поз
е сега вака пример Богат си имаш се мерцедес шо викаш најубавата девојка во град, ама едно ќе немаш како некој пример тип со пони никаква харизма никаква лубов од девојката пошто таа ида по парите не по тебе има голема разлика во тоа, а башка и ќе си брка на страна тоа биди сигурен, се слагаме јасно е како ден дека жената е врзана со критериумот пари ради сигирност и што сака да си ги обезбеди идните деца значи само од практична страна а не и до голема лубов кон парите, и не заборавај парите го распипуваат човекот подобро да си имаш девојка која што ќе те сака онаков каков што си со сите доблести и мани отколку некој надуен богаташ, ем ќе си посрејќен во животот и никогаш нема да те копка во душата дали девојката те изневерува поздрав и до тебе се надевам ќе го смениш мислењето

--- надополнето ---

Брат,зборам за критериуми во целост(никогаш жените не одбираат само еден критериум,него Поз
е сега вака пример Богат си имаш се мерцедес шо викаш најубавата девојка во град, ама едно ќе немаш како некој пример тип со пони никаква харизма никаква лубов од девојката пошто таа ида по парите не по тебе има голема разлика во тоа, а башка и ќе си брка на страна тоа биди сигурен, се слагаме јасно е како ден дека жената е врзана со критериумот пари ради сигирност и што сака да си ги обезбеди идните деца значи само од практична страна а не и до голема лубов кон парите, и не заборавај парите го распипуваат човекот подобро да си имаш девојка која што ќе те сака онаков каков што си со сите доблести и мани отколку некој надуен богаташ, ем ќе си посрејќен во животот и никогаш нема да те копка во душата дали девојката те изневерува поздрав и до тебе се надевам ќе го смениш мислењето

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Многу ми е забавно да си читам по темиве, а и чат пат да си начкрапам нешто. Не за друго, општиот заклучок е дека оние што се сингл везат по темиве, а тука на волеј паѓаат тешки фрустрации.
А оваа тема, а онаа тема за тоа што сакале мажите. Уствари ова се теми за плачење, од типот на "абе мене не ме сакаше еден/една па дај да си поплачам како цел пол не чините".

П.С: Авторот на постот не се изема од останатите..:)

Kajgana Shop

На врв Bottom